همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

سانگ یانگ رکستون
Ssangyong Rexton

بازه قیمت:
5,950,000,000~1,600,000,000تومان

سال‌های سانگ یانگ رکستون
سانگ یانگ رکستون 1400
سانگ یانگ رکستون 1401
سانگ یانگ رکستون 2010
سانگ یانگ رکستون 2011
سانگ یانگ رکستون 2012
سانگ یانگ رکستون 2013
سانگ یانگ رکستون 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت سانگ یانگ رکستون

سانگ یانگ رکستون
Ssangyong Rexton

بازه قیمت:
5,950,000,000~1,600,000,000تومان

سال‌های سانگ یانگ رکستون
سانگ یانگ رکستون 1400
سانگ یانگ رکستون 1401
سانگ یانگ رکستون 2010
سانگ یانگ رکستون 2011
سانگ یانگ رکستون 2012
سانگ یانگ رکستون 2013
سانگ یانگ رکستون 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت سانگ یانگ رکستون

نقد و بررسی سانگ یانگ رکستون

سانگ یانگ رکستون یک شاسی‌بلند فول سایز است که اولین‌بار در سال 2010، با نسل اول خود مهمان جاده‌های کشورمان شد؛ نمونه فیس‌لیفت نسل اول رکستون نیز به‌صورت محدود و در قالب مدل‌ 2013 به بازار کشورمان راه پیدا کرد که طراحی آن در مقایسه با نمونه اولیه به کلی دگرگون شده بود. در سال‌های بعد خبری از نسل جدید این خودرو به گوش نمی‌رسید، تا اینکه در سال 1396 شرکت رامک خودرو اعلام کرد که قصد دارد دومین نسل از سانگ یانگ رکستون را به بازار عرضه کند. سرانجام Rexton G4 که در بازار کشورمان با نام رکستون 2018 نیز شناخته می‌شود، در سال 1397 در اختیار خریداران ایرانی قرار داده شد. اگر شما هم جز کسانی هستید که می‌خواهید از توان فنی، آپشن‌ها و ارزش خرید سانگ یانگ رکستون 2018 مطلع شوید، لطفا در ادامه با ما همراه باشید.

نقد و بررسی فضای داخلی

با ورود به کابین سانگ یانگ رکستون نسل دوم طراحی بسیار زیبا، مدرن و لوکس فضای داخلی نظر شما را جلب خواهد کرد. استفاده گسترده از چرم طبیعی و تریم دورنگ کابین در کنار ارگونومی بسیار عالی فضای داخلی، حس بسیار خوشایندی را به سرنشینان القا می‌کند و می‌تواند رضایت تمامی مشتریان لوکس‌پسند را در پی داشته است. هرچند کیفیت چرم به‌کاررفته درون کابین قابل‌تقدیر است، اما استفاده از دوخت لوزی‌شکل در بخش میانی داشبورد چندان جذاب به نظر نمی‌رسد؛ بهتر بود شرکت سازنده استفاده از این نوع دوخت را تنها به صندلی و رودری‌ها محدود می‌کرد! فرم صندلی‌ها کاملا ارگونومیک بوده و بدن سرنشینان را تا حد امکان در برمی‌گیرند؛ همچنین گنجایش فضای کابین نیز به‌واسطه فاصله محوری 2.86 متری خودرو، هیچ‌گونه محدودیتی را برای افراد حاضر در ردیف‌های اول و دوم ایجاد نخواهد کرد؛ بااین‌حال ردیف سوم بسیار جمع‌وجور به‌نظر می‌رسد و بیشتر برای نشستن کودکان مناسب است. سانگ یانگ رکستون 2018 به‌عنوان یک شاسی‌بلند لوکس و گران‌قیمت در بحث تجهیزات رفاهی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد. از میان امکانات رفاهی رکستون G4 می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: صفحه‌نمایش چندمنظوره 8 اینچی به همراه 6 بلندگو، کروز کنترل تطبیق‌پذیر، کنترل حرکت در سربالایی، کنترل سرعت در سرپایینی، سنسور نور و باران، سنسور پارک جلو و عقب، نوربالا اتوماتیک، چراغ چرخشی، فرمان الکتریکی حساس به‌سرعت و مجهز به گرمکن فرمان، پشت آمپرهای سوپر ویژن به همراه مانیتور 7 اینچی TFT، رهیاب، دوربین‌360 درجه، استارت و ورود بدون کلید، سیستم تهویه اتوماتیک دوگانه + دریچه تهویه عقب، کول‌باکس، صندلی‌ 8 حالته برقی راننده و 4 حالته سرنشین، گرمکن صندلی‌ها، سردکن صندلی جلو، درب صندوق برقی هوشمند، اینورتر 220 ولت، آینه‌های جانبی تاشونده برقی با گرمکن، سانروف.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

شمایل بیرونی رکستون 2018 در مقایسه با نسل قبل کاملا دستخوش تغییرات شده و دیگر هیچ اثری از آن طراحی ساده و نسبتا ناموزون گذشته به چشم نمی‌خورد. برخلاف بسیاری از شاسی‌بلندهای حاضر در بازار کشورمان، در نمای ظاهری رکستون G4 اثری از خطوط تند و زاویه‌دار به چشم نمی‌خورد و شرکت سازنده در طراحی نسل دوم رکستون، از خطوط نرم و سیال استفاده کرده است که باعث شده نمای ظاهری این خودرو در عین سادگی لوکس و باابهت به‌نظر برسد. خطوط برجسته و حجم‌پردازی‌های به‌کاررفته در گلگیرهای جلو و عقب، تأثیر بسزایی در عضلانی‌تر جلوه دادن ظاهر رکستون 2018 داشته‌اند؛ همچنین در نمای عقب شاهد چراغ‌های دوتکه با طراحی نه‌چندان به‌روز هستیم که در کنار حالت عجیب سپر، باعث شده نمای پشتی خودرو هماهنگی چندانی با سایر بخش‌های بدنه نداشته باشد. به‌طور کلی طراحی نمای بیرونی رکستون جی 4 را باید یک جهش روبه‌جلو برای کمپانی سانگ یانگ دانست، اما به‌نظر می‌رسد که محصولات این خودروساز کره‌ای برای نزدیک شدن به طراحی پخته خودروهای اروپایی، راه دور و درازی را در پیش دارند.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

کمپانی سانگ یانگ برای این غول 4.8 متری خود یک موتور 4 سیلندر توربوشارژ در نظر گرفته است که برخلاف انتظار، چالاکی مهیج و جوان‌پسندی را ارائه می‌دهد؛ این پیشرانه نیرومند در ترکیب با گیربکس 6 سرعته‌ای که توسط شرکت آیسین ژاپن ساخته شده است، می‌تواند لحظات لذت‌بخشی را از رانندگی با این خودرو برایتان رقم بزند. فرمان برقی خودرو بسیار نرم بوده و این موضوع در کنار عملکرد نسبتا نرم سیستم تعلیق می‌تواند لذت رانندگی با این شاسی‌بلند کره‌ای را دوچندان کند. رکستون 2018 مانند تمامی آفرودرها، به یک شاسی نردبانی (مستقل) مجهز شده که این قابلیت در کنار برخورداری از گیربکس میانی خودرو و همچنین دیفرانسیل یکپارچه عقب باعث شده است تا Rexton G4 یک شاسی‌بلند آفرودی تمام‌عیار باشد که چه در جاده‌های شهری و چه در دل طبیعت همراهتان خواهد بود. البته درصورتی‌که درون سینه این خودرو به‌جای یک موتور کم‌حجم توربوشارژ از یک موتور تنفس طبیعی حجیم استفاده می‌شد، رکستون 2018 می‌توانست در مسیرهای آفرود عملکرد شایسته‌تری از خود به نمایش بگذارد. عایق‌بندی کابین برای خودرویی در این رنج قیمتی چندان مناسب نبوده و با هر بار افزایش دور موتور، شاهد ورود سروصدای پیشرانه به درون اتاق خواهید بود. شاید این موضوع تنها برای قشر جوان اندکی جذاب به‌نظر برسد، اما قطعا برای کسانی که سکوت و آرامش کابین برایشان از اهمیت بالایی برخوردار است، چندان جذاب نخواهد بود. جعبه‌دنده خودرو عملکرد نرم و دقیقی را به نمایش می‌گذارد و در حالت عادی تمامی نیروی موتور را تنها به چرخ‌های عقب منتقل می‌کند، اما راننده می‌تواند برحسب نیاز خود از طریق یک کلید دوار که پایین‌تر از دسته‌دنده قرار گرفته دو حالت دیگر یعنی 4H و 4L را نیز برای این خودرو انتخاب کند که باعث انتقال قدرت به هر دو محور این خودرو خواهد شد. موقعیت قرارگیری راننده در کنار ابعاد خودرو و گلگیرهای پف‌کرده آن سبب شده تا سطح تسلط راننده بر چهارگوشه بدنه چندان چشم‌گیر نباشد. به همین دلیل کمی زمان می‌برد تا بتوانید به اندازه‌های این خودرو عادت کنید. علاوه‌بر این ابعاد این خودرو باعث شده است تا دید به سمت عقب مقداری محدود باشد و راننده تنها به‌واسطه تجهیزاتی همچون دوربین 360 و سنسورهای جلو یا عقب از عهده پارک کردن این خودرو در فضاهای شهری برآید.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

برخلاف نمونه‌های قبلی رکستون که همگی از پیشرانه‌های حجیم تنفس طبیعی برخوردار بودند، رکستون G4 یک موتور 1998 سی‌سی توربوشارژ درون سینه خود جای داده است که توان تولید 222 اسب بخار قدرت و 350 نیوتن‌متر گشتاور را دارد. چنین نیرویی از طریق یک جعبه‌دنده 6 سرعته اتوماتیک ساخت شرکت آیسین ژاپن به‌سوی چرخ‌ها روانه می‌شود تا این شاسی‌بلند 2110 کیلوگرمی بتواند طی زمانی در حدود 10 ثانیه از حالت سکون به‌سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز حدود 10.4 لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است که برای خودرویی با این ابعاد و وزن کمتر از این هم نمی‌توان انتظار داشت!
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

نسل دوم سانگ یانگ رکستون پنج ستاره ایمنی از موسسه «KNCAP» را در کارنامه خود ثبت کرده است که نشان از امنیت قابل‌قبول این خودرو دارد. در ادامه به برخی از تجهیزات ایمنی متنوع و به‌روز این خودرو اشاره شده است: 9 عدد کیسه هوا، ترمزهای دیسکی خنک شونده برای تمامی چرخ‌ها، مجهز به سیستم کنترل کشش و کنترل پایداری، حسگر فشار باد تایر، رادار نقطه کور، رادار بین خطوط (LDW)، رادار پیشگیری از برخورد با عابر پیاده (FCW)، رادار هشدار عبور ترافیک عقب (RCTA)، سیستم ترمز ABS + EBD، ترمز خودکار اضطراری، ترمز کمکی، پشت‌سری فعال، کمربند ایمنی پیش‌کشنده و محدودکننده.
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

رکستون جی 4 یکی از باکیفیت‌ترین و مجهزترین شاسی‌بلندهای حاضر در بازار ایران به‌حساب می‌آید که از مزایایی همچون طراحی ظاهری و داخلی جذاب، کابین جادار، آپشن‌های متنوع و قابلیت‌های آفرود بسیار مطلوب سود می‌برد اما به‌واسطه عرضه محدود، قیمت نسبتا بالا و همین‌طور عدم دسترسی آسان به خدمات و قطعات این خودروی همه‌چیزتمام، نتوانست فروش موفقی را در بازار کشور تجربه کند. با توجه به مزایای فراوان رکستون 2018، مطمئنا درصورتی‌که این خودرو از نظر حجم واردات و میزان خدمات در شرایط یکسانی با خودروهای پرطرفدار بازار نظیر هیوندای سانتافه یا کیا سورنتو قرار می‌گرفت، به‌راحتی می‌توانست سهم قابل‌توجهی از بازار شاسی‌بلندهای بازار کشور را از آن خود کند.
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 3 نسل
نقاط قوت
عملکرد مناسب پیشرانه
قابلیت آفرود بالا
فضای کابین جادار
سواری نسبتا نرم
نقاط ضعف
فرمان پذیری ضعیف
واردات محدود
بازار خرید و فروش ضعیف

نظرات کاربران در مورد سانگ یانگ رکستون

امتیاز کاربران

( 4 کاربر )
4/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
6 نظر
کاربرناشناسسانگ یانگ رکستون اتوماتیک 2013
۱۴۰۰/۰۲/۲۸
امتیاز
4/5
درود بر دوستان همراه⚘از سال 1390 با خرید موسوی صفر کیلومتر 6سیلندر فول آپشن، شروع کردم. ⚘سپس با کایرون 2012 معاوضه نمودم، و اکنون رکستون 2013 دارم⚘آنچه که از خانواده خودروهای سانگ یانگ بویژه نسل جدید، در خاطر دارم، کیفیت ، قدرت، ارزش در مقابل امکانات، ایمنی و لذت رانندگی بویژه در آفرود هست ⚘ایرادات : نبودنِ فوری برخی قطعات در نمایندگی شهرستانها، و ناشناخته بودن این خودروها برای اکثر مردم ( و تصور چینی بودن ) و بازار نسبتا ضعیف خرید و فروش،⚘
کاربرناشناسسانگ یانگ رکستون اتوماتیک 2013
۱۴۰۰/۰۲/۰۲
امتیاز
4/5
به عنوان یک شاسی بلند سایز بزرگ آفرودی با وزن 2تن و موتور و گیربکس تحت لیسانس مرسدس بنز با شتاب 9/5 ثانیه و مصرف 13 وبازار خرید و فروش ضعیف و سواری نرم نسبت به شاسی مستقل بودن گزینه مناسبی برای دوستداران این دسته از ماشین ها است.
کاربرناشناسسانگ یانگ رکستون G4 2018
۱۳۹۹/۱۲/۲۶
امتیاز
4/5
امنیت لذت رانندگی زیبایی همه جوره عااالی
کاربرناشناسسانگ یانگ رکستون اتوماتیک 2010
۱۳۹۹/۱۱/۰۲
امتیاز
5/5
من خودم ده ساله دارم ازش راضیم
BBB COسانگ یانگ رکستون G4 2018
۱۳۹۹/۰۹/۲۲
امتیاز
0/5
دوستان من هم سورنتو و سانتافه داشتم به هیچ وجه قابل قیاس نیست از هرجهت
وطنیسانگ یانگ رکستون اتوماتیک 2013
۱۳۹۷/۰۹/۲۳
امتیاز
0/5
احساس ایمنى بالا، قدرت مناسب و راحتى در رانندگى به ویژه هنگام سفر خارج از شهر تجربه خوب من از چهار سال داشتن رکستون W است
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک