همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
جستجو در همراه مکانیک
ورود

میتسوبیشی اوتلندر
Mitsubishi Outlander

بازه قیمت:
3,800,000,000~1,050,000,000تومان

سال‌های میتسوبیشی اوتلندر
میتسوبیشی اوتلندر 2014
میتسوبیشی اوتلندر 2015
میتسوبیشی اوتلندر 2016
میتسوبیشی اوتلندر 2017
میتسوبیشی اوتلندر 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت میتسوبیشی اوتلندر

میتسوبیشی اوتلندر
Mitsubishi Outlander

بازه قیمت:
3,800,000,000~1,050,000,000تومان

سال‌های میتسوبیشی اوتلندر
میتسوبیشی اوتلندر 2014
میتسوبیشی اوتلندر 2015
میتسوبیشی اوتلندر 2016
میتسوبیشی اوتلندر 2017
میتسوبیشی اوتلندر 2018
امتیاز کارشناسان
3/5
قیمت میتسوبیشی اوتلندر

نقد و بررسی میتسوبیشی اوتلندر

میتسوبیشی اوتلندر به‌عنوان یک شاسی‌بلند متوسط از سال 2001 به لیست تولیدات کمپانی میستوبیشی اضافه شد و تاکنون سه نسل از آن راهی بازارهای بین‌المللی شده است. نسل سوم اوتلندر در سال 2012 روانه میدان گردید و دو سال بعد در قالب فیس‌لیفت اول مهمان جاده‌های کشورمان شد. شرکت آرین موتور به‌عنوان نماینده رسمی میتسوبیشی در ایران، عرضه این نسخه را در مدل‌های 2014-2015 به مشتریان داخلی ادامه داد؛ سپس به سراغ فیس‌لیفت دوم میتسوبیشی اوتلندر رفت و آن را به‌عنوان مدل‌های 2016-2018 در اختیار متقاضیان گذاشت. در این مطلب قصد داریم میتسوبیشی اوتلندر را از جوانب گوناگون مورد نقد و بررسی قرار دهیم و اطلاعات جامعی را پیرامون این خودرو به استحضارتان برسانیم.

نقد و بررسی فضای داخلی

اگرچه طراحی داخلی میتسوبیشی اوتلندر مدل 2015-2014 چندان چنگی به دل نمی‌زند، اما اوضاع در فیس‌لیفت بعدی این خودرو یعنی مدل 2016 -2018 بهتر و قابل‌قبول‌تر به‌نظر می‌رسد. متمایزترین ویژگی داشبورد میتسوبیشی اوتلندر 2016- 2018 به طراحی نامتقارن کنسول میانی و انتقال یکی از دریچه‌ها به بیرون از کنسول و سمت شاگرد بوده که نمایی نه‌چندان چشم‌نواز را رقم‌زده است. با این حال تغییراتی همچون بهره‌گیری از غربیلک فرمان جدید به همراه ظاهر مدرن‌تر داشبورد نمایی جذاب‌تر را نسبت به نسخه پیشین پدید آورده است. کیفیت متریال ادوات داخلی اوتلندر مناسب بوده و احساس دلپذیری از لمس آن‌ها در ذهن ایجاد می‌شود. ارگونومی صندلی‌ها و میزان راحتی آن‌ها نیز موجب آرامش سرنشینان در مسافرت‌های طولانی خواهد شد. اوتلندر در قالب سه تیپ 3 و 4 و 5 روانه بازار شده که تیپ پنج به‌عنوان نسخه فول آپشن از امکانات رفاهی زیر بهره می‌برد: کروز کنترل، کنترل ایستایی در سربالایی، کنترل شتاب ناگهانی، ترمز پارک برقی، مه شکن ال ای دی چرخشی، سیستم مالتی مدیای 8 اسپیکر با ساب ووفر و سیستم پخش 710 واتی، نمایشگر لمسی 7 اینچی، دوربین جانبی و 360 درجه، بلوتوث ،USB، ورود و استارت بدون کلید، صندلی راننده با تنظیمات چهار حالته برقی، صندلی‌های ردیف سوم، گرم‌کن صندلی جلو، درب صندوق برقی، پورت 12 ولت، آینه‌های جانبی تاشونده برقی، آینه وسط الکتروکرومیک، سانروف آنتی‌ترپ.
نقد و بررسی فضای داخلی

نقد و بررسی بیرون خودرو

طی سال‌هایی که از حضور اوتلندر در جهان خودرو می‌گذرد، طرح بدنه این میتسوبیشی خوش‌هیبت، المان‌های شاخص خود را حفظ کرده و در مدل‌های 2016- 2018 با بهره‌گیری از چراغ‌های زاویه‌دار و جلوپنجره‌ کرومی، بسیار مدرن و مطابق با زبان طراحی جدید شرکت‌ میستوبیشی به‌نظر می‌رسد. اوتلندر در فیس‌لیفت دوم خود سعی کرده تا با استفاده از خطوط برجسته و حجم پردازی‌های منطقی، ظاهری به نسبت عضلانی و اسپرت را برای این محصول خانوادگی رقم بزند تا ضمن حفظ جنبه‌های عوام‌پسندانه خود، توجه افراد جوان‌تر را نیز به‌سوی خود جلب کند. در نمای عقب نیز از چراغ‌های کشیده و نسبتا بزرگ بهره گرفته شده تا در جوار طراحی جذاب و دورنگ سپر، نمایی تقریبا هماهنگ با سایر بخش‌ها برای این زاویه از اوتلندر به وجود بیاید. به‌طورکلی طراحی میتسوبیشی اوتلندر مدل 2016- 2018 بسیار مدرن‌تر از نسخه پیشین به‌نظر رسیده و سبک خاص طراحی آن می‌تواند جوابگوی نیازهای بصری هواداران این‌گونه شاسی‌بلندهای سایز متوسط شهری باشد.
نقد و بررسی بیرون خودرو

نقد و بررسی رانندگی خودرو

میتسوبیشی اوتلندر علی‌رغم برخورداری از جعبه‌دنده CVT، شتاب به نسبت معقولی را از خود به نمایش می‌گذارد و در جاده و شهر نیازهای شما را تا حدودی بر آورده می‌کند. موقعیت قرارگیری راننده و سطح تسلط وی بر ابعاد بدنه مطلوب ارزیابی می‌شود و با وجود دوربین‌ها و سنسورهای مختلف، خطر برخورد با موانع به حداقل رسیده است؛ همچنین سایز و شیب مناسب شیشه عقب نیز گستره دید به سمت پشت را در قیاس با رقبا ارتقاع بخشیده است. تعویض دنده‌ها با پدال شیفتر پشت فرمان در حالت تیپ‌ترونیک نیز بسیار سریع و با حداقل وقفه صورت می‌گیرد، اما استفاده از آن هیجان چندانی را برایتان به‌همراه نخواهد داشت. همچنین به دلیل ارتفاع مناسب کف خودرو از سطح زمین و برخورداری از سامانه انتقال قدرت دو دیفرانسیل، میتسوبیشی اوتلندر از عملکرد قابل قبولی در عبور از مسیرهای آفرود و صعب‌العبور از خود نشان می‌دهد. سواری نرم و هندلینگ مناسب از دیگر مزایای اوتلندر به شمار می‌رود که برای یک شاسی‌بلند خانوادگی ویژگی بسیار مهمی محسوب می‌شود.
نقد و بررسی رانندگی خودرو

نقد و بررسی موتور

میتسوبیشی اوتلندر قوای محرکه خود را از یک پیشرانه 4 سیلندر تنفس طبیعی به حجم 2.4 لیتر دریافت می‌کند؛ نیروی برآمده از پیشرانه مذکور برابر 170 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه بوده و گشتاور حاصل نیز به رقم 232 نیوتن‌متر در 4200 دور در دقیقه می‌رسد که توسط یک جعبه‌دنده سی وی تی و دو عدد دیفرانسیل با قفل الکترونیکی، به‌سوی تمامی چرخ‌ها ارسال می‌شود. شتاب صفر تا صد 10.5 ثانیه، مصرف سوخت 9.3 لیتر در هر 100 کیلومتر و بیشینه سرعت 190 کیلومتر بر ساعت، نشان‌دهنده عملکرد فنی نسبتا مناسب این خودرو 1495 کیلوگرمی و چالاکی معقول آن است که می‌تواند رضایت خاطر بسیاری از خانواده‌های ایرانی را نسبت به خود در پی داشته باشد.
نقد و بررسی موتور

نقد و بررسی ایمنی خودرو

میستوبیشی اوتلندر نسل سوم موفق به کسب 5 ستاره ایمنی از موسسه یوروانکپ شده که بیانگر سطح بالای امنیت این خودرو خواهد بود. کراس‌اوور ژاپنی بخشی از امنیت خود را مدیون وجود تجهیزات ایمنی زیر است: حسگرهای پارک جلو و عقب، سامانه کنترل کشش (TCS) و پایداری (ESP)، کنترل شتاب ناگهانی (UMS)، حسگر فشار باد تایر، ترمز ضد قفل (ABS)، توزیع الکترونیکی نیرو ترمز (EBD)، ترمز کمکی (EBA)، فرمان حساس به‌سرعت، هفت عدد کیسه هوا، کمربند ایمنی پیش‌کشنده و محدودکننده.
نقد و بررسی ایمنی خودرو

نقد و بررسی ارزش خرید

میتسوبیشی اوتلندر به‌عنوان یک کراس‌اوور خانوادگی از نقاط قوتی همچون ظاهر خاص و مدرن، کابین جادار و خوش‌ساخت، سواری نرم، دوام فنی مطلوب و توانایی معقول پیشرانه بهره می‌برد. با این حال به دلیل خدمات پس از فروش محدودتر، آپشن‌های رفاهی و واردات کمتر نسبت به حریفان کره‌ای نظیر کیا سورنتو و هیوندای سانتافه، از بازار خریدوفروش کم رونق‌تری در قیاس با ایشان برخوردار است. به هر روی، اگر خواهان یک شاسی‌بلند خوش هیبت ژاپنی باکیفیت سواری مناسب هستید، اوتلندر به‌خوبی می‌تواند از پس تأمین خواسته‌های شما برآید و مایه خرسندی‌تان شود.‌
نقد و بررسی ارزش خرید
کلاس بدنه : شاسی بلند
تعداد نسل ها (بازار ایران) : 1 نسل
نقاط قوت
کیفیت ساخت بالا
استهلاک کم
فضای کابین جادار
قابلیت آفرود
نقاط ضعف
واردات محدود
بازار خرید و فروش نسبتا ضعیف
کمبود امکانات رفاهی نسبت به رقبا

نظرات کاربران در مورد میتسوبیشی اوتلندر

امتیاز کاربران

( 5 کاربر )
4/5
طراحی داخلی
طراحی خارجی
ایمنی
راحتی و امکانات
ارزش خرید
6 نظر
Mahyar Geranmehrمیتسوبیشی اوتلندر تیپ 3(5 نفره) - فیس قدیم 2015
۱۳۹۹/۰۹/۱۸
امتیاز
4/5
سواری نرم و هندلینگ خوب نمی گم مثل سواری ها ولی از هم رده های خودش از لحاظ قبمتی ی سر و گردن بالاتر و مثل قالی کرمون هر چی بیشتر از عمرش بگذره بیشتر به محاسنش و کیفیت قطعات و موتورش میشه پی برد ظاهر ساده ولی باکلاس طوری که خسته کننده نمیشه و احساس رضایت میده
AMIR SARFARAZمیتسوبیشی اوتلندر تیپ 5(7 نفره) - فیس جدید 2017
۱۳۹۹/۰۶/۲۱
امتیاز
0/5
با سلام خدمت همگی من این خودرو رو دارم و متاسفانه دو نقطه ضعف بزرگ داره یک جلوبندی بسیار ضعیف و دوم بازار خرید و فروش خیلی بد از اینها که بگذریم متریال pvcکار شده در بعضی قسمتها در حد ماشین ژاپنی نمیباشد ....ضمنا تامین قطعات یدکی هم بسیار گرون تر از خودروهای هم ردیف خودش است‌.راستی کولرش هم در سرعت بالا اف میکند.
علی تقویمیتسوبیشی اوتلندر تیپ 5(7 نفره) - فیس جدید 2017
۱۳۹۸/۰۸/۰۸
امتیاز
4/5
خودرو سواری بسیار نرمتر از سانتافه و تویوتا راو4, شتاب کمتر از راو4 در حالت اتومات ولی با دنده پشت فرمان این عقب افتادگی جبران میشه . مصرف سوخت در جاده با کروز 7 الی 8 لیتر در 100 کیلومتر. پدر مجموع واقعا استهلاک ماشین خیلی کمتر از ماشین های کره ای در این رده هست و قیمت پایین تر اون که صرفا به دلیل کمتر جا افتادن این خودروی ژاپنی در بازار هست ؛ارزش خریدش رو بیشتر می‌کنه .به امید روزی که همه ی هموطن های عزیزم بتونن لذت یک رانندگی همراه با آسایش رو با ماشین های با کیفیت داشته باشن.
ansمیتسوبیشی اوتلندر تیپ 5(7 نفره) - فیس قدیم 2015
۱۳۹۸/۰۵/۱۳
امتیاز
4/5
در طول مدت سه سال استفاده از خودروی اوتلندر (35000 کیلومتر رانندگی)و تجربه سفر های زیاد با این خودرو نکات زیر به نظرم در مورد این خودرو شایان ذکر است: مزایا:1- جادار بودن فضای کابین و راحتی صندلیها برای سرنشینان.2- فضای مناسب صندوق3- شتاب و کشش مناسب در سربالایی و هنگام سبقت (در حالت دنده دستی) و عبور مناسب در برف4- کم استهلاک ایردات:1- کم بودن نمایندگی در شهرستانها2- تکانهای عرضی زیاد در مسیر های آفرود3- گران بودن قطعات یدکی.4- صدای هرزگردی زیاد موتور بدلیل استفاده از گیربکس سی وی تی
homمیتسوبیشی اوتلندر تیپ 3(5 نفره) - فیس قدیم 2015
۱۳۹۷/۱۱/۲۷
امتیاز
4/5
مسافرت آرام و بدون خستگی ، هندلینگ عالی ، روانی و ارامش رانندگی ، جا داری ، دید خوب
sedمیتسوبیشی اوتلندر تیپ 3(5 نفره) - فیس قدیم 2015
۱۳۹۷/۱۰/۲۳
امتیاز
4/5
در ساخت این خودرو به ایمنی و دوام و آسایش سرنشینان بیش از چهره آن بها داده شده
خانه
فروش خودرو
خرید خودرو
قیمت خودرو
حساب کاربری
همراه مکانیک
دانلود اپلیکیشن همراه مکانیک