جی ام سی اس ۳۵۰ جدیدترین محصول ریگان خودرو به شمار میرود که در قالب یک کراساوور میانسایز به بازار کشور راه خواهد یافت. این کراساوور چینی متولد سال ۲۰۱۰ است و در زیرمجموعه شرکت جی ام سی (JMC) موسوم به یوشنگ تولید میشود. شرکت «جیانگلینگ موتور» یا جی ام سی فعالیت خود را طی دهه ۵۰ میلادی با تعمیر موتور اتومبیلهای تجاری سبک و سنگین آغاز کرد اما رفتهرفته دایره فعالیتهای خود را گسترش داد تا آنکه اولین جوینتونچر بینالمللی خود را با کمپانی ایسوزو در دهه ۹۰ میلادی به سرانجام رساند و اوایل قرن بیستویک نیز با کمپانی چینی چانگان روابط حسنه پیدا کرد. در این مقاله، به بررسی آپشنهای جی ام سی S350 خواهیم پرداخت.
دنبال خودروی کارکرده/دست دوم هستید؟ وارد نمایشگاه خودروهای کارشناسی شده ما شوید. اینجا بهترین پیشنهادهارو برات داریم.
جی ام سی دو زیربرند لندویند و یوشنگ را با هدف توسعه هرچه بیشتر محصولات خود بنا نهاد تا به تولید انواع خودروهای سواری در قالب این دو برند بپردازد. در این بین کپیکاریهای مشهور شرکت لندویند (Landwind) از روی محصولات رنجروور، پورشه و… بسیار سروصدا به پا کرد. شرکت یوشنگ (Yusheng) نیز اولین محصول خود را تحت عنوان یوشنگ اس ۳۵۰ در سال ۲۰۱۰ راهی میدان ساخت. این کراس اوور میان سایز، تاکنون دو بار مورد فیسلیفت قرارگرفته و در برخی بازارها نظیر روسیه و برزیل با نام N350 شناخته میشود.
شرکت ریگان خودرو که سالها در زمینه تولید اتوبوسهای درونشهری فعالیت داشته است، بهواسطه عرضه مدل کوپا T210 به تولید کراس اوورهای شهری روی آورد. این خودرو به صورت محدود روانه بازار ایران شد و در حال حاضر نسخه نیوفیس آن در لیست ریگان خودرو حضور دارد. پس از آن ریگان خودرو به سراغ جی ام سی رفت و دومین فیسلیفت از مدل اس۳۵۰ هفت نفره را به خطوط تولید خود آورد. این کراس اوور خوشهیبت در حال حاضر یکی از معدود شاسیبلندهای میان سایز مونتاژ داخل به شمار میرود و گویا قرار است با قیمتی در حدود یک میلیارد تومان به بازار راه یابد. هرچند که بسته به شرایط بازار احتمالا این قیمت قابل اصلاح باشد.
از لحاظ فنی یک پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ به قدرت ۲۰۵ اسب بخار و گشتاور ۳۵۰ نیوتن متر به همراه جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک زد اف جهت انتقال نیرو به چرخهای عقب در جی ام سی به خدمت گرفته شدهاند. در ادامه به سراغ آپشنهای این خودرو شاسی بلند رفته و به تشریح یکایک آنها خواهیم پرداخت.
آپشنهای جی ام سی S350 در بحث سامانه مالتیمدیا
سیستم چند رسانهای جی ام سی اس ۳۵۰ از یک صفحه نمایش ۸ اینچی لمسی به همراه سامانه رهیاب جی پی اس بهره برده و قابلیت پخش فرمتهای مختلف صوتی و تصویری از طریق پورت usb یا بلوتوث را داراست.
صندلیها
جی ام سی اس ۳۵۰ معادل پنج بعلاوه دو صندلی دارد که همگی با روکش چرم مصنوعی پوشش داده شدهاند. زیر آرنجی ویژه سرنشینان ردیف اول و دوم بین صندلیها تعبیه شده تا آسایش بیشتری برای ایشان پدید آورده شود. در این بین گویا فقط صندلی راننده به تنظیمات شش حالته برقی مجهز است اما سرنشین باید به صورت دستی تنظیمات مطابق بدن خود را روی صندلی پیاده کند.
سیستم تهویه مطبوع
جی ام سی اس ۳۵۰ بهمانند بسیاری از خودروهای امروزی از سامانه تهویه مطبوع اتوماتیک به همراه دریچه ویژه سرنشینان عقب بهره میبرد. همچنین کابین این خودرو دارای فیلتر تصفیه هواست که به موجب آن هوای ورودی به کابین از کیفیت بیشتری برخوردار میشود.
آپشنهای جی ام سی S350 در بخش ایمنی و حفاظتی
طبق اطلاعات منتشر شده در وبسایت شرکت ریگان خودرو، متاسفانه گویا تنها کیسههای هوای راننده و سرنشین جلو در کابین اس۳۵۰ تعبیه خواهد شد و خبری از سایر انواع ایربگ در این خودرو به گوش نمیرسد. از طرف دیگر مواردی نظیر دوربین عقب، قفل کودک درها و ایزوفیکس صندلی نیز برای جی ام سی اس ۳۵۰ در نظر گرفته شده است.
امکانات رفاهی داخل کابین جی ام سی S350
از جمله آپشنهای رفاهی درون کابین JMC S350 میتوان به کامپیوتر اطلاعات سفر، غربیلک فرمان برقی چهار حالته با روکش چرمی و دکمههای کنترل، سامانه تثبیت سرعت یا کروز کنترل و درگاه خروجی برق ۱۲ ولت در محفظه بار این خودرو اشاره کرد.
تجهیزات و آپشنهای جی ام سی S350 مرتبط با شیشه و چراغها
جی ام سی اس ۳۵۰ به سامانه چراغ روشنایی در روز یا دیلایت مجهز است و نور مه شکن جلوی خود را از لامپهای ال ای دی تامین میکند. همچنین ارتفاع نور چراغهای جلو نیز برحسب وضعیت راننده قابل تغییر خواهد بود تا بیشترین گستره دید هنگام رانندگی در شب فراهم آورده شود. آینههای جانبی جی ام سی اس ۳۵۰ به صورت برقی قابل تنظیم بوده و از شاخصه تاشوندگی برخوردار هستند.
گرمکن شیشه عقب بهعلاوه شیشهبالابر برقی هم جزو دیگر آپشنهای این خودرو بهحساب میآیند. وجود سانروف در سقف جی ام سی اس ۳۵۰ نیز لذت سواری با کراس اوور ریگان خودرو را بهخصوص در روزهای تابستانی افزایش خواهد داد.
آپشنهای کنترل و پایداری
جی ام سی اس ۳۵۰ علاوه بر سیستم ترمز ضد قفل، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز ebd و ترمز کمکی هیدرولیکی از سامانههای کنترل پایداری الکترونیکی و کنترل کشش طولی به جهت ارتقای قابلیتهای حرکتی این خودرو روی مسیرهای لغزنده و حین انحراف از مسیر بهره میبرد. سامانه کنترل حرکت در سراشیبی نیز یک رانندگی ایمن را در گذر از مسیرهای سراشیبی و تپهها فراهم خواهد کرد
جمعبندی آپشنهای جی ام سی S350
جی ام سی اس ۳۵۰ در بحث آپشنهای رفاهی ایمنی حداقل استانداردهای مورد نیاز خودروهای امروزی را رعایت کرده است اما به نظر میرسد این سطح از آپشن در نظر مشتریان ایرانی چندان دلگرمکننده نخواهد بود.
بهویژه حضور تنها دو عدد کیسه هوا، فقدان رادارهای هشداردهنده، گرمکن و سردکن صندلی و … در زمره مواردی هستند که قطعا کمبودشان در این شاسی بلند میان سایز ۲۵۳۰ کیلوگرمی احساس خواهد شد. خصوصا اگر قرار باشد این خودرو با قیمتهای بالاتر از محصولاتی همچون چری تیگو ۷ روانه میدان شود، آنگاه اوضاع میتواند وخیمتر نیز باشد.
بیشتر بخوانید
- مشخصات فنی جک X7 یا همان جک K7، کراساوور جدید بازار
- مزایا و معایب SWM G01
- بررسی یما T60 (لودئو T60)
- مشخصات فنی لیفان X70، جدیدترین محصول لیفان در ایران
- مشخصات فنی فردا sx5
- مشخصات فنی تارا، محصول جدید ایران خودرو