مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس

فهرست مطالب


کمپانی هیوندای به عنوان یکی از اولین نمونه‌ها در کلاس کراس اوور وراکروز را روانه بازار کرد. اولین حضور این خودرو در بازار به سال 2007 باز می‌گردد. تولید این مدل از هیوندای تا سال 2012 ادامه داشت و جز محبوب‌ترین‌های این کمپانی محسوب می‌شود. هیوندای وراکروز توسط خودروسازی آسان موتور به بازار ایران معرفی شد.

با یک کلیک استعلام خلافی خودرو را بدون دغدغه از اینجا بگیرید

هنوز هم بعد از گذشت این همه سال این خودرو جز بهترین‌های رده‌ی خود است. هیوندای وراکروز یک کراس اوور خانوادگی جادار، راحت و ایمن است. تفاوت این مدل از هیوندای با دیگر خودروهای این کمپانی ظاهر عاری از هرگونه زرق و برق است.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

تعویض پلاک خودرو

راهنمای خرید دست دوم

کمپانی فرانسوی رنو همیشه در تولید خودروهای اقتصادی و کم مصرف پیشرو بوده است. البته نباید فراموش کرد که در دنیای خودروی این روزها ظاهر خودرو حرف اول را می‌زند. به همین دلیل این کمپانی در تلاش برای تولید خودروهایی که هم اقتصادی و کم مصرف باشند و هم ظاهر زیبایی داشته باشند دست به همکاری با کمپانی ژاپنی نیسان زد. در نتیجه این همکاری خودروی رنو کولئوی روانه بازار شد که با استقبال چشمگیری نیز روبرو شد. این خودرو اولین بار در سال 2016 به بازار معرفی شد. بعد از حضور این خودرو در بازار جهانی، رنو کولئوس در سال 2017 توسط نگین خودرو به بازار ایران نیز وارد شد.

در ادامه با مجله همراه مکانیک همراه باشید تا شاهد یک جنگ تمام‌عیار باشیم؛ مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس را به‌جرعت می‌توان یک جنگ بین شرق و غرب دانست.

 مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس از نظر طراحی

مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس
طراحی داخلی هیوندای وراکروز

هیوندای وراکزور و رنو کولئوس از نظر طراحی دو خودروی کاملا متفاوت هستند. همان طور که کمی پیش‌تر به آن اشاره کردیم هیوندای وراکروز در سال 2012 آخرین سری را روانه بازار کرد و تولید آن متوقف شد. این خودرو از نظر طراحی از مد افتاده و کمی قدیمی به نظر می‌رسد که البته آپشن‌های دیگر خودرو این نقص را جبران کرده‌اند.

در طراحی جانبی و عقبی خودرو هیچ گزینه اضافه و زرق و برق زیادی مشاهده نمی‌شود. در نمای جلویی نیز شاهد جلو پنجره ساده همراه با لوگوی هیوندای هستیم. در پایین سپر ساده این مدل نیز چراغ‌های مه شکن قرار گرفته‌اند که باز نکته قابل توجهی در این محدوده وجود ندارد.

مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس
طراحی داخلی رنو کولئوس

رنو کولئوس اما قدم بزرگی از سوی کمپانی رنو برای تولید خودروهایی با ظاهر متفاوت و مدرن بوده‌ است. مهمترین تفاوت این خودرو با دیگر خودورهای رنو تغییر در طراحی چراغ‌ها است. چراغ‌های جلو و عقب کشیده همراه با یک نوار کرومی که تا نمای جانبی خودرو ادامه دارند ظاهری قدرتمند و مهیج به رنو کولئوس داده‌اند.

چراغ‌های مه شکن قرار گرفته در قالبی کرومی، همراه با جلو پنجره کشیده و لوگوی بزرگ رنو از دیگر جذابیت‌های ظاهری این خودرو هستند. در نمای عقب خودرو نیز شاهد اگزوزهای دوگانه قرار گرفته بر روی سپر هستیم که طراحان سعی داشته‌اند خشونت و هیجان این مدل را بیشتر کنند.

مقایسه فنی هیوندای وراکروز و رنو کولئوس

مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس
مقایسه فنی هیوندای وراکروز و رنو کولئوس

هیوندای دو مدل دیزلی و بنزینی از وراکروز را تولید کرده است. مدل دیزلی با ظرفیت 3 لیتر و توان خروجی 240 اسب بخار. مدل دیگر مدل 3.8 لیتری همراه با 6 سیلندر است که توان تولید 260 اسب بخار قدرت خروجی را دارد. البته فراموش نکنید که در بازار خودروی ایران فقط می‌توانید موتور 3.8 لیتری را پیدا کنید. مدل دیزلی به بازار ایران وارد نشده است. همچنین گیربکس قدرتمند 6 حالته تمام اتوماتیک قرار گرفته در هیوندای وراکروز از خانواده تیپ ترونیک است.

رنو کولئوس با موور 2.4 لیتری خود قادر است 171 اسب بخار قدرت تولید کند که برای خودرویی با این ابعاد و وزن 1607 کیلوگرمی رقم چشمگیری است. در رنو کولئوس نسل جدید شاهد حضور گیربکسی از خانواده XTRONIC نیز هستیم که همین موضوع توجهات بسیاری را به خود جلب کرده است. رنو کولئوس در 3 تیپ مختلف به بازار وارد شده است. سه تیپ مختلف رانندگی که عبارت هستند از تک دیفرانسیل، دو دیفرانسیل هوشمند و چهارچرخ متحرک دائمی.

مدل خودرو                             

رنو کولئوس

هیوندای وراکروز

پیشرانه

4 سیلندر

6 سیلندر

حجم موتور

2488 سی سی

3778 سی سی

حداکثر قدرت

171 اسب بخار

260 اسب بخار

حداکثر گشتاور

233 نیوتن متر

347 نیوتن متر

گیربکس

6 دنده

6 دنده اتوماتیک – تیپ ترونیک

مصرف سوخت (ترکیبی)

8.1 لیتر

13 لیتر

شتاب صفر تا 100

9.5 ثانیه

9 ثانیه

حداکثر سرعت

185

176

مقایسه آپشن‌ها در هیوندای وراکروز و رنو کولئوس

مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس
مقایسه آپشن و امکانات رفاهی در هیوندای وراکروز و رنو کولئوس

در هیوندای وراکروز شاهد لیستی قابل توجه از امکانات رفاهی هستیم. که با توجه به اینکه این مدل یک خودروی قدیمی است اما باز هم بهتر از خیلی دیگر از رقبای خود عمل کرده است. کمپانی کره‌ای هیوندای به داشتن خودروهایی فول آپشن با ایمنی بالا شهرت دارد. هیوندای وراکروز نیز از این امر مستثنی نیست.

رنو کولئوس جز کراس اوورهای فول آپشن محسوب می‌شود. خودوریی دو رگه(ژاپنی – فرانسوی) که لیستی کامل از امکانات و آپشن‌ها را در خود جای داده‌ است. این امکانات در کنار ظاهر زیبای رنو کولئوس جز الویت‌های خریداران محسوب می‌شود. در فضای داخلی این خودرو یک صفحه نمایش عمودی 8.7 اینچی توجه‌ها را جلب می‌کند. از همین موضوع می‌توان مسیر متفاوت رنو در طراحی کولئوس را تشخیص داد. از دیگر آپشن‌های عمومی رنو کولئوس می‌توان به سیستم صوتی قوی Bose، پــارک اتوماتیــک، پشت سری جلو با تنظیم شیب، سنسور پارک عقب و جلو به همراه دوربین دید عقب و … اشاره کرد.

تجهیزات

رنو کولئوس

هیوندای وراکروز

چراغ

 

چراغ‌های LED

عقب – جلو

چراغ مه شکن جلو با قابلیت چرخش در پیچ جاده

دارای سیستم کنترل اتوماتیک نور چراغها ، چراغهای جلو زنون ، سیستم شتشوی چراغهای جلو ، دارای سیستم تنظیم ارتفاع نور دستی ، دارای مه شکن

سیستم‌های مولتی مدیا

 

سیستم صوتی BOSE به همراه 13 عدد بلندگو

سیستم صوتی مجهز به 6 بلندگو و 2 عدد تیونر ، دارای آمپلی فایر و ساب ووفور ، قابلیت پخش CD به همراه چنجر 6 تایی ، دارای پورت USB ، AUX ، iPod Cable

صفحه نمایش

8.7 اینچی

نمایشگر میزان باد تایرها ، نمایشگر اطلاعات سفر و نمایشگر اطلاعات راننده به صورت Super Vision

رینگ‌ها

آلیاژی 18 اینچ 2 رنگ

آینه

 

آینه عقب الکتروکرومیک اتوماتیک

 

 

آینه الکترو کرومیک جهت سهولت دید راننده در شب ، آینه‌های خارجی با حالت الکترو کرومیک و تنظیم برقی به همراه راهنمای LED و دارای گرمکن ، دارای چراغهای روشنایی بر روی آینه‌ها ، قابلیت تاشوندگی

تهویه مطبوع

تهویه اتوماتیک دوگانه با کانال هوای سرنشینان عقب

دارای سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک ، سیستم تهویه دوگانه ، دارای سیستم کنترل کیفیت هوا AQS و فیلتر هوا داخل اتاق ، دارای دریچه سیستم تهویه برای سرنشینان ردیف دوم و سوم به صورت جداگانه

صندلی

 

 

صندلی‌های تاشوی عقب با قابلیت تفکیک 40:60 مجهز به کنسول – صندلی‌های برقی چرمی مشکی –  صندلی‌های ردیف جلو برقی گرم شونده و خنک شونده، صندلی‌های ردیف عقب مجهز به گرمکن، صندلی برقی راننده با تنظیم گودی کمر

 

دارای سیستم هوشمند پشت سری‌ها برای جلوگیری از صدمات تصادف ، دارای روکش چرم ، صندلی راننده دارای تنظیم برقی ، دارای سیستم تنظیم گودی کمر ، دارای سیستم گرمکن صندلی‌های جلو ، دارای 2 حافظه ، سیستم حافظه یکپارچه برای تنظیم صندلی راننده و آیینه‌ها و فرمان

شیشه

شیشه بالابر جلو و عقب برقی

تنظیم برقی تمام پنجره‌ها ، بخار زدای اتوماتیک شیشه‌ها ، شیشه‌های سولار

سیستم‌های هشدار دهنده

سنسور پارک عقب و جلو به همراه دوربین دید عقب – چراغ‌های اتوماتیک و سنسور باران، سیستم نمایشگر باد تایرها

سیستم کروز کنترل هوشمند با قابلیت حفظ فاصله با خودروی مقابل ، دارای سیستم دوربین عقب

سایر امکانات 

قفل مرکزی – حالت رانندگی اکو / نشانگر تعویض دنده دستی در حالت اکونومی

 مقایسه ایمنی هیوندای وراکروز و رنو کولئوس

مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس از لحاظ ایمنی به معنای یک جنگ بی‌فایده است زیرا هر دو خودرو، مدعی بزرگی برای امن بودن، هستند. از نظر ایمنی هیوندای وراکروز یک خودروی ایمن و بی خطر است. هیوندای وراکروز همراه با ترمز دیسکی موجود در هر چهار چرخ، کیسه هوا جلویی و جانبی، سیستم کنترل کشش و … توانسته با امتیاز بالایی از آزمایشات سازمان NHTSA خارج شود. در نهایت هم موفق به کسب 5 ستاره ایمنی شده است.

رنو نیز همیشه حساسیت خاصی در تولید خودروهای خود داشته است. علاوه بر مصرف سوخت پایین و اقتصادی، رنو کولئوس از ایمنی بالایی نیز برخوردا است. این خودرو در طی آزمایشات انجام شده توسط موسسه IIHS آمریکا 5 ستاره ایمنی بدست آورده است.

تجهیزات

رنو کولئوس

هیوندای وراکروز

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

ترمز دستی الکترونیکی، هشدار نقطه کور با هشدارحفاظت پهلو، کلید هوشمند رنو با بسته شدن درب از راه دور، سیستم کنترل پایداری به همراه سیستم کمک به شروع حرکت در سربالایی (Assist Hill)،

سیستم کلید ضد سرقت ، دارای قفل مرکزی در اختیار راننده ، دارای ریموت کنترل رادیویی ، سیستم باز و بسته شدن دربها بدون کلید

کیسه هوا

 

6 عدد – کیسه هوای جلو و جانبی راننده و سرنشین به همراه کیسه هوای پرده ای

مجهز به 10 کیسه هوای ایمنی که شامل :جلو ، جانبی ، پرده ای محافظ سر ، کلید غیر فعال سازی کیسه هوای ایمنی جهت نصب صندلی کودک

سیستم ترمز

دیسکی خنک شونده

ABS , ESP

 تجربه رانندگی در دو غول میدان جنگ

مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس
تجربه رانندگی در هیوندای وراکروز و رنو کولئوس

کراس اوور خانوادگی، هیوندای وراکروز رانندگی نرم و آرامی را برای شما و سرنشینان به ارمغان می‌آورد. اتاق این مدل عاری از هرگونه تکان و سر و صدا است. همچنین فضای کافی و زیادی برای سرنشینان در نظر گرفته شده است. عملکرد گیربکس هیوندای وراکروز کاملا قابل قبول است و تعویض دنده‌های سریع و نرمی را در این مدل تجربه می‌کنید. سیستم تعلیق این مدل از هیوندای کاملا سفارشی است که عملکرد خوبی نیز دارد.

در رنو کولئوس سازندگان به دنبال رفاه راننده و سرنشینان بوده‌اند که این مسئله به وضوح قابل مشاهده است. فضای بزرگ به همراه صندلی‌های راحت و با کیفیت، رانندگی نرم در جاده‌های ناهموار و ترمزگیری دقیق و به موقع از نکات مثبت این مدل از هیوندای هستند.

تحلیل شرایط بازار

مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس
تحلیل شرایط بازار

از لحاظ قیمتی هیوندای وراکروز در محدوده 200 تا 300 میلیون موجود است. همچنین رنو کولئوس که مدلی جدیدتر و مدرن‌تر محسوب می‌شود در بازه 800 میلیون در بازار خرید و فروش می‌شود.

جمع‌بندی مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس

مقایسه هیوندای وراکروز و رنو کولئوس
عکس زیبا از هیوندای وراکروز

اگر که به دنبال یک کراس اوور خانوادگی، همراه با مصرف سوخت پایین، شتاب گیری قابل قبول، ایمنی بالا و در نهایت ظاهری مدرن و جذاب هستید بی شک به سراغ رنو کولئوس بروید. اما اگر که قصد ندارید در این رنج قیمتی هزینه کنید و از طرفی دوست دارید رانندگی با یک خودروی با کیفیت را تجربه کنید به سراغ هیوندای وراکروز بروید. خودرویی ایمن، دارای امکانات رفاهی بسیار و همچنین سیستم تعلیق بسیار قوی به همراه رانندگی نرم. تجربه‌ای که در هیوندای وراکروز به دست می‌آورید کاملا متفاوت است. برای اطلاع از قیمت هیوندای وراکروز کلیک کنید.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

مقایسه هیوندای سانتافه و هیوندای وراکروز

مقایسه هیوندای وراکروز و فولکس واگن تیگوان

با رنو کولئوس و مشخصات فنی آن آشنا شوید

مقایسه کیا سورنتو و رنو کولئوس 2017

مقایسه هیوندای توسان و رنو کولئوس

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
4 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها