مقایسه کوییک با برلیانس H220 ؛ بررسی تفاوت کوییک و برلیانس H220

فهرست مطالب


مقایسه کوییک با برلیانس H220، می‌تواند جذابیت‌های زیادی برای مشتریان ایرانی داشته باشد؛ به‌ویژه آن‌که در حال حاضر، رده قیمتی نمونه‌های دست‌دوم برلیانس H220 با مدل‌های صفرکیلومتر کوییک تلاقی دارد و ممکن است برخی مشتریان بر سر دوراهی انتخاب یکی از این دو مدل مردد مانده باشند‌. در مقاله تفاوت کوییک و برلیانس H220 از سری مقالات «مقایسه همراه مکانیک»، به سراغ این دو محصول هاچ‌بک سایپا رفته‌ایم و به مقایسه کوییک با برلیانس H220  پرداخته‌ایم.

معرفی سایپا کوییک و برلیانس H220

معرفی سایپا کوییک و برلیانس H220

کوییک یکی از تولیدات مشتق‌شده از پلتفرم x200 سایپا است و شجره‌نامه آن با پراید آغاز می‌شود. این محصول از لحاظ فنی، تفاوت محسوسی با تیبا و ساینا ندارد و اولین مرتبه در اواخر سال ۹۵ مورد رونمایی قرار گرفت. کوییک را می‌توان به‌عنوان رقیب  ۲۰۶ تیپ دو تلقی کرد که به‌واسطه بهره‌مندی از برخی تزیینات، افزایش جزئی ارتفاع و اضافه‌شدن باربند سقفی و زه پلاستیکی گلگیر، حالتی شبیه به کراس‌اوورها پیدا کرده است و سعی دارد تا جایی برای خود در انتهای کلاس بلندقامتان فراهم کند.

با این حال، کوییک به‌هیچ‌وجه یک کراس اوور نیست و تنها به‌عنوان هاچ‌بک جمع‌وجور شهری می‌توان از آن نام برد. در حال حاضر، تیپ‌های مختلف کوییک آر، کوییک آر پلاس، کوییک s و… در خانواده‌ این محصول حضور دارند که البته ما در اینجا سایپا کوییک دنده‌ای را مدنظر قرار داده‌ایم.

پارس خودرو، سری اچ ۲۰۰ برلیانس را از نیمه دوم سال ۹۵ به بازار کشور عرضه کرد. برلیانس اچ 220 نسخه هاچ‌بک این سری محسوب می‌شد و در قالب دو مدل اتوماتیک یا دنده‌ای به دست مشتریان داخلی رسید. این خودرو در کلاس بدنه (سگمنت) B قرار می‌گیرد و نخستین مرتبه، نمایشگاه اتومبیل شانگهای سال 2013 پذیرای آن بوده است. در ادامه این مطلب، برلیانس H220  دنده‌ای با سایپا کوییک دنده‌ای مقایسه خواهد شد.

مقایسه سایپا کوییک و برلیانس H220 از نظر طراحی

معرفی سایپا کوییک و برلیانس H220

بررسی تفاوت کوییک و برلیانس H220 را با بحث ظاهری شروع می‌کنیم. گرچه ظاهر سایپا‌ کوییک در مقایسه با مدل پایه آن یعنی تیبا بسیار خوشایند و اسپرت‌تر جلوه می‌کند، اما باید گفت المان‌های قدیمی، به‌ویژه در نمای جانبی و همین‌طور ناهماهنگی‌های مشاهده‌شده در نمای کلی بدنه، باعث می‌شوند تا کوییک نسبت به محصولات به‌روزتری همچون برلیانس H220 ، چندان مدرن و جذاب به نظر نرسد؛ البته نمی‌توان منکر جنبه‌های اسپرت طراحی ظاهری کوییک شد و چه بسا بعضی از مشتریان، به‌ویژه افراد جوان‌تر همین جنبه‌های جوان‌پسندانه را معیار اصلی گزینش کوییک قرار ‌دهند.

 اما با این حال، برلیانس اچ ۲۲۰ به‌واسطه بهره‌مندی از طراحی ظاهری سیال و ناهماهنگی‌های کمتر بصری، از لحاظ طراحی ظاهری جایگاه نسبتا بالاتری را در مقایسه با کوییک به دست می‌آورد.

کابین برلیانس H220

در باب طراحی داخلی نیز کوچک‌ترین شکی مبنی بر برتری برلیانس باقی نمی‌ماند؛ چراکه چه از لحاظ سبک طراحی داشبورد و رودری‌ها و چه از لحاظ سطح کیفی متریال به‌کاررفته در ساخت کابین، برلیانس H220 بسیار رضایت‌بخش‌تر ظاهر شده است و بعید است کسی طراحی داخلی کوییک را بر نمای نسبتا جذاب و مدرن‌ برلیانس ترجیح دهد.

هم‌چنین ابعاد بزرگتر کابین، به‌ویژه فاصله بین محور چرخ‌ها در برلیانس سبب می‌شود تا فضای داخلی این خودرو جادارتر از سایپا‌ کوییک باشد. با این حساب، مسلم است که هاچ‌بک چینی برنده مقایسه کوییک با برلیانس اچ220 در بخش طراحی ظاهری و داخلی خواهد بود.

[hm_buy_form_inline]

تفاوت کوییک و برلیانس H220 از نظر فنی

سایپا کوییک در محفظه موتور خود یک پیشرانه ۴سیلندر ۸ سوپاپ به حجم ۱۵۰۳ سی‌سی جای داده است که در واقع نسخه‌ای به‌روزرسانی‌شده از موتور پراید به ‌حساب می‌آید. این موتور از سوی شرکت سازنده با نام M15 شناخته می‌شود و قادر به تولید ۸۷ اسب‌بخار قدرت به علاوه ۱۲۸ نیوتن‌متر گشتاور است. گیربکس ۵ دنده دستی هم به یاری پیشرانه شتافته است تا توان دریافتی را به چرخ‌های جلو تحویل دهد. چنین ترکیب فنی، موجب شده است تا شتاب صفرتاصد سایپا کوییک معادل ۱۳ ثانیه به طول بینجامد و درنتیجه، نباید انتظار یک هاچ‌بک مهیج و پرشتاب را از این محصول شرکت سایپا داشت.

 

تفاوت کوییک و برلیانس H220 از نظر فنیدر سوی دیگر، برلیانس H220 دنده‌ای نیز با موتور ۱.۵ لیتری به قدرت 1۰3 اسب‌بخار و گشتاور ۱۳۸ نیوتن‌متر حاضر شده است و یک گیربکس ۵ سرعته دستی وظیفه انتقال نیرو به سوی چرخ‌های جلو را برعهده دارد. به دلیل بهره‌مندی از پیشرانه پرقدرت‌تر، چابکی برلیانس در مقایسه با کوییک طی فرایند شتاب‌گیری صفرتاصد، حدود هفت‌دهم ثانیه بیشتر ارزیابی می‌شود.

برلیانس

کوییک دنده ای

مدل خودرو

4 سیلندر خطی- BM15L

4 سیلندرخطی M15 یورو4

پیشرانه

1498 سی‌سی

1503 سی‌سی

حجم موتور

103 اسب‌بخار

87 اسب‌بخار

حداکثر قدرت

138 نیوتن متر

128 نیوتن متر

حداکثر گشتاور

دستی پنج سرعته

دستی پنج سرعته

گیربکس

6.4

7.14

مصرف سوخت (ترکیبی)

لیتر در 100کیلومتر

3/12 ثانیه

13 ثانیه

شتاب 0 تا 100

42 لیتر

41 لیتر

ظرفبت باک سوخت

180km/h

160 km/h

حداکثر سرعت

مقایسه کوییک با برلیانس H220 از نظر امکانات رفاهی

مقایسه کوییک با برلیانس H220 از نظر امکانات رفاهی

متاسفانه هیچ‌یک از دو رقیب حاضر در این میدان در بحث آپشن‌های رفاهی نمی‌توانند جایگاهی در حد یک خودروی مدرن با تجهیزات حداقلی را به دست آورند؛ چراکه ظاهرا مهم‌ترین آپشن رفاهی این دو هاچ‌بک سایپا و پارس خودرو، در مواردی هم‌چون آینه‌های جانبی با تنظیم برقی و شیشه بالابرهای برقی خلاصه می‌شود؛ بنابراین، برتری چندانی میان نسخه دنده‌ای این دو خودرو از لحاظ آپشن‌های رفاهی وجود ندارد. مطالعه جدول زیر، جزئیات بیشتری را پیرامون اطلاعات رفاهی این خودروها در اختیار شما قرار خواهد داد:

خودرو

کوییک دنده ای

برلیانس H220

چراغ

چراغ جلو هالوژن باقابلیت تنظیم ارتفاع/ چراغ مه‎شكن جلو و عقب

چراغ‌های جلو هالوژن با قابليت تنظيم ارتفاع

سیستم صوتی

رادیوپخش USB

سیستم صوتی با 2 اسپیکر، 2 توییتر و پورت USB

صفحه‌نمایش

رینگ ها

رینگ فولادی 185/60 R14

رینگ فولادی 185/60 R15

آینه

آینه جانبی برقی

آینه‌ جانبی برقی

تهویه مطبوع

تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک

تهویه مطبوع دستی

صندلی

صندلی راننده شش‌حالته دستی، صندلی سرنشین جلو 4حالته دستی، صندلی عقب تاشو

صندلی راننده وسرنشین جلو 4حالته دستی، صندلی عقب تاشو

شیشه

 گرم‌کن شیشه عقب/ شیشه‌بالابر برقی جلو و عقب

گرم‌کن شیشه عقب/ شیشه‌بالابرهای برقی جلو وعقب

سیستم هشداردهنده

 سنسور پارک دنده عقب

هشداردهنده بسته‌نبودن كمربند ايمني

سایر امکانات

بازکردن قفل درب صندوق عقب با ریموت کنترل، دماسنج، طراحی‌شده برمبنای استاندارد محافظت از عابر پیاده

سيستم الكترومغناطيسي بازكردن درب صندوق عقب، کامپیوتر سفری، میله فرمان جمع‌شونده

مقایسه برلیانس H220 و کوییک از نظر ایمنی

مقایسه برلیانس H220 و کوییک از نظر ایمنی

به بررسی تفاوت کوییک و برلیانس H220 از نظر ایمنی رسیدیم؛ برلیانس اچ220 و سایپا کوییک در مبحث تجهیزات ایمنی نیز تقریبا در یک رده قرار می‌گیرند. البته این تمام ماجرا نیست؛ چراکه اخذ ۵ ستاره ایمنی از سوی برلیانس H220  در آزمون‌های موسسه سی-انکپ، نشان از امنیت بیشتر شاسی و بدنه هاچ‌بک چینی دارد. بنابراین، می‌توان برلیانس H220 را محصولی ایمن‌تر از سایپا کوییک که بر شاسی به‌روزرسانی‌شده اما قدیمی پراید استوار است، قلمداد کرد

کوییک MT

برلیانس اچ220

خودرو

ABS و EBD

دیسکی جلو- عقب کاسه‌ای

ABS و EBD – دیسکی خنک‌شونده جلو- عقب کاسه‌ای

سیستم ترمز

راننده و سرنشین جلو

راننده و سرنشین جلو

کیسه‌هوا

سیستم ضدسرقت/ قفل مرکزی / کمربند ایمنی جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع

سیستم ضدسرقت/ قفل مرکزی با ریموت/ قفل ایمنی شیشه کودک، بازشدن خودکار درب‌ها، قفل اتومات درب‌ها در سرعت بالای 20KM/H

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

مقایسه کوییک با برلیانس H220 از نظر تجربه رانندگی

مقایسه کوییک با برلیانس H220 از نظر تجربه رانندگی

پشت فرمان برلیانس H220 در مقایسه با سایپا کوییک به دلیل طراحی و کیفیت ساخت بهتر کابین و هم‌چنین رعایت استانداردهای بیشتر در بخش ترسیم ستون و پنجره‌ها، حس‌وحال خوشایندتری را در راننده پدید خواهند آمد تا در بخش رانندگی، نماینده چین پیروز مقایسه برلیانس H220 و کوییک شود. هم‌چنین فضای جادارتر کابین نیز مسلما آن حس دلگیری را که برای راننده کوییک به دلیل اتاق کوچک‌تر آن رقم می‌خورد، به دنبال نخواهد داشت.

در شروع حرکت، به دلیل قدرت بیشتر و عملکرد هماهنگ‌تر جعبه‌دنده و پیشرانه برلیانس، شاهد شتاب‌گیری مناسب‌تر این خودرو در مقایسه با سایپا‌ کوییک هستیم؛ به نحوی که مسلما خانواده‌ها و افراد جوان‌تر در سواری با برلیانس اچ 220، هیجان و لذت بیشتری را تجربه خواهند کرد. این مورد در کنار عملکرد نسبتا نرم‌تر سیستم تعلیق، سبب می‌شود تا لبخند واضح‌تری بر لبان کاربران برلیانس مشاهده شود.

 از لحاظ عایق‌بندی و میزان ورود سروصدای محیط به کابین نیز برلیانس در سطح مطلوب‌تری جای گرفته است و کابین نسبتا ساکت‌تر با لرزش کمتر را در دسترس کاربران خود قرار می‌دهد. صندلی‌های راحت‌تر، ارگونومی بهتر کابین و عملکرد نرم‌تر فرمان برقی برلیانس نیز در زمره دیگر شاخصه‌های رانندگی با این هاچ‌بک پارس خودرو دسته‌بندی می‌شوند. در این میان، واکنش‌های ناشی از تماس لاستیک‌ها با سطح جاده در غربیلک فرمان برقی برلیانس چندان واضح نیست، اما عملکرد فرمان هیدرولیک کوییک از این نظر قابل‌قبول‌تر ارزیابی می‌شود.

تفاوت کوییک و برلیانس H220 از نظر شرایط بازار

تفاوت کوییک و برلیانس H220 از نظر شرایط بازار

ازآن‌جایی‌که برلیانس H220 به‌عنوان یک خودروی چینی با تیراژ نسبتا پایین‌تر در بازار ما حضور دارد، بنابراین چه از لحاظ گستردگی خدمات پس‌ازفروش و چه از نظر سطح قیمتی لوازم یدکی و بدنه، توان رقابت با سایپا کوییک را نخواهد داشت؛ چراکه پیشرانه، گیربکس و برخی از لوازم بدنه کوییک مشابه تیبا و ساینا است و از این لحاظ، مالکان این خودرو می‌توانند به‌راحتی هر قطعه اتومبیل‌شان را با قیمت‌های ارزان‌تر و در مارک‌های متنوع خریداری کنند.

 از سوی دیگر، قیمت نسخه صفرکیلومتر برلیانس H220 بسیار بالاتر از سایپا کوییک دنده‌ای است و از این جهت نیز دایره مشتریان برلیانس بسیار محدودتر خواهد بود. درنتیجه، شرایط بازار سایپا کوییک به‌مراتب پررونق‌تر از برلیانس H220 دنده‌ای برآورد می‌شود.

جمع‌بندی بررسی مقایسه کوییک با برلیانس H220

بررسی مقایسه کوییک با برلیانس H220

همان‌طور که در ابتدا مقاله بررسی تفاوت کوییک و برلیانس H220 اشاره شد، در این مقایسه تنها کوییک به عنوان خودروی صفرکیلومتر حاضر است و برلیانس H220 در این رده قیمتی، صرفا به صورت دست‌دوم یافت می‌شود؛ بنابراین، تکلیف افرادی که تمایل به خرید خودروی صفرکیلومتر دارند، در همین ابتدای کار مشخص است. هم‌چنین خریداران کوییک علاوه‌بر صفرکیلومتربودن خودروی خود، می‌توانند از خدمات پس‌ازفروش گسترده و لوازم یدکی نسبتا ارزان‌قیمت اتومبیل خود نیز بهره فراوان ببرند.

اما از طرف دیگر بررسی مقایسه برلیانس H220 و کوییک ، مشتریانی که فاکتور صفرکیلومتربودن خودرو را در اولویت گزینش خود قرار نداده‌اند، می‌توانند از طراحی ظاهری زیباتر، طراحی داخلی مدرن، کابین جادارتر، سواری آرامش‌بخش و به طور کلی، تصاحب اتومبیلی در سطح کیفی بالاتر لذت بیشتری را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها