معرفی کمپانی‌های زیرمجموعه فولکس واگن

فهرست مطالب


گروه فولکس واگن که به صورت رسمی فولکس واگن AG نامیده می‌شود، یکی از مشهورترین خودروسازان آلمان و جهان است که لقب پرفروش‌ترین خودروساز جهان را در اختیار دارد. فولکس واگن در سال 1937 تاسیس شد و از آن زمان تاکنون، به تولید خودرو ادامه داده است. در دهه 1960 و پس از جنگ جهانی دوم، فورد تصمیم داشت تا این شرکت را خریداری کند؛ اما به عقیده مدیران فورد، فولکس واگن ارزش بهایی را که برای آن پرداخته می‌شد، نداشت. خوشبختانه فولکس واگن توسط فورد خریداری نشد تا امروزه به رقیبی بسیار بزرگ و قدرت‌مند برای فورد تبدیل شود و برای چند سال، عنوان پرفروش‌ترین خودروساز جهان را از آن خود کند.

 دفتر مرکزی فولکس واگن در ولفسبورگ آلمان قرار دارد که از طریق آن، فعالیت‌های خودروسازی، لیزینگ و ناوگان‌ تجاری را مدیریت می‌کند. رشد فولکس واگن و تبدیل آن به ابرشرکت امروزی، از دهه 1970 آغاز شد و این روند در قرن بیست و یکم با خرید شرکت‌های رقیب ادامه یافت.

گروه فولکس واگن، زیرمجموعه‌های بسیاری دارد و از خودروهای اقتصادی و مردمی تا اتومبیل‌های لوکس و گران‌قیمت را تولید می‌کند. این شرکت، هم‌چنین خودروهای شخصی و تجاری را به‌صورت لیزینگی یا اجاره‌ای در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. فولکس واگن در زمینه تولید خودروهای تجاری سنگین و موتورسیکلت نیز فعالیت دارد.

کمپانی‌های زیرمجموعه فولکس واگن

محدوده کاری فولکس واگن آن‌قدر گسترده است که تشخیص تک‌تک برندهای آن برای بسیاری از مردم ناممکن خواهد بود. در این مطلب، سعی داریم به بررسی شرکت‌ها و برندهایی بپردازیم که زیر نظر فولکس واگن فعالیت می‌کنند و به بیان دیگر، بخشی از این شرکت بزرگ محسوب می‌شوند. با ما همراه باشید تا کمپانی‌های زیرمجموعه فولکس واگن را مورد بررسی قرار دهیم.

آئودی: 99.64٪ تحت مالکیت فولکس واگن

فولکس واگن

آئودی در سال 1910 تاسیس شد و یکی از قدیمی‌ترین تولیدکنندگان خودرو در سطح جهان به شمار می‌رود. قدمت آئودی، حتی از فولکس واگن هم بیشتر است؛ با این حال، اکنون آئودی به طور کامل در تملک فولکس واگن قرار دارد. فرآیند خرید آئودی توسط فولکس واگن، در دهه 1960 آغاز شد و به‌تدریج، این برند آلمانی به طور کامل تحت اختیار فولکس واگن قرار گرفت.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

امروزه، بسیاری از خودروهای آئودی و فولکس واگن بر اساس یک پلتفرم توسعه می‌یابند و به‌نوعی، می‌توان محصولات آئودی را نسخه‌های لوکس‌تری از خودروهای فولکس واگن قلمداد کرد. آئودی، طیف متنوعی از خودروها را در انواع سگمنت‌ها به مشتریان خود عرضه می‌کند.

بنتلی: 100٪ تحت مالکیت فولکس واگن

بنتلی

بنتلی، شرکت سازنده خودروهای لوکس است که مقر آن در کرو انگلستان قرار دارد. بنتلی از بیست سال پیش، به عضویت خانواده فولکس واگن درآمده و طی این مدت، موفق شده است تا با استفاده از حمایت‌های فولکس واگن، موقعیت خود را در بازار خودروهای لوکس بهبود بخشد. بنتلی بنتایگا و بنتلی کانتیننتال، دو محصول شناخته‌شده این برند هستند. بنتلی در سال‌های اخیر، به تولید خودروهای هیبریدی روی آورده است و سعی دارد موقعیت مستحکمی را در بازار چین و ایالات متحده به دست آورد.

بوگاتی: 100٪ تحت مالکیت فولکس واگن

بوگاتی

بوگاتی، خودروسازی بی‌رقیب در زمینه تولید محصولات لوکس و سوپراسپرت است که اکثر خودروهای آن به دلیل قیمت بالا، از دسترس مشتریان عادی خارج هستند؛ برای مثال، محصول فعلی آن‌ها یعنی بوگاتی شیرون، قیمتی بین یک الی سه میلیون پوند دارد که با انتخاب نسخه‌های تیونینگ‌شده، این قیمت باز هم افزایش خواهد یافت.

بوگاتی در سال 1909 تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در مولشیم فرانسه قرار دارد. فرآیند ادغام بوگاتی در گروه فولکس واگن، از سال 1998 آغاز شد و این شرکت اکنون به طور کامل تحت هدایت فولکس واگن قرار دارد.

لامبورگینی: 100٪ تحت مالکیت فولکس واگن

لامبورگینی

لامبورگینی، دیگر شرکت فعال در حوزه ساخت سوپراسپرت‌های لوکس و گران‌قیمت است که به طور کامل تحت تسلط فولکس واگن قرار دارد. دفتر مرکزی لامبورگینی، در بولونیا واقع در ایتالیا قرار دارد و به طور کامل توسط آئودی اداره می‌شود. لامبورگینی، یک برند تازه‌تاسیس است که فعالیت خود را از سال 1963 آغاز کرده و از سال 1998، به یکی از زیرمجموعه‌های فولکس واگن تبدیل شده است.

پورشه: 100٪ تحت مالکیت فولکس واگن

پورشه

دو برند پورشه و فولکس واگن، از ابتدای تولد به یکدیگر گره خورده‌اند؛ چراکه اتومبیل معروف فولکس واگن یعنی مدل بیتل، توسط فردیناند پورشه طراحی شد و پورشه در بنیان‌گذاری فولکس واگن نقش پررنگی را ایفا کرد. خودروسازی پورشه، فعالیت خود را از سال 1931 آغاز کرد و اکنون، دفتر مرکزی آن در اشتوتگارت آلمان قرار دارد. پورشه در سال 2012 به طور کامل تحت مالکیت فولکس واگن قرار گرفت. پورشه 911، پورشه ماکان و پورشه پانامرا، برخی از محصولات شناخته‌شده این شرکت آلمانی هستند که به تولید خودروهای اسپرت مقرون‌به‌صرفه اشتغال دارد.

سئات: 100٪ تحت مالکیت فولکس واگن

کمپانی‌های زیرمجموعه فولکس واگن

سئات، یک شرکت خودروساز اسپانیایی است که مقر آن در مارتورل واقع در ایالت کاتالونیا قرار دارد. سئات در سال 1950 تاسیس شد و شروع فرآیند ادغام آن در گروه فولکس واگن، به سال 1986 باز می‌گردد. سئات اکنون بیش از 15 هزار کارمند دارد و وظیفه آن، عرضه محصولات فولکس واگن با قیمتی پایین‌تر به مشتریانی است که درآمد کمتری دارند. سئات ایبیزا ، لئون و آرونا، برخی از محصولات شناخته‌شده این برند اسپانیایی هستند. سئات در سال‌های اخیر، زیرشاخه اسپرت خود را با نام کوپرا تاسیس کرده است که نمونه‌های قدرت‌مندتر از خودروهای استاندارد سئات را به تولید می‌رساند.

اشکودا: 100٪ تحت مالکیت فولکس واگن

اشکودا

اشکودا یکی از قدیمی‌ترین تولیدکنندگان اتومبیل در جهان است که سابقه آن به سال 1895 بازمی‌گردد. دفتر مرکزی اشکودا در Mlada Boleslav جمهوری چک قرار دارد و سی هزار کارمند در این شرکت فعالیت می‌کنند. اشکودا اوکتاویا و اشکودا سوپرب، دو محصول مشهور این شرکت هستند. محصولات اشکودا، ترکیبی از قیمت مقرون‌به‌صرفه، کیفیت ساخت بالا، ظاهر زیبا و عملکرد فنی قابل‌قبول را به مشتریان عرضه می‌کنند.

دوکاتی: 100٪ تحت مالکیت فولکس واگن

دوکاتی

فولکس واگن تنها در زمینه خودروسازی فعالیت نمی‌کند؛ بلکه به تملک برندهای مشهور دنیای موتورسیکلت نیز علاقه دارد. برند ایتالیایی دوکاتی، در سال 2012 تحت تملک فولکس واگن درآمد و از آن زمان، یکی از زیرمجموعه‌های غول آلمانی به شمار می‌رود. دوکاتی، در سال 1926 تاسیس شد و به‌ موفقیت‌های پیاپی خود در مسابقات موتو GP‌ و سوپربایک شهرت دارد.

مان: 94.36٪ تحت مالکیت فولکس واگن

تحت مالکیت فولکس واگن

مان، یک شرکت تجاری تاریخی است که در سال 1758 تاسیس شد. مان از سال 2012 یکی از زیرمجموعه‌های گروه فولکس واگن است و به تولید خودروهای تجاری سنگین نظیر انواع کامیون و اتوبوس می‌پردازد. خودروهای تجاری سبک نظیر انواع وانت‌ها و ماشین آلات صنعتی نیز دیگر تولیدات مان را تشکیل می‌دهند. دفتر مرکزی مان، در مونیخ آلمان قرار دارد و این شرکت سالانه 13.5 میلیارد دلار فروش را تجربه می‌کند.

اسکانیا: 100٪ تحت مالکیت فولکس واگن

اسکانیا

اسکانیا، شرکت سوئدی تولیدکننده انواع خودروهای تجاری سنگین است که در زمینه ساخت و عرضه انواع کامیون و اتوبوس تبحر دارد؛ علاوه‌بر‌آن، اسکانیا در زمینه ساخت موتورهای دیزلی برای استفاده در سایر وسایل نقلیه نیز فعال است. اسکانیا در سال 1891 تاسیس شد و بارها در تاریخ حیات خود، توسط شرکت‌های مختلف خریداری شده است. این شرکت از سال 2007، بخشی از گروه فولکس واگن به شمار می‌رود.

سخن پایانی

هنگامی که مدیران ارشد فورد در دهه 1960 میلادی از خرید فولکس واگن منصرف شدند، به‌هیچ‌عنوان تصور نمی‌کردند که این شرکت آلمانی، روزی بتواند به غول خودروسازی جهان تبدیل شود و آمریکایی‌ها را به چالش بکشد. در‌حالی‌که بحران‌های اقتصادی و اجتماعی ناشی از جنگ جهانی دوم فولکس واگن را به زانو درآورده بود، این شرکت توانست از دهه 1970 میلادی یعنی دو دهه پس از پایان جنگ، به شرایط عادی بازگردد و بلعیدن دیگر برندها را آغاز کند.

اکنون بسیاری از برندهای زیرمجموعه فولکس واگن هم‌چون آئودی و پورشه، خود به ابرشرکت تبدیل شده‌اند و زیرمجموعه‌های خود را تحت تملک دارند. گستره فعالیت فولکس واگن که از خودروهای سبک تا بزرگ‌ترین وسایل نقلیه تجاری را دربر‌می‌گیرد، عامل مهمی در تثبیت موقعیت این ابرشرکت در بازار جهانی است و به نظر نمی‌رسد این روند در آینده نزدیک خدشه‌دار شود.

بیشتر بخوانید

 

 

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
1 دیدگاه
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها