پیگیری کارت سوخت و هر آنچه باید درباره فرآیند آن بدانید

فهرست مطالب


پیگیری کارت سوخت با وجود گذشت بیش از 2 سال از بازگشت طرح سهمیه‌بندی بنزین همچنان اهمیت زیادی برای طبقه متوسط به پایین جامعه دارد. این اهمیت موجب شده سوالات بسیاری درباره روش‌های دریافت کارت سوخت المثنی، دریافت رمز کارت سوخت، کارت سوخت مفقودی، مدت زمان دریافت کارت سوخت، رهگیری کارت سوخت، استعلام کارت سوخت و … در ذهن اقشار مختلف جامعه نقش ببندد. در این نوشتار می‌کوشیم پاسخ‌های جامع و کارآمدی به نیازهای مخاطبان همراه مکانیک بدهیم. با ما همراه باشید.

چرا سهمیه‌بندی و کارت بنزین دوباره برگشت؟

قیمت پایین سوخت و در دسترس بودن آن طی دهه 79 و ابتدای دهه 80 خورشیدی موجب مصرف بیش از حد بنزین و قاچاق گسترده این فرآورده نفتی به کشورهای هم‌جوار، مخصوصا در مرزهای شرقی شده بود.

از دیگر سو افزایش آلودگی هوا و همچنین تفاوت فاحش نرخ بنزین در مقایسه با کشورهای همسایه، دولت نهم را در سال دوم فعالیت خود بر آن داشت که در تیرماه سال 86 سوخت را سهمیه‌بندی کند و هر لیتر بنزین را 100 تومان به فروش برساند، قیمتی که در بازار آزاد به 400 تومان افزایش یافت تا بدین ترتیب جهش بلندی در قیمت فرآورده‌های نفتی به‌وجود بیاید.

استعلام کارت سوخت خودرو

جراحی اقتصادی و بیماری که درمان نشد!

در سال 86 دولت محمود احمدی‌نژاد سهمیه‌بندی بنزین و هدفمندی یارانه‌ها را جراحی بزرگ اقتصادی نامید و با صدور کارت سوخت سعی در کنترل هر چه بیشتر بازار و تامین مایحتاج دهک‌های پایین جامعه داشت.

بر این اساس تمام تلمبه‌های تغذیه در جایگاه‌های سوخت مجهز به دستگاه‌های کارتخوان شد. اما این پایان ماجرا نبود و قیمت سوخت طی حدود 2 سال پس از آن باز هم جهش یافت و به 700 تومان رسید.

این روند افزایشی تا سال 94 که بنزین تک‌نرخی شد و در تمامی جایگاه‌ها به بهای 1000 تومان به ازاء هر لیتر فروخته می‌شد، ادامه یافت. به این ترتیب کارت سوخت در عمل به مدت 4 سال کارایی نداشت.

اما از تابستان 98 اجباری شدن دریافت کارت سوخت برای همه خودروها به‌صورت رسمی توسط مدیر روابط‌ عمومی و سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام شد و چند ماه بعد در بامداد روز 24 آبان‌ماه سال 98 طرح مدیریت مصرف سوخت کشور با اعلام سهمیه‌بندی دوباره به قیمت 1500 و آزاد با نرخ 3 هزار تومان برای بنزین معمولی به مرحله اجرا رسید. طبق این طرح بنزین سوپر مشمول سهمیه‌بندی نمی‌شد و نرخ آزاد آن 3500 تومان تعیین شده بود.

البته با به گوش رسیدن زمزمه‌های غیررسمی نرخ 11 هزار تومان برای هر لیتر بنزین، به‌نظر می‌رسد افزایش قیمت 2 سال قبل پایان ماجرا نباشد و دولت هنوز افزایش قیمت این فرآورده نفتی را دست‌کم به‌عنوان یک گزینه روی میز دارد.

سهمیه‌بندی بنزین و صدور کارت سوخت

کارت سوخت چیست و سهمیه بنزین چقدر است؟

کارت هوشمند سوخت کارتی است که در هنگام سهمیه‌بندی سوخت در سال ۱۳۸۶ برای تمامی وسایل نقلیه اجباری شد تا مقدار بنزین مصرفی از میزان سهمیه در نظر گرفته در آن مشخص شده و شارژ ماهانه روی این کارت اعمال شود.

میزان سهمیه سوخت اختصاص یافته به ناوگان حمل‌ونقل شخصی و عمومی در طرح مدیریت مصرف سوخت کشور بر اساس اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در جدول زیر نشان داده شده است.

البته تنها دارندگان کارت‌های سوخت ‌قادر به استفاده از سهمیه عنوان شده با نرخ 1500 تومان در هر لیتر هستند. همچنین لازم به ذکر است که این سهمیه روز اول هر ماه به کارت مالکان خودروها واریز می‌شود و استعلام موجودی کارت سوخت تنها با مراجعه حضوری به جایگاه‌های توضیع سوخت امکان‌پذیر است.

دوگانه‌سوز (لیتر)

بنزینی (لیتر)

نام وسیله نقلیه

30

60

سواری شخصی

200

400

تاکسی

60

150

وانت کم مصرف

120

300

وانت پرمصرف

500

آمبولانس

25

موتورسیکلت

سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی چگونه محاسبه می‌شود؟

سهمیه بنزین تاکسی‌‎های اینترنتی در سال 1400 به‌صورت لیتراژی نیست و در قالب اعتباری به کارت بانکی راننده متناسب با کد ملی او واریز می‌شود. تاکسی‌های آنلاین منتخب که حداقل 200 کیلومتر در ماه پیمایش داشته باشند، به ازای میزان پیمایش ماهانه خود این مابه‌التفاوت اعتباری را دریافت خواهند کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این‌باره می‌توانید به سامانه سماس به آدرس samas.moi.ir مراجعه کنید.

سهمیه بنزین تاکسی های اینترنتی

آیا همه خودروها باید کارت سوخت داشته باشند؟

با الزامی شدن استفاده از کارت سوخت، استفاده از بنزین سهمیه‌ای فقط با ارائه کارت سوخت ممکن خواهد بود و کسانی‌که به‌هر دلیلی کارت سوخت ندارند باید با نرخ آزاد بنزین بزنند.

بدین ترتیب افرادی که کارت سوخت قبلی خود را در اختیار دارند، همچنان این کارت برای آن‌ها قابل استفاده است. هر چند بسیاری به‌دلیل عدم استفاده از کارت سوخت در فاصله چهار سالی که بنزین به‌صورت تک‌نرخی عرضه می‌شد، کارت سوخت خود را کم کرده‌اند و حالا به‌علت مفقودی آن ناچار به دریافت کارت سوخت المثنی هستند.

دریافت کارت سوخت خودروهای صفر نیازی به ثبت‌نام ندارد و خریداران خودروهای صفر می‌توانند مرسوله کارت سوخت را با مراجعه به پست و ارائه کارت شناسایی مالک و اسناد شناسایی خودرو شامل کارت خودرو، سند یا بنچاق رسمی (در صورت وجود) از سوی خود او یا هر فرد دیگری دریافت کنند. البته مالکان خودروهای نوشماره یا ثبت‌نام شده در وب‌سایت دولت همراه (GSB) باید مبلغ مصوب بابت هزینه صدور کارت سوخت را به متصدی تحویل‌دهنده کارت سوخت بپردازند.

همچنین مالکان خودروهای نوشماره صفر یا دست دوم که هنوز موفق به دریافت کارت شناسایی وسیله نقلیه خود نشده‌اند باید ضمن ورود به سامانه پیگیری مرسولات سازمانی پست جمهوری اسلامی ایران به آدرس najatracking.post.ir و وارد کردن کد ۱۶ رقمی شناسایی خودرو یا کد VIN که در شناسنامه مالکیت خودرویشان درج شده، از سرنوشت کارت سوخت خود مطلع شوند.

اینجاست که آگاهی از فرآیند پیگیری کارت سوخت اهمیت ویژه‌ای می‌یابد. هر چند اگر کارت سوخت وسیله نقلیه‌ای که وارد جایگاه شده است، کار نکند یا آن خودرو به‌هر دلیلی فاقد کارت سوخت باشد، امکان استفاده از کارت جایگاه، با نرخ بنزین آزاد وجود دارد.

چگونه پیگیری کارت سوخت المثنی را از سامانه کارت سوخت انجام دهیم؟

اگر به‌هر دلیلی کارت سوخت قبلی در اختیار شما نیست، می‌توانید با مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10 و درخواست و استعلام صدور کارت سوخت المثنی جهت دریافت کارت بنزین اقدام کنید.

بر این اساس ضروری است اشخاص حقیقی با در دست داشتن کارت ملی یا گذرنامه مالک خودرو (یا وکالت‌نامه معتبر محضری که در آن عبارت «کارت سوخت» صراحتا ذکر شده باشد و مدارک شناسایی معتبر نماینده)، مدارک شناسایی خودرو اعم از کارت، سند و بنچاق خودرو، فیش واریز 10 هزار تومان از طریق دستگاه کارت‌خوان بانک ملت مستقر در دفاتر پلیس+10، فرم تکمیل‌شده تعهدنامه در دفتر و بیمه شخص ثالث دارای اعتبار خودرو، رسید ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت المثنی را از این دفاتر دریافت کنند. اما اشخاص حقوقی علاوه بر موارد فوق نیازمند ارائه معرفی‌نامه سازمانی نیز هستند.

بنا بر اعلام سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران معمولا حدود 10 درصد از کارت‌های سوخت به‌دلایل مختلف به پست برگشت داده می‌شوند و چنانچه این کارت‌ها تا 6 ماه تعیین تکلیف نشوند، ابطال خواهند شد. در این شرایط مالک خودرو باید جهت دریافت کارت سوخت المثنی اقدام کند.

البته توجه داشته باشید که در سال 1400 دریافت کارت سوخت تنها از طریق مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +10 امکان‌پذیر است و قابلیت ثبت‌نام از طریق اپلیکیشن تلفن‌های همراه هوشمند و وب‌سایت دولت همراه در آینده مجددا فعال خواهد شد.

پیگیری کارت سوخت المثنی

مالکان کارت سوخت مفقودی چه اقداماتی باید انجام بدهند؟

افرادی که کارت سوخت آن‌ها سرقت شده یا به‌هر دلیلی مفقود است، باید تنها با مراجعه به دفاتر پلیس+10 کارت سوخت را مجدد دریافت کنند. افرادی که کارت سوخت‌شان مفقود شده است تا زمان آماده شدن کارت سوخت جدید به ناچار باید از بنزین آزاد استفاده کنند. البته اگر پس از ثبت گزارش مفقودی کارت سوخت، کارت متقاضی پیدا شود امکان فعال‌شدن آن کارت طبق شرایطی امکان‌پذیر است.

این شرایط عبارت‌اند از:

  • عدم استفاده از کارت در جایگاه‌ها
  • عدم درخواست کارت سوخت المثنی
  • عدم گذشت بیش از 4 ساعت از گزارش اعلام مفقودی (پس از لغو گزارش مفقودی به مدت 3 روز نباید از کارت سوخت استفاده شود.)

نکته: بد نیست بدانید که در حال حاضر کارت سوختی که در پمپ بنزین جا مانده 3 روز در جایگاه و 7 روز در نواحی شرکت پخش نگهداری می‌شود و پس از گذشت این زمان مالک خودرو باید جهت دریافت کارت سوخت المثنی اقدام کند.

آیا به خودروهای فرسوده کارت سوخت تعلق می‌گیرد؟

در راستای کاهش آلودگی هوا و تشویق مردم به تعویض خودروهای فرسوده، کارت سوخت خودروهای فرسوده با عمر بیش‌ از 25 سال و موتور سیکلت‌های با عمر بیش‌ از 10 سال باطل شده است و مالکان این نوع وسایل نقلیه باید از بنزین آزاد مصرف کنند. وسایل‌نقلیه فرسوده عبارت‌اند از:

  • خودروهای سواری شخصی با عمر 25 سال
  • خودروهای سواری دولتی با عمر 15 سال
  • تاکسی‌ها (سواری و ون) با عمر 10 سال
  • مینی‌بوس‌ها با عمر 15 سال
  • اتوبوس‌های درون‌شهری با عمر 10 سال
  • اتوبوس‌های برون‌شهری با عمر 15 سال
  • کامیون‌ها با عمر 25 سال
  • وانت‌ها با عمر 15 سال
  • موتورسیکلت‌ها با عمر 10 سال

همان‌طور که پیش‌تر نیز عنوان شد، با گذشت 25 سال از تاریخ ساخت اتومبیل‌ها سواری شخصی، این خودروها فرسوده شناخته شده و کارت سوخت ‌آن‌ها باطل می‌شود. مگر خودروهای بنزین‌سوزی که از سوی پلیس راهور برچسب «تسجیل» دریافت کرده باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به مراکز پلیس+10 در شهر خود مراجعه کنید.

بازیابی رمز کارت سوخت چگونه است؟

رمز کارت سوخت خودروها به‌طور پیش‌فرض 4 رقم آخر کد‌ملی مالک خودرو است. در این میان، ممکن است افرادی رمز کارت سوخت خود را از حالت پیش‌فرض تغییر داده و آن را فراموش کرده باشند. همچنین اگر بیش از 5 بار رمز کارت سوخت خود را اشتباه وارد کنید، کارت شما قفل یا مسدود خواهد شد.

در تمامی شرایط ذکر شده افراد باید با در دست داشتن اسنادی از قبیل مدارک شناسایی مالک خودرو، مدارک خودرو (کارت خودرو و بیمه‌نامه معتبر) و کارت سوخت خود (بدون شکستگی و چسب‌خوردگی) جهت حذف رمز قبلی به یکی از نواحی شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی ایران در سراسر کشور مراجعه کنند. به‌عنوان مثال یکی از جایگاه‌هایی که افراد در تهران می‌توانند رمز خود را بازیابی کنند، جایگاه گاز بیهقی واقع در میدان آرژانتین است.

نشانی نواحی رمزگشایی کارت سوخت در تهران

نشانی

ناحیه

میدان آرژانتین، جنب فروشگاه شهروند، جایگاه گاز بیهقی

مرکز

پاسداران، خیابان گیلان شرقی، خیابان شهید عراقی، روبه‌روی بانک آینده، پ 100، واحد 4 و 6

شمال

میدان راه‌آهن، میدان بهداری، پشت بیمارستان بهارلو، خیابان انبار نفت، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران

جنوب

خیابان ستارخان نبش خیابان بهبودی

غرب

نارمک، دردشت، پایین‌تر از ایستگاه مدرسه، روبه‌روی کوچه شهید ثابتی، پ 228

شرق

میدان معلم، خیابان شهید بیات (24 متری سابق)، طبقه فوقانی بانک گردشگری

شهرری

جاده خراسان، شهرپاکدشت، شهرک الهیه، روبه‌روی در شمالی شهرداری، پ 294

پاکدشت

خیابان شهید باهنر، روبه‌روی سیلو، جنب فرش پارس نگین

ورامین

خیابان موسی امام کاظم (ع)، روبه‌روی دفتر امام جمعه، پ25

اسلامشهر

خیابان شهید نظر بیگی (گرجی)، پ56

رباط‌کریم

خیابان ولیعصر(عج)، نرسیده به میدان فرمانداری، روبه‌روی بانک مسکن، کوچه استاد شهریار، پ13

شهریار

دوراهی گیلاوند، خیابان سپاه پاسداران، کوچه دوم

دماوند

جاده تهران فیروزکوه، نرسیده به فیروزکوه، جنب هواشناسی

فیروزکوه

فرآیند دریافت کارت سوخت مالکان خودروها و موتورسیکلت‌های قولنامه‌ای چگونه است؟

مالکان وسایل نقلیه قولنامه‌ای برای ثبت‌نام و رهگیری کارت سوخت می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس+10 پس از ارائه اسناد معتبر نقل‌وانتقال نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام کنند.

همچنین ارائه کارت سوخت وسایل نقلیه‌ای که صاحب اصلی آن فوت کرده به این‌صورت است که دارنده مدارک خودرو و بستگان درجه اول باید پس از حضور در دفاتر پلیس+10 نسبت به دریافت کارت سوخت از اداره پست اقدام کنند.

دریافت و پیگیری کارت سوخت خودروهای لیزینگی (اجاره به شرط تملیک) نیز تنها با کارت خودرو امکان‌پذیر است.

دریافت کارت سوخت

پیگیری وضعیت کارت هوشمند سوخت از پلیس+10

پیگیری کارت سوخت به‌صورت اینترنتی

کسانی‌که برای کارت سوخت خودرو ثبت‌نام کرده‌اند اما این کارت طی بازه زمانی حداکثر 60 روز کاری به دست‌شان نرسیده است، ابتدا باید با استعلام کارت سوخت خود وضعیت آن را پیگیری کنند. این افراد باید ضمن ورود به وب‌سایت www.epolice.ir  و کلیک روی گزینه کارت سوخت، نوع و شماره پلاک خودروی‌شان را در بخش پیگیری صدور کارت سوخت وارد و روی دکمه پیگیری کارت سوخت کلیک کنند.

پس از طی این مرحله شماره مرسوله پستی برای متقاضی به نمایش در خواهد آمد و او می‌تواند با کلیک روی گزینه شرکت پست که به رنگ آبی قابل مشاهده است به آدرس www.post.ir، وارد سامانه رهگیری مرسولات شده و ضمن فعال کردن گزینه جست‌وجو از وضعیت کارت سوخت خود اطلاع حاصل کند. به این‌ترتیب، منطقه پستی‌ای که کارت سوخت آن‌ها در آنجا قرار دارد، اعلام می‌شود و این افراد می‌توانند با مراجعه به آن اداره پست کارت سوخت هوشمند خود را دریافت کنند.

همچنین جهت رفاه حال متقاضیان، گزینه‌ای در سایت پست موجود است که افراد می‌توانند با ورود اطلاعات محل سکونت و پرداخت هزینه پست پیشتاز، کارت سوخت خود را در آدرس اعلام شده تحویل بگیرند. در صورت تغییر نشانی محل سکونت نیز باید قبل یا هم‌زمان با ثبت درخواست کارت سوخت المثنی نسبت به اصلاح آدرس اقدام کرد.

پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت‌ و خودرو از طریق سامانه پیامکی

برای پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت‌ها نمی‌توان از سایت epolice.ir استفاده کرد و تنها راه رهگیری کارت آن‌ها ارسال کد VIN وسیله نقلبه به سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ است. البته پیگیری کارت سوخت خودرو نیز از این طریق امکان‌پذیر خواهد بود.

برای این منظور اگر قصد رهگیری کارت سوخت موتور سیکلت را دارید باید ابتدا حرف M، سپس ستاره و در نهایت شماره VIN را به این سامانه پیامکی بفرستید. اما چنانچه قصد استعلام صدور کارت سوخت خودرو را دارید باید ابتدا حرف V، سپس ستاره و در آخر شماره VIN خودرو را به شمار مذکور ارسال کنید.

توضیح این نکته خالی از لطف نیست که کد VIN یا شماره شناسایی یکتای هر خودرو، اثر انگشت اتومبیل شماست که می‌توانید آن را پشت کارت خودرو، در سند مالکیت، زیر شیشه جلو سمت شاگرد، فایروال محفظه موتور و کلاف درِ سمت راننده مشاهده کنید.

رهگیری کارت سوخت به‌صورت تلفنی و حضوری

تماس با شماره تلفن‌های 81240514 یا 88885347 با پیش‌شماره 021 متعلق به پلیس ناجا (جهت پیگیری صدور کارت سوخت)، شماره تلفن 84470000 با پیش‌شماره 021 متعلق به شرکت پست جمهوری اسلامی ایران (جهت پیگیری ارسال کارت سوخت) و شماره تلفن 09627 متعلق به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (جهت پرسش هرگونه سوال درخصوص کارت سوخت) در کنار مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10، از جمله سایر روش‌های پیگیری کارت سوخت خودرو هستند.

پیگیری کارت سوخت مفقودی

سوالات متداول پیگیری کارت سوخت خودرو

فرآیند صدور کارت سوخت چه مدت طول می‌کشد؟

با توجه به حجم بالای درخواست‌ها برای دریافت و پیگیری کارت سوخت همچنین ظرفیت نسبتا کم تولید این کارت‌ها در کشور، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ابتدای سال 1400 مدت‌زمان دریافت کارت سوخت را 40 تا 60 روز کاری پس از ثبت درخواست اعلام کرده است.

طی این مدت می‌توانید رهگیری کارت سوخت خود را از طریق سامانه www.epolice.ir دنبال کنید. اما پس از گذشت 60 روز کاری و عدم دریافت کارت هوشمند سوخت باید پیگیری کارت سوخت را استارت بزنید. برای پیگیری کارت سوخت پست نخستین نهادی است که باید از آن استعلام بگیرید.

آیا خرید و فروش کارت سوخت قانونی است؟

هر گونه خرید و فروش کارت بنزین غیرقانونی است و مطابق قانون با افراد متخلف برخورد خواهد شد. بد نیست بدانید کارت سوخت خودرو ایمنی بالایی دارد؛ به‌نحوی که امکان جعل و کپی‌برداری از آن به‌هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست.

برای غیرفعال کردن کارت سوخت به‌هنگام مفقودی چکار کنیم؟

اعلام مفقودی کارت سوخت سرقت شده تنها از طریق مراجعه به دفاتر خدمات کارت هوشمند سوخت و ثبت در نرم‌افزار این دفاتر امکان‌پذیر است. لازم به‌ذکر است، پس از اعلام مفقودی بین 12 تا 24 ساعت طول می‌کشد تا کارت به‌طور کامل باطل شود.

پیگیری کارت سوخت مفقودی در پمپ بنزین چه مراحلی دارد؟

جهت رهگیری و پیگیری کارت سوخت به جای مانده در جایگاه‌های توزیع سوخت، با در دست داشتن کارت یا سند خودرو، برای دریافت پرینت سوابق سوخت‌گیری به دفاتر پلیس+10 مراجعه کنید. در این پرینت زمان و محل آخرین استفاده شما از کارت سوخت همراه با شماره شناسایی 16 رقمی کارت سوخت مشخص شده است. درج این شماره امکان دریافت کارت حتی در صورت عدم تطابق نام مالک فعلی و نام مندرج روی کارت را فراهم می‌آورد. در مرحله بعد باید طی ساعات اداری ضمن همراه داشتن مدارک شناسایی خودرو و پرینت سوخت‌گیری ممهور پلیس+10 به دفتر اداری جایگاهی که کارت در آن جا مانده، مراجعه کنید.

آیا می‌توان کارت سوخت را به کارت بانکی متصل کرد؟

خیر، این امکان برخلاف اعلام قبلی شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی ایران مهیا نیست و تلاش‌های قبلی جهت راه‌اندازی این سیستم پرداخت وجه سوخت تاکنون محقق نشده‌ است.

لب کلام دریافت کارت سوخت

دریافت و پیگیری کارت سوخت برای تمامی افراد امری ضروری است تا بتوان مدیریت مصرف سوخت را در سطح ملی ترویج داد. فرآیند دریافت و پیگیری کارت سوخت چندان پیچیده نیست و راه‌های مختلفی برای استعلام صدور کارت سوخت مشخص شده است. اما چنان‌چه با وجود همه موارد اعلام شده در این نوشتار باز هم پرسشی بدون پاسخ درباره پیگیری کارت سوخت دارید می‌توانید به پورتال www.niopdc.ir مراجعه کنید یا با شماره 09627 متعلق به مرکز پاسخ‌گویی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
1 دیدگاه
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
زاهد مصطفایی سرجو
1401-07-17 17:21

کارت سوخت ماشینم آمده حلان چند دفعه هست میرم میبینم تو جایگاه ولی میگه این کارت سوخت از این جایگاه نمی باشد از شهر سراوان بلوچستان پلاک خودرو بنام خود بنده هست لطف کنید راهنمایی کنید چجوری درستش کنم