با آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017 آشنا شوید

فهرست مطالب


یک هیوندای واقعاً بزرگ که به‌ رغم نام دهان پُرکُنَش، از نظر سطح عملکرد بسیار جذاب است. هیوندای سانتافه 2017 همان چیزی است که بیشتر دوستداران ماشین‌های شاسی‌بلند دوست دارند آن را داشته باشند. موقعیت رانندگی بالا، عملکرد فوق‌العاده، هندلیگ عالی و طراحی جذاب به همراه آپشن‌های جذاب، این خودرو را علی‌رغم بالا بودن قیمت سانتافه، در میان همه رقبای خود در بازار به گزینه‌ای محبوب تبدیل کرده است.

تصویر ذهنی ما از شنیدن نام سانتافه، نشان از خودرویی لوکس، قوی و جذاب دارد که به نوعی می‌تواند تلاش هیوندای برای خلق بهترین ماشین شاسی‌بلند خود را نمایان کند. اما آنچه اغلب مورد پرسش خریداران قرار می‌گیرد، امکانات رفاهی یا همان آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017 است. با ما همراه باشید.

با آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017 آشنا شوید

با آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017 آشنا شوید

کنترل کروز (Cruise control)

کنترل کروز، یکی از آپشن‌‌های ارزشمند سانتافه است. بدون کروز کنترل، مسافرت‌های طولانی در جاده‌ها برای راننده خسته‌کننده خواهد بود. سیستم کنترل کروز با تنظیم موقعیت دریچه گاز، سرعت اتومبیل را به همان روشی که انجام می‌دهید کنترل می‌کند. اما این سیستم دریچه گاز را به جای فشار دادن پدال، توسط کابل متصل به یک محرک فعال می‌کند. شیر دریچه گاز با محدود کردن میزان هوای موتور، قدرت و سرعت موتور را کنترل می‌کند.

یک سیستم کنترل کروز خوب بدون تغییر بیش از حد سرعت مورد نظر، به خودرو شتاب می‌بخشد و سپس بدون توجه به وزن اتومبیل، سرعت آن را با کمی انحراف حفظ می‌کند. به ‌طور کلی، کنترل سرعت خودرو یک کاربرد کلاسیک از تئوری سیستم کروز است.

سیستم کنترل کشش (Traction Control System) یا به اختصار TCS

کنترل کشش به محدود کردن شیب تایر (چرخ خودرو) در سطوح لغزنده کمک می‌کند. در گذشته رانندگان مجبور بودند پدال گاز را پُر کنند تا از چرخیدن چرخ‌ها به دور خود در سطح جادهِ لغزنده جلوگیری شود. هنگامی که سیستم کنترل کشش مشخص می‌کند که یک چرخ با سرعتی بیشتر از اندازه در حال چرخش است، به طور خودکار ترمز را به آن چرخ «پمپ» می‌کند تا سرعت آن کاهش یابد و لغزش چرخ کمتر شود.

قیمت خودرو خارجی رو با هر شرایط و مدلی که دوست داری، با ابزار قیمت خودرو همراه مکانیک بدست بیار

کنترل پایداری الکترونیکی (Electronic Stability Control) یا به اختصار ESC

کنترل پایداری الکترونیکی (ESC) به رانندگان کمک می‌کند با کاهش خطر لغزندگی یا از دست دادن بیش از حد کنترل فرمان، از تصادفات جلوگیری کنند. کنترل پایداری در تعویض مسیرهای ناگهانی و در هنگام پیچ ها مانع از دست رفتن کنترل خودرو می شود. این آپشن از فنآوری کنترل شده کامپیوتر (سنسورهای هوشمند) استفاده می‌کند تا ترمزهای خودرو را به صورت تکی یا بیشتر به کار ببرد و کمک کند با خیال راحت و بدون خطر، اتومبیل در مسیر درست قرار بگیرد. در برخی از کمپانی ها با نام های ESP و ASC نیز شناخته می شود.

کنترل پایداری الکترونیکی

دستیار ترمز اضطراری (Emergency Braking Assist)

از آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017 می‌توان به کمک ترمز اضطراری (EBA) اشاره کرد که هدف آن کمک به راننده برای توقف سریع وسیله نقلیه خود است. درواقع، این ثانیه‌های حساس – معمولاً کسری از ثانیه – می‌تواند به معنای تفاوت بین تصادف و تماس نزدیک باشد. همان‌طور که پای شما به طور غریزی بر روی پدال ترمز می‌رود، یک سنسور بلافاصله از روی سرعت و فشار پای شما برروی پدال می‌داند که یک مورد اورژانشی به ‌وجود آمده است. در کسری از ثانیه، سیستم کمک ترمز به ترمزها سیگنال می‌دهد تا حداکثر قدرت بستن را به کالیپرهای ترمز هدایت کند. پدال هنگام ورود به سیستم ترمز ضد قفل (ABS)، به صورت هماهنگ با ترمز کار می‌کند.

سیستم آلارم ضدسرقت از راه دور (Remote Anti-Theft Alarm System)

سیستم‌ دزدگیر از راه دور دارای سه مؤلفه اساسی به نام‌های ماشه، سوئیچ‌های کنترل ماشه و زنگ هشدار است که در هیوندای سانتافه تعبیه ‌شده‌است. یک سیستم آلارم ضدسرقت از راه دور  تمام نقاط ورودی یک وسیله نقلیه را پوشش می‌دهد تا هر گونه تلاش برای نفوذ را هشدار بدهد. بدون شک آلارم از اجزای مهم سیستم ضد سرقت ریموت است که برای روشن کردن زنگ هشدار استفاده می‌شود.

سیستم کنترل فشار تایر (Tire Pressure Monitoring System)

یکی دیگر از آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017، سیستم کنترل فشار تایر (TPMS) است. این قابلیت به طور معمول به سنسورهای سرعت چرخ که سیستم ترمز ضدقفل از آن استفاده می‌کند متصل است. این سنسورها میزان چرخش هر چرخ را اندازه‌گیری می‌کنند و می‌توانند توسط سیستم‌های رایانه‌ای درون صفحه برای مقایسه با یکدیگر و سایر داده‌های عملکردی وسیله نقلیه مانند سرعت، استفاده شوند. بر اساس میزان چرخش هر تایر، کامپیوتر می‌تواند اندازه نسبی فشار لاستیک‌ها را آنالیز و سیگنال مربوطه را از طریق چراغ نمایشگر به کاربر ارسال کند.

آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017

راهنمای روی آینه (Turn Signal Mirrors)

از آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017، آینه‌های جانبی است که خود دارای سیگنال‌های چرخشی هستند. اگر یک ماشین در نقطه کور باشد، ممکن است راننده آن نتواند پشت ماشین شما را ببیند. این آینه‌ها حاوی دیودهای (لامپ دو الکترودی) پُرتابش با شدت بالا (LED) هستند که معمولاً برای تشکیل یک فِلِش (پیکان) ایجاد شده‌اند، که می‌تواند به چپ یا راست اشاره کند. ال‌ای‌دی‌ها در پشت شیشه آینه قرار گرفته‌اند به طوری که از داخل خودرو، راننده فقط یک پیکان کم نور می‌بیند، اما در خارج از اتومبیل، سایر رانندگان آن پیکان را بسیار روشن‌تر مشاهده می‌کنند.

سامانۀ خودکار چراغ جلو دو منظوره (Auto Delay Off Headlights)

یکی دیگر از آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017، سامانه خودکار چراغ جلو دو منظوره است. این ویژگی، روشن یا خاموش شدن چراغ جلو را به تناسب میزان روشنایی اطراف تعیین کند. این عملکرد در مواقعی که اتومبیل خود را در مکانی تاریک پارک می‌کنید بسیار مفید خواهد بود. به این صورت که پس از خاموش شدن خودرو، چراغ‌ها به مدت چندین ثانیه روشن می‌مانند و می‌توانید به خوبی مسیر روبرو را مشاهده کنید.

آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017

سنسور نور غروب (Dusk Sensing Headlights)

برای تشخیص کم نور بودن محیط، دو سنسور در سانتافه وجود دارد، یک سنسور نور که مخصوص نور محیط است و یک سنسور که برای اندازه‌گیری سطح نور در راستای دید مستقیم راننده در جلوی سانتافه تعبیه شده است. این دو سنسور در کنار و در راستای همدیگر تنظیم شده‌اند تا تفاوت نور طبیعی محیط (یا کمبود آن) یا نور مصنوعی مثل چراغ‌های خیابان را تشخیص دهند و همچنین این سیستم در اکثر خودروها قادر به تشخیص حرکت خودرو در زیر پل ها است تا در این مناطق روشن نشود. هنگامی که سیستم تعیین می‌کند سطح نور طبیعی از میزان مشخصی پایین آمده است، چراغ‌های نور غروب روشن می‌شوند تا کمبود نور را جبران کنند.

سامانه ایمنی پس از برخورد (Post-Collision Safety System)

حدود 25 درصد از تصادفات ناشی از صدمات خودرو، تصادفاتی پی در پی هستند که پس از تصادف اولیه اتفاق می‌افتند. می‌توان از چنین برخورد‌های چندباره‌ای جلوگیری کرد یا عواقب آن‌ها را به حداقل رساند. پس از تصادف اول و جهت جلوگیری از تصادف دوم، ترمز اضطراری به طور خودکار همه ترمزها را فعال می‌کند تا از خطرات ثانوی جلوگیری کرده و هم خودرو و هم سرنشینان را در سلامت نگه دارد.

سنسور پارک عقب (Rear Parking Sensors)

سنسور پارک از عقب که از آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017 است، باعث می‌شود خودرو را در مکان‌های تنگ بدون مشکل پارک کنید. این سیستم از چندین حسگر اولتراسونیک تشکیل ‌شده‌است که بسته به مدل، در قسمت عقب سانتافه قرار دارد. سنسورها ضربان‌هایی را در محدوده 40،000 هرتز دریافت و ارسال می‌کنند. هنگامی که ضربه به یک مانع برسد، بازتاب می‌یابد. ارزیابی الکترونیکی با در نظر گرفتن اختلاف زمانی بین ارسال و دریافت، فاصله بین مانع و ماشین را محاسبه می‌کند. اگر فاصله تحت یک درجه مشخص کاهش یابد، راننده با یک سیگنال هشداردهنده از این فاصله کوتاه و خطرناک مطلع می‌شود.

احتمالا تا اینجا به این نتیجه رسیده‌اید که درصورت داشتن بودجه کافی، خرید سانتافه یک تصمیم بسیار عاقلانه و جذاب برای کسانی است که به‌دنبال امکانات رفاهی ویژه در شاسی‌بلند خود هستند. در ادامه مقاله نیز با ما همراه باشید.

سنسور پارک از عقب که از آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017

سیستم ترمز چهار چرخ ای‌بی‌اس (4-Wheel ABS)

ای بی اس مخفف Anti-Lock Braking System است. با این سیستم هر کنترل‌گر، هر چرخ را به ‌طور مجزا بررسی می‌کند تا به هر یک از آن‌ها بیشترین نیروی اصطکاک وارد شود. درواقع، ترمز ABS از قفل ماندن چرخ‌ها جلوگیری می‌کند، به طوری که در آن برای هر چرخ جلو یک حسگر و یک سوپاپ تعبیه ‌شده‌است، اما برای چرخ‌های عقب تنها یک حسگر و یک سوپاپ وجود دارد. به عنوان یک مثال، ترمز ABS از لیز خوردن چرخ‌ها در زمین‌های یخی که سطح اصطکاک کمی وجود دارد، جلوگیری می‌کند.

در خودروهای قدیمی که مجهز به این سیستم ترمزی نیستند، رانندگان حرفه ای می دانند که در هنگام ترمزگیری های ناگهانی و یا ترمز بر روی زمین های خیس و یا یخی باید چندین مرتبه بسته به میزان فاصله با اجسام رو به رویی پدال ترمز را به سرعت گرفته و رها کنند تا هم پایداری خودرو بهتر حفظ شود و هم بتوانند راحت تر تغییر مسیر دهند، اما در خودروهای مجهز به سیستم ترمزی ABS دیگر نیازی به این کار نیست چرا که ضربات ریز و تندی که هنگام ترمزگیری در زیر پایتان احساس می کنید بدان معناست که این سیستم ترمزی خودش به صورت اتوماتیک در حال ترمزگیری های مکرر است با سرعتی بسیار بیشتر از عملکرد پای خودمان.

سیستم رادیو ماهواره‌ای (Satellite Radio Service)

رادیو ماهواره‌ای نوعی پخش دیجیتال است که سیگنال‌های صوتی را در مناطق بزرگ با وضوح و قوام بیشتری نسبت به رادیو معمولی منتقل می‌کند. یک سرویس رادیویی ماهواره‌ای به انتقال سیگنال خود از یک ایستگاه مستقر در زمین به یک یا چند ماهواره در مدار زمین می‌پردازد. ماهواره، این سیگنال را به گیرنده‌های موجود بر روی خودرو باز می‌گرداند تا صدا در بالاترین کیفیت ممکن در داخل ماشین پخش شود.

سیستم فرمان الکتریکی (Electric Power Steering) یا به اختصار EPS

خاطرتان است زمانی که خودروهای مجهز به فرمان کمک هیدرولیکی آمدند چقدر نرم بودند؟ حالا فرمان های مجهز به سیستم کمک برقی یا همان الکتریکی از کمک هیدرولیکی ها هم نرم تر است، اما چگونه؟ یک موتور الکتریکی بر روی ستون فرمان یا دنده فرمان ثابت وجود دارد. هنگامی که راننده فرمان را به سمت چپ یا راست می‌چرخاند، سنسورها در ستون موقعیت فرمان، سرعت چرخش چرخ را تشخیص می‌دهند. همراه با داده‌های اضافی از سنسور گشتاور (یعنی تلاش فرمان) که معمولاً در محور فرمان قرار دارد، تمام این اطلاعات ورودی توسط واحد کنترل الکتریکی (ECU) ارسال و ارزیابی می‌شود. به عنوان مثال رانندگی در جاده برفی یا شن و ماسه‌ای به راهنمایی بیشتری از فرمان نیاز دارد تا اینکه وسیله نقلیه در جاده‌ای تمیز در حال پیش‌روی باشد. اما فرمان های الکتریکی یا کمک الکتریکی (کمک برقی) به غیر از نرم تر بودن مکانیزم حرکتی شان که خصوصا در هنگام پارک کردن خودرو و یا خروج از پارک بسیار راحت هستند، به دلیل آنکه نیروی خودشان را نه از موتور خودرو بلکه از موتوری جداگانه دریافت می کنند، باعث آزاد شدن حدودا 5 اسب بخار بیشتر از موتور خودرو شده و همچنین بر روی مصرف سوخت تاثیر مثبت می گذارند.

امکانات رفاهی هیوندای سانتافه

تهویه هوای داخل کابین (Interior Air Filtration)

گرده، دوده، گرد و غبار ریز، مواد حساسیت‌زا و گازها از عوامل خطرناک برای سلامتی افراد در داخل خودرو هستند. آپشن تهویه هوا می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر کیفیت هوای داخل سانتافه تأثیر بگذارد و شرایط مطبوعی را برای سرنشینان فراهم کند.

تهویه مطبوع دوگانه (Dual Air Conditioners)

تهویه سانتافه دو بخش مجزا دارد که به سرنشینان جلو این امکان را می دهد تا با استفاده از پنل مربوط به تهویه خودرو که بر روی داشبورد است، دمای مجزا و دلخواه خودشان را با شدت پرتاب باد متفاوت تنظیم کنند.

دستیار ارتفاع نور (High Beam Assist) یا به اختصار HBA

دستیار ارتفاع نور در سانتافه که در اکثر خودروهای امروزی نیز با نام های مختلف وجود دارد، در هنگام شب وقتی از فاصله دور با خودرویی که از مسیر رو به رو می آید مواجه می شود به صورت خودکار ارتفاع نور چراغ ها را کاهش داده تا هم چشمان راننده خودروی رو به رو اذیت نشود و ‌هم راننده سانتافه مسیر رو به رو خودش را بهتر ببیند.

سیستم دوربین 360 درجه (Degree-360 Camera System)

همان‌طور که از اسمش پیداست یعنی دوربینی که بتواند تصویر تمام اطراف خودرو را به ما نشان دهد. اما چگونه؟ جواب ساده است. قطعا یک عدد دوربین نمی تواند این کار را انجام دهد، بنابراین این سیستم متشکل از 4 دوربین در جلو، عقب، و طرفین خودرو در زیر قاب آینه های جانبی است.

در برخی از خودروهای گران قیمت تر نظیر مدل هایی از بِ ام و دوربین پنجمی نیز در قسمت کناری سپر جلو قرار گرفته است. مجموعه این دوربین ها در مانیتور خودرو و از طریق پردازش می توانند زوایای خود را در یکدیگر ترکیب کرده و به صورت سه بعدی اطراف خودرو را از بالا به ما نشان دهند. به این تصویر پردازش شده که از بالا تمامی اطراف خودرو را به ما نشان می دهد به اصطلاح Eagle Eye یا چشم عقاب می گویند. بنابراین با داشتن دوربین 360 درجه به راحتی می توان هنگام پارک خودرو، خروج از پارک و عبور از محل های شلوغ یا باریک از آن استفاده کرد. همچنین در هنگام تصادف می توان با فعال کردن دوربین 360 درجه و ثبت تصاویر گرفته شده، از آن به عنوان مدرکی محکم و قابل استناد استفاده کرد. *برخی از سانتافه های وارد شده توسط کرمان موتور این آپشن را ندارند.

سقف پانوراما سانروف (Panoramic Sunroof)

این آپشن از آنجایی اهمیت پیدا می کند که سانتافه های قبل از 2016 در تیپ های لو آپشن، تنها یک سانروف ساده داشتند اما در نسخه های فول آپشن آسان موتوری، کرمان موتوری و وارداتی شما حتما سقفی شیشه ای را خواهید دید که حدود 75 درصد مساحت کل سقف را در بر گرفته و دارای سانروف نیز می باشد.

سقف پانوراما سانروف (Panoramic Sunroof)

سیستم روشنایی جلوی تطبیقی (Adaptive Front Lighting System)

این تکنولوژی که به عبارت ساده تر به آن چرخش نور چراغ ها گفته می شود، در سانتافه به این گونه عمل می کند که با چرخش فرمان به سمت چپ یا راست، نور چراغ جلوی خودرو نیز توسط موتوری که این چراغ را به چرخش در می آورد به سمت چپ یا راست گردانده می شود و باعث می شود مسیر رو به روی شما کاملا روشن شود. سیستمی شبیه به این در برخی خودروهای قدیمی تر وجود داشت نظیر ماکسیما که یک چراغ اضافی در کنار مه شکن خودرو در هنگام چرخش فرمان روشن می شد یا میتسوبیشی لنسر که در همان قاب اصلی چراغ جلو، چراغی دیگر جهت روشن شدن تعبیه شده بود.

آپشن‌های‌ خاص بعضی سانتافه‌های موجود در ایران

و اما آپشن های ذیل را الزاما تمام سانتافه های موجود در ایران ندارند:

سیستم (رادار) دستیار پارک هوشمند یا همان اتو پارک (Smart Parking Assist System) یا به اختصار SPAS

این سیستم برای فعالیت خود، در اطراف خودرو حسگرهایی (رادارها) دارد و در صورتی که آن را از طریق کلید مربوطه در کنار دسته دنده فعال کنیم و به آرامی در کنار خودروهای پارک شده حرکت کنیم شروع به آنالیز فضای خالی مناسب با ابعاد خودرو کرده و در صورت پیدا کردن این فضا پیشنهاد پارک کردن می دهد. در سانتافه همان طور که از نام سیستم مشخص است، فقط یک سیستم کمکی پارک می باشد که با در اختیار گرفتن فرمان خودرو و کمک گرفتن از دوربین ها و حسگرها شروع به پارک کردن می کند، بنابراین کنترل پدال گاز و فرمان و تعویض دنده بر عهده راننده است. در برخی از خودروهای پیشرفته این سیستم به صورت کامل کنترل خودرو را بر عهده می گیرد. سیستم اتو پارک سانتافه دارای دو حالت پارک دوبل در سمت راست مسیر و سمت چپ مسیر و دو حالت پارک نبم دور بین دو خودرو مجددا در سمت راست و سمت چپ است. برخی از افراد برای این آپشن از اصطلاح رادار پارک نیز استفاده می کنند.

سیستم (رادار) بین خطوط (Lane Departure Warning System) یا به اختصار LDW

برای این سیستم از راداری در بالای شیشه جلوی خودرو استفاده می شود تا در مسیرهایی که دارای خط کشی منظم هستند به ما اطمینان دهد دقیقا بین خطوط لاین ها در حال تردد هستیم. اگر بدون آنکه راهنما بزنیم از لاین خودمان خارج شویم، به ما هشدار داده می شود. در برخی از خودروهای گران قیمت نظیر مرسدس های جدید به وسیله ویبره فرمان به راننده هشدار داده می شود. و اما سیستم کامل تری که هیچ کدام از سانتافه های موجود در ایران از آن بهره نمی برند، سیستم دستیار نگهدار خط (Lane Keeping Assist) یا به اختصار LKA که در واقع جامع تر از رادار بین خطوط است در این سیستم می گنجد که نه تنها در صورت خروج خودرو از لاین خود بدون زدن راهنما هشدار می دهد، بلکه خودرو را به صورت خودکار در بین خطوط نگه می دارد.

سیستم (رادار) بین خطوط

سیستم (رادار) دستیار پیشگیری از تصادف جلو (Forward Collision-Avoidance Assist) یا به اختصار FCA

به وسیله دوربین جلو و رادار جلو، راننده را از برخوردهای احتمالی از جلو به وسیله هشدار آگاه می سازد و در صورت لزوم از ترمز اضطراری استفاده می کند. دوربین فقط قادر به تشخیص وسائل نقلیه می باشد اما رادار به دلیل فرستادن امواج رادیویی قادر به تشخیص تمامی وسائل و اجسام رو به رو می باشد. سیستم هشدار تصادف از جلو (Forward Collision Warning) یا به اختصار FCW در این سیستم می گنجد. این سیستم بسیار پیشرفته سرعت خودروی جلویی را می سنجند و فاصله میان دو وسیله را کنترل می کند و اگر سانتافه که با آن در حال رانندگی هستیم به دلیل سرعت به خودروی جلویی زیادی نزدیک شود، در مورد تصادف احتمالی به راننده هشدار می دهد.

کروز کنترل هوشمند با توقف و شروع به حرکت (Smart Cruise Control with Stop & Go) یا به اختصار SCC with S&G

کروز کنترل هوشمند بر خلاف رادار پیشگیری از تصادف جلو که در بالا توضیح داده شد، قرار نیست هشداری به راننده بدهد، بلکه در صورتی که آن را فعال کرده باشیم از طریق ترمز گرفتن و یا سرعت گرفتن خودکار فاصله خودروی ما با خودروی جلویی را حفظ می کند. این سیستم در سانتافه می تواند در صورت توقف کامل خودروی جلویی ترمز گرفته و خودرو را کاملا متوقف نماید و سپس با حرکت خودروی جلویی مجددا شروع به حرکت نماید. برخی افراد به اشتباه کروز کنترل هوشمند را با رادار پیشگیری از تصادف جلو یا همان رادار تصادف اشتباه می گیرند،

سیستم (رادار) هشدار نقاط کور خودرو (Blind Spot Detection System) یا به اختصار BSD

هنگامی‌ که سنسورهای این رادار در سمت راست و چپ سپر عقب سانتافه که نقاط کور را پوشش می دهند، تشخیص دهند خودرویی در سمت چپ یا راست سانتافه از عقب و کنار قرار گرفته و یا در حال عبور است، چراغ نشانگر در آینه جانبی روشن می‌شود تا به راننده هشدار داده شود که فرمان را به سمت آن وسیله هدایت نکند. این سیستم از یک دوربین عقب برای شناسایی وسایل نقلیه در مجاورت خودرو نیز استفاده می‌کند. اما رادارهای این سیستم توسط امواج اولتراسونیک، نقاطی از کنار و عقب خودرو که در حالت عادی قادر به دیدن آن ها از طریق آینه ها نیستیم را زیر نظر می گیرد.

سیستم (رادار) هشدار نقاط کور خودرو

چراغ های نشانگر این سیستم در برخی از خودروها بر روی ستون A خودرو (از داخل سمت چپ و راست) تعبیه شده و در اکثر خودروها نظیر سانتافه بر روی آینه های جانبی قرار گرفته است. اما سیستم کامل تر و پیشرفته تری به نام دستیار پیشگیری از برخورد نقاط کور (Blind-Spot Collision-Avoidance Assist) یا به اختصار BCA در سانتافه وجود دارد که رادار هشدار نقاط کور در دل آن قرار می گیرد و هنگامی که به خودرویی که در نقاط کور خودرو قرار دارد بیش از حد نزدیک شویم به غیر از هشدار می تواند به صورت خودکار سیستم ترمزگیری را فعال کند.

 

سیستم (رادار) دستیار پیشگیری از تصادف عقب و حرکت به سمت عقب (Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist)

مجموعه راداری کامل عقب و کنار خودرو است که از همان سنسورهای رادار نقطه کور که در کناره های سپر عقب نصب شده اند استفاده می کند. بر خلاف نام طولانی و عجیب این رادار، نحوه عملکرد آن را به صورت ساده توضیح می دهیم. فرض کنیم خودروی ما مثلا همین سانتافه در حال خروج از پارک به صورت دنده عقب است اما در عقب آن، خودروها و اجسامی دیگر وجود دارند و یا در حال حرکت هستند. بنابراین در هنگام دنده عقب گرفتن اگر زیادی به خودروها یا اجسامی که در عقب‌ خودرو هستند نزدیک شویم این سنسورها به طور خودکار سیستم ترمزی را فعال کرده و مانع از برخورد سانتافه با خودرو یا اجسام در عقب خودرو می شود.

پدال‌های تعویض دنده (Paddle Shifters)

گیبرکس های اتوماتیک که قابلیت تعویض دنده به صورت دستی (تیپ ترونیک) دارند مانند سانتافه می توانند از این آپشن بهره ببرند. زمانی که اهرم دنده را از حالت D به M یا همان دستی که با شکل مثبت و منفی نیز مشخص می شود تغییر دهیم، می توانیم از طریق پدال های تعویض دنده در پشت فرمان سرعت گیربکس را کم (با پدال سمت چپ) و یا زیاد (با پال سمت راست) کنیم. از حالت دستی گیربکس های اتوماتیک چه بر روی دسته دنده چه به وسیله ی شیفترها در زمانی استفاده می شود که خودرو به دور موتور و قدرت بیشتری احتیاج دارد و یا در سراشیبی تندی قرار داشته باشیم و نخواهیم به طور مداوم ترمز بگیریم و یا از سیستم کنترل سرعت در سراشیبی استفاده کنیم.

دیگر آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017

  • روشن شدن خودکار چراغ‌ها (اتو لایت-سنسور نور)
  • سنسور باران (برف پاک کن اتومات)
  • سیستم صوتی اینفینیتی در مدل های فول با 10 اسپیکر و مجهز به 2 ساب ووفر در طاقچه عقب و روی داشبورد
  • سیستم کمکی در سربالایی
  • روکش چرم صندلی‌ها
  • نوع استارت دکمه‌ای و سیستم ورود به خودرو بدون کلید
  • چراغ مه‌شکن جلو
  • تعداد کیسه‌های هوا در مدل های فول 7 عدد 11 نقطه ای (دو عدد راننده و سرنشین جلو، دو عدد جانبی، دو عدد پرده ای و یک ایربگ زانویی برای راننده)
  • قابلیت تنظیم صندلی راننده در 8 جهت به صورت برقی و سرنشین جلو 6 جهت به صورت برقی
  • مدل های فول دارای 2 گر‌مکن و 2 سردکن با سه درجه مختلف برای صندلی های جلو و 2 گرمکن برای صندلی های عقب و همچنین گرمکن فرمان می باشند (5 گرم 2 سرد)
  • پرده های جانبی عقب (به صورت دستی)
  • قفل مرکزی
  • تنظیم برقی آینه‌ها با تاشوندگی برقی
  • صندوق عقب برقی
  • ترمز پارک برقی
  • اتو هلد
  • سیستم هشدار صوتی باز بودن کمربند
  • سیستم مسیریاب (نویگیشن)

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

بررسی آپشن‌های هیوندای سانتافه

جمع‌بندی بررسی آپشن‌های هیوندای سانتافه

در بالا با آپشن‌های هیوندای سانتافه 2017 آشنا شدید، حال به درستی می‌دانید که چه ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی در این خودروی شاسی‌بلند کره‌ای وجود دارد. با این‌حال، سانتافه به اندازه کافی در کشور ما برای خود نامی بزرگ دست و پا کرده و افراد زیادی را در بین لیست بلندبالای قیمت هیوندای، به انتخاب این خودرو راضی کرده است.

آمار فروش بالای این خودرو در تمامی این سال‌ها، از بازار خوب و رضایت حداکثری مشتریان درنتیجه‌ی خرید هیوندای جذاب سانتافه را خبر می‌دهد. هیوندای سانتافه دارای مجموعه‌ای از ویژگی‌های کاربردی است که می‌تواند برای علاقه‌مندان به خودروهای شاسی‌بلند، لذت یک رانندگی روان با حداکثر امکانات رفاهی را فراهم کند. در هنگام خرید سانتافه توجه داشته باشید که لیست بلند بالایی از این خودرو با آپشن های بسیار متفاوت به صورت وارداتی، شرکتی آسان موتور و شرکتی کرمان موتور در کشور موجود هستند اما برای خرید مدل های فول آپشن، این خودرو می بایست تمام آپشن هایی که در بالا بیان شد را داشته باشد، اگر مدل های مجهز به 4 یا هر 6 رادار را برگزینید که بسیار هم بهتر است.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

سانتافه وارداتی بخریم یا شرکتی؟

مزایا و معایب سانتافه ۲۰۱۷

مقایسه هیوندای سانتافه و هیوندای وراکروز

چرا هیوندای سانتافه بخریم

معایب نسل های مختلف سانتافه

مقایسه هیوندای سانتافه و هیوندای توسان

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
6 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
اراز
1399-10-26 17:49

سلام ایا سانتافه را میتوان بدون قفل دیفرانسیل دو دف کرد؟

آراز
1399-10-25 16:20

سلام
ایا سانتافه همیشه در حالت دو دف هست یا توسط راننده به حالت دو دیفر در می اید
و اگر در حالت دو دیفرانسیل باشد قفل دیفر فعال است یا توسط راننده فعال میشود

آراز
1399-10-25 16:17

سلام سانتافه همیشه دو دف هس یا توسط راننده به حالت دو دف در میاید

علی
1401-04-14 13:58
پاسخ به  آراز

سلام سانتافه موقع حرکت بصورت اتومات باچهارچرخ شروع به حرکت میکندتابارسنگین ماشین روی موتورراخنثی کندامادرادامه راه تک دف میشود

احسان
1399-04-04 04:30

فرق بین سانتافه ۶۳ اپشن و ۶۴ اپشن چیه؟

محمد رحیمیان
1399-04-18 23:16
پاسخ به  احسان

در رادار ها هستش