درخواست کارت سوخت المثنی؛ پس از گم شدن کارت سوخت چکار کنیم؟

فهرست مطالب


درخواست کارت سوخت المثنی برای کسانی‌که گم شدن کارت سوخت خودرو را تجربه کرده‌اند معمولا با سوالات بسیاری همراه است. شیوه ثبت نام کارت سوخت المثنی را باید نخستین پرسشی دانست که در ذهن این افراد نقش می‌بندد. پیش از هر چیز یهتر است بدانید در حال‌حاضر به‌علت سودجویی برخی کلاهبرداران و ایجاد سایت‌های مشابه سامانه مفقودی کارت سوخت با هدف دستیابی به اطلاعات کارت بانکی هم‌وطنان، درخواست صدور کارت سوخت المثنی فقط با مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10 امکان‌پذیر است. برای یافتن پاسخ سایر سوالات متداول در این زمینه ادامه مطلب را از دست ندهید.

همچنین برای اطلاع از نحوه پیگیری کارت سوخت خودرو می‌توانید به مقاله پیگیری کارت سوخت و هر آنچه باید درباره فرآیند آن بدانید مراجعه کنید.

درخواست کارت سوخت المثنی چگونه انجام می‌شود؟

همان‌گونه که پیش‌تر بیان شد درخواست کارت سوخت المثنی تا اطلاع ثانوی تنها از طریق مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10 در سراسر کشور امکان‌پذیر است. ابطال کارت سوخت نیز از کانال همین دفاتر انجام می‌گیرد.

جهت دریافت کارت سوخت المثنی اشخاص حقیقی نیازمند ارائه مدارک ذیل به دفاتر پلیس+10 هستند:

  • کارت ملی یا گذرنامه مالک خودرو
  • در صورت حضور نماینده مالک خودرو، وکالت‌نامه معتبر محضری که در آن عبارت «کارت سوخت» به روشنی ذکر شده باشد، به همراه مدارک شناسایی معتبر شخص نماینده مورد نیاز است.
  • مدارک شناسایی خودرو اعم از کارت خودرو، شناسنامه سبز مالکیت و سند خودرو
  • فیش واریز 10 هزار تومان از طریق دستگاه کارت‌خوان بانک ملت مستقر در دفاتر پلیس+10
  • فرم تکمیل‌شده تعهدنامه
  • بیمه شخص ثالث تاریخ‌دار خودرو

کارت سوخت المثنی

اشخاص حقوقی علاوه بر مدارک مذکور از جمله اسناد معتبر شناسایی خود و خودرو باید معرفی‌نامه سازمانی ممهور را نیز به متصدی بخش مربوط به صدور کارت سوخت در دفاتر پلیس+10 ارائه بدهند.

مالکان خودروهای خریداری‌شده به روش لیزینگ یا اجاره به شرط تملیک جهت ثبت درخواست کارت سوخت المثنی باید علاوه بر مدارک شناسایی شخص مالک، کارت خودرو خود را به متصدی حاضر در دفاتر پلیس+10 ارائه کنند.

بار دیگر تاکید می‌کنیم در حال حاضر قابلیت ثبت‌نام از طریق اپلیکیشن تلفن‌های همراه هوشمند و وب‌سایت دولت همراه به‌علت ایجاد سایت‌های جعلی و از میان رفتن امنیت اطلاعات بانکی متقاضیان فعال نیست. همچنین توصیه می‌کنیم پس از گم شدن کارت سوخت خودروی‌تان بدون فوت وقت کارت خود را در میان کارت‌های مفقودی اعلام شده در سامانه مفقودی کارت سوخت و سایر اسناد متعلق به پست جمهوری اسلامی ایران موسوم به «پُست‌یافته» رهگیری کنید.

در صورتی‌که کارت خود را در سامانه مفقودی‌ها نیافتید نیز باید در اسرع وقت فرآیند ارائه درخواست نسخه المثنی را کلید بزنید، زیرا سهمیه بنزین شما از زمان دریافت کارت جدید محاسبه خواهد شد و طی دوره انتظار برای دریافت کارت المثنی باید از بنزین با نرخ آزاد استفاده کنید.

ثبت نام کارت سوخت

استعلام موجودی کارت سوخت خود را چطور انجام دهیم؟

سوالات متداول ثبت نام کارت سوخت المثنی

پس از مفقودی کارت سوخت چه باید کرد؟

پس از آن‌که متوجه گم شدن کارت سوخت خودروی‌تان شدید، تا اطلاع ثانوی باید تنها از طریق مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10 جهت درخواست کارت سوخت المثنی اقدام کنید. سوزاندن کارت سوخت نیز در همین دفاتر انجام می‌شود.

اگر پس از اعلام مفقودی، کارت سوخت پیدا شد تحت چه شرایطی می‌توان از آن استفاده کرد؟

درصورتی‌که کارت سوخت شما پس از مدتی پیدا شود، امکان فعال‌شدن آن با شروط زیر ممکن خواهد بود:

  • عدم استفاده از کارت در جایگاه‌ها پس از اعلام مفقودی
  • عدم درخواست کارت سوخت المثنی و دریافت رسید از دفاتر پلیس+10
  • عدم گذشت بیش‌تر از 4 ساعت از گزارش اعلام گم شدن کارت سوخت

لازم به‌ذکر است در صورت پیدا شدن کارت سوخت مفقود شده، پس از لغو گزارش گم شدن آن تا 3 روز امکان استفاده از کارت بنزین وجود ندارد.

برای بازیابی رمز کارت سوخت چه اقداماتی باید انجام داد؟

تمامی کارت‌های سوخت صادرشده در دوره جدید (پس از تابستان 98) به‌صورت پیش‌فرض برخوردار از رمز امنیتی هستند. این رمز 4 رقم آخر کد‌ملی مالک خودرو است. اما ممکن است برخی از مالکان خودروها رمز خود را پس از دریافت کارت سوخت تغییر بدهند و بعدها آن را فراموش کنند. در این شرایط آزمون و خطا نیز تنها تا 5 بار امکان‌پذیر است و پس از ورود پنجمین رمز نادرست کارت سوخت مسدود می‌شود.

اگر رمز کارت سوخت را فراموش کرده‌اید باید مدارک شناسایی مالک خودرو، مدارک خودرو شامل کارت و بیمه‌نامه شخص ثالث دارای اعتبار به‌علاوه کارت سوخت سالم بدون شکستگی و چسب‌خوردگی را به یکی از نواحی شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی ایران در سراسر کشور ارائه بدهید تا فرآیند بازیابی رمز عبور کارت سوخت شما آغاز شود.

از چه راه‌هایی می‌توانیم وضعیت صدور کارت سوخت المثنی را بررسی کنیم؟

1-پیگیری درخواست کارت سوخت المثنی به‌صورت اینترنتی

کسانی‌که درخواست کارت سوخت المثنی را در یکی از دفاتر پلیس+10 ثبت کرده‌اند جهت پیگیری وضعیت درخواست خود می‌توانند با ورود به وب‌سایت www.epolice.ir و کلیک روی گزینه کارت سوخت، نوع و شماره پلاک خودروی‌شان را در بخش پیگیری صدور کارت سوخت وارد و روی دکمه پیگیری کارت سوخت کلیک کنند.

به این ترتیب کد مرسوله پستی کارت سوخت این افراد نمایش داده می‌شود و آنها قادر خواهند بود با کلیک روی گزینه آبی‌رنگ شرکت پست یا مراجعه به آدرس www.post.ir، وارد سامانه رهگیری مرسولات شده و از وضعیت کارت سوخت خود مطلع شوند.

2-پیگیری درخواست کارت سوخت المثنی موتورسیکلت‌ و خودرو از طریق سامانه پیامکی

برای پیگیری درخواست کارت سوخت المثنی موتورسیکلت‌ها در سایت epolice.ir گزینه‌ای به‌چشم نمی‌خورد و تنها راه رهگیری کارت سوخت موتورسیکلت‌ها ارسال کد VIN آنها به سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰۲۰۴۰ است. البته پیگیری درخواست کارت سوخت المثنی خودرو نیز با این روش ممکن است. برای رهگیری کارت سوخت موتورسیکلت ابتدا باید حرف M، سپس ستاره و در نهایت کد VIN را به این شماره ارسال کنید. اما این فرآیند برای استعلام وضعیت درخواست کارت سوخت المثنی خودرو از طریق ارسال حرف V، سپس ستاره و در آخر شماره VIN به سامانه پیامکی اعلام‌شده امکان‌پذیر است.

3-رهگیری درخواست کارت سوخت المثنی به‌صورت تلفنی و حضوری

برای کسب اطلاع از وضعیت درخواست کارت سوخت المثنی می‌توانید با شماره تلفن‌های 81240514 یا 88885347 مربوط به پلیس ناجا (پیگیری صدور)، شماره تلفن 84470000 مربوط به شرکت پست جمهوری اسلامی ایران (پیگیری ارسال) و تلفن 09627 مربوط به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (پرسش هرگونه سوال) تماس حاصل کنید. مراجعه حضوری به دفتری که درخواست خود را در آن ثبت کرده‌اید یا سایر دفاتر پلیس+10 نیز روش دیگری برای رهگیری درخواست کارت سوخت المثنی به حساب می‌آید.

فرآیند صدور کارت سوخت المثنی چند روزه است؟

فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در آغاز سال 1400 اعلام کرد، کارت سوخت بین 40 تا 60 روز پس از ثبت درخواست صادر خواهد شد.

پیگیری کارت سوخت مفقودی در پمپ بنزین چه مراحلی دارد؟

جهت دریافت کارت سوخت به‌جای مانده در جایگاه‌های توزیع سوخت، باید در نخستین گام به نزدیک‌ترین دفتر پلیس+10 مراجعه و پرینت سوابق سوخت‌گیری کارت خود را دریافت کنید. ارائه کارت یا سند خودرو جهت صدور این پرینت الزامی است.

در پرینت سوابق سوخت‌گیری زمان و مکان آخرین استفاده شما از کارت سوخت همراه با شماره شناسایی 16 رقمی این کارت درج می‌شود. شماره‌ای که امکان دریافت کارت حتی در صورت عدم تطابق نام مالک فعلی و نام مندرج روی کارت را برای مراجعه‌کننده فراهم می‌آورد.

پس از دریافت پرینت مذکور گام بعدی حضور در دفتر جایگاه طی ساعات اداری ضمن در دست داشتن مدارک شناسایی خودرو و پرینت سوخت‌گیری ممهور پلیس+10 است.

کارت‌های به‌جا مانده در جایگاه‌های سوخت تا چند روز در پمپ بنزین نگهداری می‌شوند؟

کارت‌های به‌جا مانده در جایگاه‌های عرضه سوخت به‌مدت 3 روز در خود جایگاه و 7 روز در نواحی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران نگهداری خواهند شد اما پس از آن باید درخواست کارت سوخت المثنی را در دفاتر پلیس+10 به ثبت برسانید.

گم شدن کارت سوخت

یک پیشنهاد دوستانه

از طرف تیم همراه مکانیک به شما پیشنهاد می‌کنیم به‌محض این‌که متوجه جا ماندن کارت سوخت خود در جایگاه شدید نسبت به دریافت یا غیرفعال کردن آن اقدام کنید، زیرا گزارش‌هایی مبنی بر سوء‌استفاده از کارت‌های سوخت جامانده‌ای که مالک رمز آنها را حین سوخت‌گیری به متصدی جایگاه سوخت اعلام کرده وجود دارد. البته اگر کسی رمز کارت سوخت شما را نداند هرگز نمی‌تواند از آن استفاده کند.

دریافت اطلاعات بیشتر درباره درخواست کارت سوخت المثنی

در خاتمه باید بگوییم اگر با وجود همه موارد اعلام شده در این نوشتار همچنان پرسشی بدون پاسخ و ابهاماتی درخصوص درخواست کارت سوخت المثنی در ذهن دارید، پیشنهاد می‌کنیم به پورتال www.niopdc.ir مراجعه یا با شماره 09627 متعلق به مرکز پاسخ‌گویی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تماس حاصل کنید.

بیشتر بخوانید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
1 دیدگاه
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
محمدسنجری
1401-10-08 22:25

سلام کارت سوختم مفقودشده بود وبرای صدور کارت المثنی اقدام کردم. وحالاکارت سوختم پیداشده وهنوزم فعال هست. آیامیتونم صدورکارت المثنی رو کنسل کنم وازهمین استفاده کنم؟ چطوری؟