خودروی غیر چینی چی بخرم؟ + ویدئو

فهرست مطالب


 

در این مقاله از مجله خودرو همراه مکانیک که با عنوان “خودروی غیر چینی چی بخرم؟” خدمت شما ارائه می‌شود یکی از کارشناسان ما به شما توضیح خواهد داد که چه خودروی غیر‌چینی را می‌توانید خریداری کنید. لازم به ذکر است که معرفی این لیست از خودروی غیرچینی در بازه 100 تا 150 میلیون تومان خواهد بود. لطفا با ما همراه باشید.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید:

بهترین و بدترین خودروی چینی

چرا خودرو چینی نخریم

خلافی خودرو

خودروی غیر چینی چی بخرم؟

برای خرید بهترین خودروی غیرچینی بهتر است در ابتدا لیستی از معیارهای خرید خودرو را در نظر بگیریم،از جمله: فنی و شتاب خودرو – تعداد و کیفیت آپشن‌ها – هزینه نگهداری خودرو – خدمات پس از فروش و راحتی در فروش .

اما با توجه به نوع و شرایط بازار خودروی کشور ما که اغلب بودجه محور است باید توجه داشته باشیم که تمام معیارهای ذکر شده برای خرید خودرو ضروری هستند اما لزوما کافی نیستند! چراکه در بازار ایران نوع نیازها و علایق فردی تعیین کننده ی خرید خودرو نیست بلکه معمولا این بودجه ی شماست که مشخص می‌کند کدام خودرو را خریداری کنید.

می‌دانیم که با توجه به شرایط حال حاظر، خرید خودروی صفر کیلومتر با برندی معتبر مستلزم صرف هزینه‌های سنگینی‌ست، به همین خاطر عده‌ای از خریداران به سمت خودرو‌های چینی تمایل پیدا می‌کنند. اما در عین حال هستند کسانی که علاقه‌ای به خرید خودروی چینی ندارند پس بهترین راه خرید خودرو‌های دست دوم آلمانی، فرانسوی، ژاپنی و… است.

در زیر به تعدادی از این خودروهای غیر چینی در بازه 100 تا 150 میلیون تومان اشاره می‌کنیم اما قبل از آن از شما همراهان گرامی دعوت می‌کنیم در صورت ندیدن ویدئو، به ابتدای مقاله بازگردید و این ویدئو را مشاهده بفرمایید، چرا که فیلم‌ها همواره شامل اطلاعات کامل‌تر و دقیق‌تری هستند.

 

خودروهای غیر چینی 100 تا 150 میلیون تومان

پژو 207 دنده ای – Peugeot 207

تولید پژو 207 یک توقف چهار ساله داشت که پس از آن ایران خودرو پژو 207 ایرانیزه ی خود را در سال 95 به بازار معرفی کرد. این پژو 207 جدید تعدادی تغییرات جدید داشت از جمله: چراغ‌های جلو و عقب، آیینه‌ها، رینگ‌ها،مانیتور لمسی، غربیلک فرمان با دکمه‌های کنترل سیستم صوتی و کروز کنترل، دی لایت، دوربین و سنسور عقب.

پژو 207 با وجود دارا بودن کم و کاستی‌ها،از زمان معرفی توانسته است به فروش خوبی دست پیدا کند.

دنا و دنا پلاس 

دنا پلاس نیز در سال 95 توسط شرکت ایران خودرو تولید و به بازار معرفی شد که در حقیقت نسخه پرآپشن تر دنا معمولی است. دنا و دنا پلاس دارای فنی و گیربکس یکسان اند، اما دنا پلاس دارای تجهیزاتی از قبیل: سانروف، چهار کیسه هوا، کروز کنترل، ترمز ضد قفل ABS و EBD، ترمز دیسکی، مانيتور مولتي مديا تصويري لمسي با رهياب GPS و… می‌باشد. بعلاوه دنا پلاس دارای ظاهری بروزتر و متفاوت‌تری نیز هست.

هیوندای آوانته – Hyundai Avante

هیوندای آوانته در واقع همان هیوندای النترا است که در نسل سوم وارد ایران شد و به توسط شرکت کرمان موتور طی سالهای 84 تا 90 در دو نسخه اتوماتیک و دستی مونتاژ شد و به تولید رسید. هیوندای آوانته شاید طراحی خاص و جالبی نداشته باشد اما از قدرت نسبتا خوبی برخوردار است. از رقبای هیوندای آوانته می توان به زانتیا، رنو مگان و مزدا 3 اشاره کرد که همگی در لیست ما جای دارند.

تندر 90،تندر پلاس،ساندرو – Renault

شرکت فرانسوی رنو که از زمان تاسیس خود در سال 1899 تا به امروز توانسته به بیش از صد کشور جهان محصولات خود را صادر کند، در ایران نیز توانست از طریق شرکت رنو پارس فعالیت خود را آغاز کرده و همچنین محصولاتی را در شرکت سایپا مونتاژ نماید. اما متاسفانه در حال حاظر این شرکت پرآوازه از بازار ایران خارج شده ولی کماکان رنو یکی از برندهای محبوب ایرانیان است.

زوتی آریو – Zotye

زوتی یک شرکت چینی جوان و کم سابقه است که در ایران توسط شرکت سایپا تولید و به بازار عرضه می‌شود. هرچند که زوتی سابقه چندانی ندارد اما تا امروز بیش از پانزده مدل خودرو را به دنیا معرفی کرده است.این شرکت خودرویی جوان نسبت به سایر شرکت‌های چینی از طراحی بهتری برخوردار است چرا که مدیران زوتی، الگوبرداری از مدل‌های خارجی را اولویت خود قرار داده‌اند.

سوزوکی ویتارا، تویوتا یاریس، میتسوبیشی میراژ – Suzuki vitara ،Kia picanto ،Toyota yaris، Mitsubishi mirage

هر سه خودروهای تولید کشور ژاپن هستند که در بازار ایران نیز وارد شده و طرفدارهای خود را دارند.

قطعا تعداد دیگری از خودروها نیز می‌توانند در این لیست قرار بگیرند مانند کیا اپتیما،سانگ یانگ و … 

 

جهت مشاهده لیست کامل خودروها اینجا کلیک کنید تا با ورود به صفحه “با پولم چه خودرویی بخرم؟“با هر بودجه و سازنده ای خودروی مورد نظر خود را مشاهده بفرمایید.

 

 

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید:

چرا رنو ساندرو بخریم

خرید رنو ساندرو به جای ساندرو استپ وی

چرا پژو 207 بخریم؟

چرا دنا پلاس بخریم

چرا تندر 90 بخریم؟

خودروهای شاسی بلند چینی بازار خودرو ایران

 

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
3 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها