مزایا و معایب آلفارومئو میتو را بیشتر بشناسید

فهرست مطالب


در این مقاله قصد داریم به بررسی کوچک‌ترین عضو از سبد محصولات کمپانی خودروسازی آلفارومئو، یعنی مدل میتو بپردازیم و شما مخاطبین گرامی «مجله خودرو همراه مکانیک» را با مزایا و معایب آلفارومئو میتو آشنا کنیم. این هاچبک سه‌ در برادر کوچک‌تر آلفارومئو جولیتا محسوب می‌شود و در طول دوران فعالیت خود همواره در سایه نسخه بزرگ‌تر خود قرار داشته است؛ به همین دلیل می‌توان گفت که میتو در مقایسه با جولیتا از محبوبیت و شهرت کمتری در بازار کشورمان برخوردار است.

شرکت آلفارومئو ایتالیا یکی از محبوب‌ترین تولیدکنندگان اتومبیل در میان خودرو دوستان محسوب می‌شود و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به محصولات خاص و منحصربه‌فرد این شرکت علاقه نداشته باشد. آلفارومئو همانند بسیاری دیگر از برندهای مطرح دنیای خودرو، فعالیت چندانی در کشورمان ندارد و مدل‌های عرضه شده آلفارومئو در ایران بسیار محدود هستند.

مزایا و معایب آلفارومئو میتو
آلفارومئو میتو

همانند بسیاری دیگر از اتومبیل‌های خاص دنیا، این خودرو در کشور ما نیز از فروش موفقی برخوردار نبود و هم‌اکنون تعداد محدودی از آلفارومئو میتو در بازار کشورمان حضور دارند. به‌واسطه قیمت بالای این خودرو که یکی از معایب آلفارومئو میتو محسوب می‌شود، در بازار داخلی میتو هاچبکی لوکس تلقی می‌شود و با خودروهایی نظیر دی اس 3 به رقابت می‌پردازد.

در ابتدای مقاله مزایا و معایب آلفارومئو میتو معرفی مختصری از این هاچبک ایتالیایی خواهیم داشت. آلفارومئو میتو محصول سال 2008 کمپانی سازنده محسوب می‌شود. به‌واسطه فعالیت‌های شرکت آلفا موتور به‌عنوان نماینده اصلی شرکت آلفارومئو در ایران، این خودرو در بین سال‌های 2012 الی 2015 به بازار کشور ما نیز عرضه شد و در دسترس خریداران ایرانی قرار گرفت. آلفارومئو میتو در بازار جهانی با پیشرانه و جعبه‌دنده‌های متعددی به فروش می‌رسد که تنها یک مدل از آن‌ها توانسته است به بازار کشورمان راه پیدا کند. میتوهای وارد شده به ایران از پیشرانه 1.4 لیتری توربوشارژر باقدرت 135 اسب‌بخار و گشتاور 206 نیوتن‌متر بهره می‌برند. وظیفه انتقال قدرت به دیفرانسیل جلو را نیز گیربکس 6 دنده‌اتوماتیک دوکلاچه برعهده دارد.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید
بررسی محاسن و معایب آلفارومئو میتو
فضای داخلی آلفا میتو

با توجه به وزن آلفارومئو میتو که 1135 کیلوگرم برآورد می‌شود، قوای فنی مذکور نتایجی کاملا رضایت‌بخش را ارائه می‌دهد که شامل شتاب صفر تا صد 8.4 ثانیه‌ای و مصرف سوخت 5.6 لیتر در هر صد کیلومتری می‌شود. توجه به این نکته ضروری به نظر می‌رسد که آلفارومئو میتو یک سوپرمینی است و نباید انتظار خودروهای اسپرتی همچون آلفارومئو 4C را از آن داشته باشید.

عملکرد فنی یکی از مهم‌ترین مزایای آلفارومئو میتو است که البته محدود به این خودرو نیست و در مورد سایر محصولات خانواده آلفا نیز به چشم می‌خورد. در ادامه قصد داریم به بررسی بیشتر این هاچبک کوچک بپردازیم و اصلی‌ترین مزایا و معایب آلفارومئو میتو را به همراه هم مرور کنیم.

مزایای آلفارومئو میتو

مزیت اول ایمنی

مزایا و معایب آلفارومئو میتو
ایمنی آلفارومئو میتو

مزایا و معایب آلفارومئو میتو را با بررسی مزایای این خودرو آغاز می‌کنیم. نخستین مورد از مزایای آلفارومئو میتو به ایمنی این هاچبک سوپرمینی بازمی‌گردد. به‌طورمعمول هاچبک‌های سوپرمینی ازنظر ایمنی در وضعیت مناسبی قرار ندارند و نتایج نسبتا ضعیفی را از موسسات ایمنی دریافت می‌کنند. علاوه براین میتو ارزان‌ترین عضو این خانواده است و شاید در ابتدا به‌نظر برسد که کمپانی آلفارومئو برای تجهیزات ایمنی یا امنیت این محصول کوچک کمی کوتاهی کرده باشد، اما میتو برخلاف انتظارات ظاهر شده و از سطح ایمنی مطلوبی برخوردار است.

آلفارومئو میتو تاکنون توسط چند موسسه ایمنی معتبر بررسی شده و در هر آزمون نتایج درخشانی به دست آورده است که از آن جمله می‌توان به دریافت پنج ستاره ایمنی از انکپ استرالیا (ANCAP) اشاره کرد. میتو سطح بالایی از تجهیزات ایمنی را در خود جای‌داده است که از جمله آن‌ها می‌توان به ترمزهای دیسکی قدرتمند، ترمز ضد قفل، توزیع نیروی ترمز، ترمز کمکی، کنترل کشش و پایداری، کنترل ترمزها در پیچ (CBC)، فرمان‌پذیری هوشمند و شش کیسه هوا اشاره کرد.

مزیت دوم رانندگی جذاب

در ادامه مزایا و معایب آلفارومئو میتو باید گفت که رانندگی جذاب را می‌توانید با این هاچبک تجربه کنید. برای میتو سه سطح رانندگی اسپرت (Dynamic)، عادی (Natural) و زمستانی (All weather) در نظر گرفته شده‌است که این قابلیت در خودروهای کمپانی آلفارومئو به DNA شهرت دارد. با انتخاب هرکدام از حالت‌های موجود، حس نابی از رانندگی را تجربه خواهید کرد که این مورد یکی دیگر از مزایای آلفارومئو میتو محسوب می‌شود. در حالت نچرال یا N، موتور عملکرد کاملا روانی دارد و شاهد یک عملکرد آرام و شهری از میتو خواهید بود. این حالت برای افرادی طراحی شده که به راندن در حالت اقتصادی علاقه دارند و سبک رانندگی آن‌ها آرام است. حال زمستانی یا A نیز برای استفاده در جاده‌های لغزنده و برفی طراحی شده است.

از سوی دیگر با انتخاب حالت داینامیک یا D، آلفارومئو میتو به هاچبکی فوق‌سریع و خشن تبدیل می‌شود که می‌تواند تمامی توان خود را در اختیار راننده قرار دهد. در این حالت حساسیت پدال گاز افزایش‌یافته و عملکرد فرمان خشک‌تر می‌شود و حساسیت سیستم کنترل پایداری نیز کاهش می‌یابد. چنین مواردی در کنار بهره‌مندی آلفا میتو از شیفترهای پشت فرمان و حالت تیپ‌ترونیک گیربکس می‌تواند سواری لذت بخشی را برایتان به همراه داشته باشد.

مزیت سوم قوای فنی منحصربه‌فرد

مزایا و معایب آلفارومئو میتو
توان فنی آلفارومئو میتو

همان‌طور که در مقدمه نیز به این موضوع اشاره کردیم، میتو خودرویی در کلاس سوپرمینی است. این کلاس خودروهایی جذاب و دوست‌داشتنی را شامل می‌شود که از سرعت و شتاب فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند. خوشبختانه این مورد نیز یکی دیگر از مزایای آلفارومئو میتو است که باعث شده این خودرو در مقابل رقبایش حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

این پیشرانه 1.4 لیتری از فناوری مولتی‌ایر بهره می‌برد و ویژگی‌های مثبت آن باعث شده در سال 2010 به‌عنوان بهترین موتور 1.4 لیتری سال انتخاب شود. سیستم تعلیق میتو نیز عملکرد روانی دارد و به‌هیچ‌عنوان سرنشینان را هنگام سواری آزرده نخواهد کرد. البته در ادامه خواهیم دید که این پیشرانه علاوه بر نقاط قوت، نقاط ضعفی هم دارد که بخشی از آن تنها مختص به بازار ایران است.

معایب آلفارومئو میتو

عیب اول قیمت بالا

مزایا و معایب آلفارومئو میتو کدامند؟
قیمت بالای آلفارومئو میتو

شاید بتوان بارزترین مورد از لیست معایب آلفارومئو میتو را قیمت بالای این خودرو دانست. این خودرو که روزگاری 110 میلیون تومان قیمت داشت، اکنون با نرخی در حدود 650 میلیون تومان خریدوفروش می‌شود. در بازار ایران که خریداران توجه زیادی به کاربرد خودرو دارند، پرداخت چنین رقم هنگفتی برای آلفارومئو میتو غیرقابل‌قبول است. به همین دلیل خریدوفروش میتو در بازار رونق چندانی ندارد و به‌سختی می‌توان نمونه‌های کارکرده این خودرو را در بازار کشور به فروش رساند.

عیب دوم دسترسی سخت به خدمات و قطعات

واردات محصولات آلفارومئو به ایران را شرکت آلفاموتور بر عهده داشت. میتو از سال 2012 در بازار کشورمان حاضر شد و فروش اندک آن شرکت واردکننده را از ادامه عرضه این خودرو منصرف کرد. پس از توقف واردات خودرو به ایران، شرکت‌های واردکننده به تعطیلی کشانده شدند و واردکنندگان خرد سهم بزرگی از این تعطیلی را به خود اختصاص دادند.

حال نبود خدمات فنی و دسترسی دشوار به قطعات یدکی موردی بزرگ در لیست معایب آلفارومئو میتو به شمار می‌رود و از آنجایی‌که انجام سرویس‌های دوره‌ای آلفارومئو میتو به‌راحتی خودروهای معمول موجود در بازار نخواهد بود؛ به همین دلیل است که خرید آلفارومئو میتو چندان به مشتریان توصیه نمی‌شود.

عیب سوم پیچیدگی فنی

پیشرانه آلفارومئو میتو
پیچیدگی‌های فنی موتور آلفا میتو

ممکن است شنیدن مشخصات فنی فوق‌العاده پیشرانه آلفارومئو میتو شما را حیرت‌زده کرده باشد، اما این موتور در مقایسه با اغلب موتورهای موجود در خودروهای داخل کشور، از تکنولوژی پیشرفته‌تری برخوردار است و هرکسی نیز قادر به انجام تعمیرات آن نیست. این مورد به همراه نبود خدمات و پشتیبانی گسترده، مجموعه کاملی از معایب آلفارومئو میتو را تشکیل داده‌اند که می‌تواند مشکلات متعددی را برای خریدار به همراه داشته باشد.

ناگفته نماند که هزینه لوازم مصرفی میتو نسبت به خودرویی در این رنج قیمتی بسیار بالا است و شما نیاز به پرداخت ارقام فوق‌العاده بالایی برای سرویس‌های دوره‌ای یا تعمیرات این هاچبک جذاب خواهید داشت.

جمع‌بندی بررسی مزایا و معایب آلفارومئو میتو

آلفارومئو میتو
آلفارومئو میتو

در آخرین بخش از مقاله مزایا و معایب آلفارومئو میتو می‌توان گفت که میتو یک هاچبک کوچک اسپرت است که شاید از مزایای متعددی همچون طراحی جذاب، پیشرانه قدرتمند، سواری لذت‌بخش و ایمنی بالا برخوردار باشد، اما عرضه محدود این خودرو در کنار برچسب قیمتی آن و حضور برادر قدرتمندی همچون جولیتا باعث شد تا آلفا میتو نتواند آن طور که باید فروش موفقی را در بازار کشورمان تجربه کند.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

مقایسه کیا سراتو 2016 و آلفارومئو جولیتا

امن‌ترین هاچبک‌های پرطرفدار بازار را بیشتر بشناسید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها