مقایسه فولکس واگن تیگوان و میتسوبیشی اوتلندر ، بزرگ و پر قدرت

فهرست مطالب


در‌این‌ مقاله‌ از‌ سری‌ مقالات‌ مقایسه‌ خودرو‌ همراه‌مکانیک‌ قصد‌ داریم‌ به‌ مقایسه‌ فولکس‌ واگن‌ تیگوان‌ و میتسوبیشی اوتلندر‌ بپردازیم. مقایسه فولکس واگن تیگوان و میتسوبیشی اوتلندر را با معرفی هر دو خودرو آغاز می‌کنیم. مدل فولکس‌واگن تیگوان برای اولین بار در سال 2002 به بازار معرفی شد. هرچقدر هم که از محبوبیت این خودروساز آلمانی بگوییم کافی نیست.

شهرت خودروهای تولیدی آلمان در همه جای دنیا پیچیده است. فولکس‌واگن هم یکی از کمپانی‌هایی است که محصولات باکیفیت را باقیمت مناسب در اختیار خریداران قرار می‌دهد.

میتسوبیشی یکی از جذاب‌ترین شاسی بلندهای موجود در ایران است. نسل‌های مختلفی از این خودرو ساخته‌شده‌ است. اولین نسل میتسوبیشی اوتلندر در سال 2001 طراحی و ساخته شد. ازآن‌پس تا به امروز نسل‌های مختلفی با تغییرات بسیاری وارد بازار شدند.

مقایسه تیگوان با اوتلندر 2016 از نظر طراحی

مقایسه تیگوان با اوتلندر
طراحی داخلی اوتلندر 2016

طراحی میتسوبیشی اوتلندر

در مقایسه فولکس واگن تیگوان و میتسوبیشی اوتلندر باید بدانیم که میتسوبیشی اوتلندر یکی از خودروهای جذاب در کلاس شاسی‌بلند است که کمتر ایرادی می‌توان در ظاهر آن پیدا کرد. در نمای روبرو چراغ‌های بزرگ و جلوپنجره چندضلعی با روکش‌هایی از آلومینیوم براق نظر را جلب می‌کند. در کاپوت هم شاهد یک خط حجم دهنده کلی هستیم.

در نمای جانبی یک خط حجم دهنده که چراغ‌ها را به هم متصل می‌کند دیده می‌شود. این خط زیر پنجره‌ها به‌طور موازی کشیده شده است. در طراحی بیرونی اوتلندر استفاده از پلاستیک را هم برای گلگیرها و سپر شاهد هستیم که این بر قیمت خودرو تأثیر گذاشته است. در نمای پشتی شاهد چراغ‌های افقی با گوشه‌های تیز مثلثی شکل هستیم که بر روی در صندق عقب هم دیده می‌شوند و با یک قطعه کرومی همراه شده‌اند که ظاهر لوکس خودرو را تقویت می‌کند.

مقایسه تیگوان با اوتلندر
طراحی داخلی تیگوان

طراحی فولکس واگن تیگوان

فولکس‌واگن تیگوان در طراحی تیگوان ظاهر لوکس و اسپرت را باهم تلفیق کرده است. در نمای روبرو این خودرو شاهد خطوط هماهنگ جلوپنجره با راستای قرارگیری چراغ‌ها هستیم. در نمای جلو خبری از شلوغی طراحی نیست و همه‌چیز ساده و درعین‌حال زیبا هستند. در نمای کناری تیگوان سادگی در طراحی این خودرو بیشتر بارز می‌شود و فقط می‌توان به خطوط حجم دهنده اشاره کرد.

 

در مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و فولکس واگن تیگوان باید بدانیم که این خطوط برای برهم زدن این یکنواختی انتخاب بجایی بوده‌اند. در نمای پشتی شاهد چراغ‌هایی با لبه‌های نسبتاً تیز هستیم که کمی تا بدنه امتداد دارند. تکرار خطوط حجم دهنده در این قسمت هم دیده می‌شود. فولکس‌واگن برای جدا کردن بخش پلاستیکی سپر عقبی با قسمت فلزی از یک نوار کرومی استفاده کرده است. به‌طورکلی ازنظر ظاهری هردوی این مدل‌ها امتیاز خوبی کسب می‌کنند و جز شاسی بلندهای زیبا هستند.

مقایسه فنی فولکس واگن تیگوان و میتسوبیشی اوتلندر

مقایسه تیگوان با اوتلندر
مقایسه فنی تیگوان با اوتلندر 2016

در این بخش به مقایسه تیگوان و اوتلندر در بخش فنی و موتور می‌پردازیم. اوتلندر موجود در بازار ایران دارای پیشرانه 4 سیلندری با حجم موتور 2.4 لیتری است؛ اما تیپ‌های دیگری از این خودرو از نوع دیزلی و حتی هیبریدی هم موجود هستند. از طرفی این خودرو با پیشرانه‌های قدرتمندتری هم ساخته‌شده است اما در ایران فقط همین پیشرانه 4 سیلندری را خواهید داشت.

موتور این خودرو قادر به تولید 166 اسب بخار قدرت و 220 نیوتن متر گشتاور خالص است که همه‌ی این‌ها در کنار هم باعث شده این مدل سرعت صفرتا 100 تا در 10.5 ثانیه طی کند. این مدت‌زمان برای خودرویی با این ابعاد و کلاس رقم فوق‌العاده‌ای است.

مانند اوتلندر، تیگوان هم در تیپ‌های مختلفی تولید و عرضه‌شده است. مدل استاندارد آن‌که در بازار ایران حضور دارد دارای یک موتور با پیشرانه 4 سیلندری و حجم 1.4 لیتری است. حداکثر توان این مدل 125 اسب بخار قدرت است. این مدل هم مشابه به اوتلندر در 10.5 ثانیه شتاب صفرتا 100 را پر می‌کند. پس در این بخش یکسان هستند. مصرف این نسخه از تیگوان با سرعت ثابت در بزرگراه، ۵.۳ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر و در ترافیک شهری، ۷.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر برآورد می‌شود.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید
مدل خودرو تیگوان اوتلندر
پیشرانه 4 4
حجم موتور 1.4 2.4
حداکثر قدرت 125 166
حداکثر گشتاور 200 220
گیربکس 6 سرعته خودکار CVT
مصرف سوخت (ترکیبی) 6 9.4
شتاب صفرتا 100 10.5 10.5
حداکثر سرعت 190

مقایسه تیگوان با اوتلندر 2016 – آپشن و امکانات رفاهی

مقایسه تیگوان با اوتلندر
آپشن و امکانات رفاهی تیگوان با اوتلندر 2016

در مقایسه فولکس واگن تیگوان و میتسوبیشی اوتلندر در بخش آپشن‌ها رفاهی باید بدانیم در تیگوان با توجه به تیپ‌های ارائه‌شده آپشن‌ها و امکانات رفاهی متفاوتی در اختیار خریداران قرار می‌گیرد که برخی در تمامی نسخه‌ها ثابت است. در تیگوان شاهد یک صفحه‌نمایش 8 اینچی و همچنین سیستم رادیویی مشهور فولکس‌واگن به اسم DAB هستیم. این مدل همچنین دارای آینه‌های دودی باقابلیت جمع شوندگی است. پوشش صندلی‌های این مدل، چرم مصنوعی و به‌صورت تک‌رنگ است.

 

در اوتلندر میتسوبیشی شاهد چراغ‌های جلو زنون، دارای سیستم کنترل اتوماتیک نور چراغ‌ها و دارای سیستم شست‌وشو هستیم. چراغ‌های عقب اوتلندر LED هستند. همچنین برای زیبایی بیشتر در زیر درها هم از چراغ‌هایی کوچک استفاده شده است. در فضای داخل کابین شاهد یک صفحه‌نمایش 6.4 اینچی هستیم. سیستم صوتی تعبیه‌شده در اوتلندر RockforodFosgate نام دارد که تجربه موسیقیایی متفاوتی را با 9 باند قرارگرفته در ماشین خواهید داشت. در اوتلندر شاهد یک سانروف 3 حالته هستیم.

تجهیزات تیگوان اوتلندر
چراغ LED LED
سیستم‌های مولتی‌مدیا

 

مجهز به ورودی‌های aux-usb

سیستم صوتی حرفه‌ای باقابلیت پخش CD، دارای پورت USB، AUX، iPod Cable
صفحه‌نمایش 8 6.4
رینگ‌ها 17 18

 

آینه

 

آینه‌های جانبی برقی و تاشو همراه با گرم‌کن-میز پذیرایی

آینه الکترو کرومیک جهت سهولت دید راننده در شب، آینه‌های خارجی باحالت الکترو کرومیک و تنظیم برقی به همراه راهنمای LED و دارای گرم‌کن، دارای چراغ‌های روشنایی بر روی آینه‌ها
تهویه مطبوع سیستم تهویه مطبوع سه‌گانه با فیلتر ضد آلرژی دارای سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
صندلی برقی 12 حالته مجهز به حافظه-مجهز به روکش چرمی دارای گرم‌کن/ صندلی‌های متحرک و تاشوی عقب دارای گرم‌کن دارای روکش چرم، دارای پشت‌سری فعال و هوشمند
شیشه

 

شیشه‌های سولار و دودی

تنظیم برقی تمام پنجره‌ها، بخار زدای اتوماتیک شیشه‌ها، سیستم یخ‌زدای برف‌پاک‌کن، شیشه‌های سولار، پرده عقب، سقف پانوراما سفارشی
سیستم‌های هشداردهنده مجهز به سیستم کمکی پارک به همراه سنسور کنترل فاصله-دوربین 360 درجه
سایر امکانات  کروزکنترل-اتوهلد-درایو مد-سیستم کنترل انتقال قدرت 4motion drive- استارت بدون کلید، ترمزدستی برقی

مقایسه تیگوان با اوتلندر 2016 – ایمنی

سازمان‌های مربوط به ایمنی خودرو ازجمله IIHS ازلحاظ ایمنی امتیاز بالایی به اوتلندر داده‌اند. اوتلندر توانسته در این بخش 5 ستاره ایمنی دریافت کند که به‌عنوان یک معیار ارزش بالایی دارد. استفاده از 7 کیسه هوا در بخش‌های مختلف خودرو باعث شده است تا کمترین آسیب به راننده و سرنشینان وارد شود.

به‌عنوان یکی از ایمن‌ترین خودروهای موجود در کلاس شاسی‌بلند بدون شک می‌توان به فولکس‌واگن تیگوان اشاره کرد. به لطف وجود سنسورهای مختلف در جلو و عقب خودرو باعث می‌شود احتمال برخورد با موانع و عابرین پیاده کاهش پیدا کند. همچنین این سنسورها در پارک خودرو هم به شما کمک می‌کنند. از طرفی این سنسورها در صورت تشخیص مانع سرعت خودرو را کاهش می‌دهند. بد نیست بدانید که در برخی از تیپ‌های تیگوان از فناوری پارک خودکار استفاده شده است.

تجهیزات تیگوان اوتلندر
تجهیزات ایمنی و حفاظتی

 

 

سیستم هشدار خواب‌آلودگی راننده-مجهز به سیستم ورود و بدون کلید

دارای سیستم کلید هوشمند و مجهز به استارت دکمه‌ای و دارای سیستم ضد سرقت، قفل و باز کردن درب‌ها بدون کلید، ستون جمع شونده فرمان در هنگام تصادف، قفل فرمان خودکار، سیستم قفل کودک در اختیار راننده، دارای سیستم دزدگیر به همراه آژیر، کاپوت فعال در هنگام تصادف
کیسه هوا 9 عدد- راننده-سرنشین جلو- جانبی برای سرنشینان جلو و عقب-پرده‌ای در دو طرف و زانوی راننده مجهز به 7 کیسه هوای ایمنی که شامل جلو، جانبی، پرده‌ای و زانو
سیستم ترمز ESP، کنترل سرعت در سراشیبی، HDC ABS, EBD, ESP

مقایسه تیگوان با اوتلندر 2016 – تجربه رانندگی

مقایسه تیگوان با اوتلندر
تجربه رانندگی تیگوان با اوتلندر 2016

هردوی این خودروها رانندگی نرم و آرامی را برای شما به همراه خواهند داشت. به لطف فضای بزرگ این دو مدل در مسیرهای طولانی خبری از خستگی راه نیست. صندلی‌های باکیفیت تعبیه‌شده با روکش‌های چرمی احساس آرامش به شما می‌دهند.

البته در تیگوان خبری از شتاب گیری خشن و سریع نیست. در این خودرو رانندگی نرم و ایمن را در کنار خانواده خود تجربه خواهید کرد که در اوتلندر این موضوع برعکس است.

تحلیل شرایط بازار

مقایسه تیگوان با اوتلندر
تحلیل شرایط بازار تیگوان با اوتلندر 2016

از رقبای موجود برای اوتلندر می‌توان به هیوندای سانتافه، کیا سورنتو، تویوتا RAV4 و نیسان ایکس‌تریل اشاره کرد. با توجه به بررسی‌های صورت گرفته سانتافه خودرویی است که بیشترین طرفدار را دراین‌بین دارد؛ اما خبر خوش اینجاست که اوتلندر جز خودروهای جوان‌پسند، اسپرت و پرشتاب است که در خریدوفروش آن مشکلی نخواهید داشت.

از رقبای تیگوان می‌توان به هیوندای توسان، کیا اسپورتیج، نیسان ایکس‌تریل، تویوتا Rav4، هوندا CR-V اشاره کرد. دراین‌بین ازلحاظ رتبه‌بندی هوندا CR-V رتبه بالاتری نسبت به بقیه دارد.

جمع‌بندی مقایسه فولکس واگن تیگوان و میتسوبیشی اوتلندر

مقایسه تیگوان با اوتلندر
عکس زیبا از اوتلندر 2016

به‌طورکلی هیچ ایرادی نمی‌توان از دو مدل تیگوان و اوتلندر گرفت؛ اما اگر به دنبال خودرویی با شتاب بیشتر هستید پس باید اوتلندر را انتخاب کنید.

با مطالعه مقالات مرتبط زیر مدتی بیشتر با همراه مکانیک همراه شوید و اطلاعات خودرویی خود را افزایش دهید تا بتوانید به بهترین نحو اقدام به خرید خودروی کنید.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها