مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک

فهرست مطالب


مقایسه ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات دو خودرو هاچبک بازار ایران موضوع این مقاله از سری مقالات مجله خودرو همراه مکانیک است که قصد داریم در این مقاله به بررسی طراحی، مشخصات فنی و ایمنی و همچنین شرایط بازار خودرو و آپشن‌های هر یک بپردازیم.

خودروهای هاچبک، سال‌ها است که در لیست خودروهای محبوب بازار جهانی جای دارند. البته تنوع هاچبک‌ها در بازار کشور ما در مقایسه با بازار جهانی، بسیار پایین است اما محبوبیت زیاد خودروهای مذکور، باعث شده‌است تا اکثر خودروسازان و واردکنندگان وطنی، از این بخش بازار غافل نباشند و حداقل یک هاچبک را در سبد محصولات خود عرضه کنند. به همین بهانه در نوشتار پیش‌رو، به سراغ بررسی و مقایسه دو خودرو هاچبک محبوب بازار کشورمان رفته‌ایم. پس لطفا با مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک با ما همراه باشید.

معرفی مقایسه ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات

پس از موفقیت رنو لوگان (تندر 90 خودمان) در بازارهای جهانی، شرکت رنو تصمیم گرفت تا محصولات اقتصادی جدیدتری را بر مبنای پلت‌فرم لوگان وارد بازار کند. ازاین‌رو، رنو ساندرو در سال 2007 معرفی و در بازارهای جهانی عرضه شد.

این هاچبک اقتصادی، از اواخر سال 1394 روی خط مونتاژ پارس خودرو رفت و در دو تیپ گیربکس دستی و اتوماتیک در بازار کشور ما عرضه شد که در این میان، نسخه گیربکس اتوماتیک آن، در بین خریداران ایرانی بسیار محبوب و پرفروش شد.

در سوی دیگر مقایسه ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات، هاچبک فرانسوی پژو 207 را داریم که لازم است در ابتدای کار این نکته را یادآوری کنیم که آن‌چه که ما در بازار ایران با نام پژو 207 می‌شناسیم، در واقع پژو 206+ است که شرکت ایران خودرو در سال 1389 به سراغ آن رفت و این نسخه فیس‌لیفت شده از پژو 206 را با نام پژو 207 به خریداران ایرانی معرفی کرد.

پژو 207 تا سال 1391 در ایران خودرو تولید شد، اما پس از آن به دلیل تشدید تحریم‌ها، با بازار کشور ما خداحافظی کرد تا این‌که در سال 1395، ایران خودرو این هاچبک محبوب را با اعمال یک فیس‌لیفت مختصر و اضافه‌کردن یکسری آپشن‌ها، مجددا در دو تیپ گیربکس دستی و اتوماتیک به مدار تولید بازگرداند.

مقایسه طراحی ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات

مقایسه ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات را با بررسی طراحی ظاهری و داخلی خودرو ادامه می‌دهیم. در نمای جلو رنو ساندرو، کاسه‌چراغ‌های بزرگی را می‌بینیم که توسط یک جلو پنجره عریض به یکدیگر متصل شده‌اند. این مورد در کنار سپر عضلانی، جلوه‌ای ساده اما دوست‌داشتنی را به این هاچ‌بک اقتصادی می‌بخشد. با نگاه‌کردن به نمای جانبی رنو ساندرو، ابعاد بزرگ درب‌ها و سطح زیاد شیشه نسبت به بدنه، به سرعت ما را به یاد تندر 90 می‌اندازد. البته طراحان این خودرو با ایجاد یک خط کمانی شکل روی درب‌ها، سعی داشته‌اند تا این نما را از یکنواختی بیرون بیاورند. نمای عقب رنو ساندرو نیز با وجود درب صندوق‌ بزرگ و ‌چراغ‌های عمودی با گرافیک ساده، جلوه‌ای کاملا اقتصادی و معمولی دارد و شاید تنها نکته قابل توجه در این نما، سپر عقب باشد که سعی شده است تا به صورت قرینه سپر جلو طراحی شود.

رنو ساندرو

طراحی داخلی رنو ساندرو بسیار شبیه به ال نود است؛ با این تفاوت که با تغییر برخی جزئیات، سعی شده است تا طرح داشبورد کمی به‌روزتر شود. از جمله این تغییرات می‌توان به استفاده از غربیلک فرمان جدید، صفحه نشان‌دهنده‌ها با زمینه سفید رنگ و طراحی مجدد رودری‌ها اشاره کرد. هرچند که با وجود این موارد، می‌توان طراحی داخلی رنو ساندرو را یک گام روبه‌جلو نسبت به تندر 90 توصیف کرد، اما این طرح کماکان با استانداردهای روز دنیا فاصله قابل توجهی دارد و به‌هیچ‌عنوان زیبا و به‌روز محسوب نمی‌شود.

به بررسی طراحی پژو 207 اتوماتیک در مقایسه ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات می‌رسیم. در نمای جلو پژو 207، شاهد یک سپر با ورودی هوای بزرگتر نسبت به پژو 206 هستیم که در ترکیب با چراغ‌های محدب و لوگوی بزرگ پژو روی پیشانی کاپوت، چهره‌ای خشن و اسپرت را به این هاچبک فرانسوی-ایرانی بخشیده است.

با نگاه‌کردن به نمای جانبی پژو 207 اتومات، همان چهره آشنا پژو 206 را می‌بینیم که تنها وجود جزئیاتی همچون هم‌رنگ‌بودن دستگیره‌های درب و زه‌های جانبی با بدنه، باعث تمایز این خودرو از پدر کهنه‌کار خود شده‌است. در نمای عقب پژو 207 نیز گرافیک زیبای چراغ‌ها جلب توجه می‌کند، اما طرح سپر کمی ناهمگون به نظر می‌رسد.  

پژو 207 اتومات

طراحی کابین پژو 207 نیز بسیار خوب انجام شده‌است و وجود مواردی همچون جانمایی مانیتور در قسمت بالایی داشبورد، طرح جدید صفحه نشان‌دهنده‌ها و غربیلک فرمان مجهز به کلیدهای کنترلی باعث شده‌است تا این کابین به میزان قابل‌توجهی مدرن‌تر و دوست‌داشتنی‌تر از کابین رنو ساندرو اتوماتیک به نظر برسد. به عنوان جمع‌‌بندی مقایسه ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات می‌توان گفت که هرچند رنو ساندرو در رعایت تناسب‌های طراحی نمره بالایی کسب می‌کند، اما به‌کارگیری برخی المان‌های به‌روز و با زرق‌وبرق بیشتر در طراحی پژو 207 باعث شده‌است تا این خودرو جذابیت بالاتری برای عموم داشته باشد.

مقایسه فنی ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات

در بخش مشخصات فنی مقایسه ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات باید گفت که رنو ساندرو اتوماتیک از همان پیشرانه K4M تندر 90 بهره می‌گیرد. این پیشرانه 1.6 لیتری، حداکثر قدرت 105 اسب بخار و حداکثر گشتاور 140 نیوتن‌متر را تولید می‌کند و به یک گیربکس 4 سرعته اتوماتیک متصل می‌شود. این هاچبک اقتصادی با این مجموعه فنی، شتاب صفرتاصد 11.5 ثانیه و حداکثر سرعت 170 کیلومتر بر ساعت را ثبت می‌کند.برای طی‌کردن هر صد کیلومتر مسافت در سیکل ترکیبی با رنو ساندرو اتوماتیک نیز احتیاج به 8.3 لیتر سوخت داریم.

ویژگی‌های فنی موتور EF7 و TU5 
موتور TU5 پژو 207

در مقابل، پژو 207 اتوماتیک نیروی خود را از پیشرانه TU5 می‌گیرد. این پیشرانه 1.6 لیتری، حداکثر قدرت 105 اسب بخار و حداکثر گشتاور 142 نیوتن‌متر را تولید می‌کند و به یک گیربکس 4 سرعته اتوماتیک متصل می‌شود. پژو 207 اتوماتیک با این مجموعه فنی، به ازای طی هر صد کیلومتر مسافت در سیکل ترکیبی، 7.1 لیتر سوخت مصرف می‌کند. شتاب صفرتاصد و حداکثر سرعت رسمی این هاچبک جوان‌پسند نیز به ترتیب برابر با 12.6 ثانیه و 190 کیلومتر بر ساعت است.

مدل خودرو

رنو ساندرو اتوماتیک

پژو 207 اتوماتیک

پیشرانه

4 سيلندر تنفس طبيعی

4 سيلندر تنفس طبيعی

حجم موتور(ليتر)

1.6 لیتر

1.6 لیتر

حداکثر قدرت

105 اسب‌ بخار در 5750 دور

105 اسب بخار در 5800 دور

حداکثر گشتاور

140 نيوتن‌متر در 3750 دور

142 نیوتن‌متر در 4000 دور

گیربکس

4 سرعته اتوماتیک AL4

4 سرعته اتوماتیک  

مصرف سوخت (ترکیبی)

8.3 لیتر

7.1 لیتر

شتاب صفر تا 100

11.5 ثانیه

12.6 ثانیه

حداکثر سرعت

170 کیلومتر بر ساعت

190 کیلومتر بر ساعت

مقایسه امکانات رفاهی ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات

در ادامه مقایسه ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات به بررسی آپشن‌ها و امکانات رفاهی این دو هاچبک می‌پردازیم.‌ اگر نمونه‌های محدودی از رنو ساندرو که در سال 1396 و با آپشن‌هایی نظیر روکش چرمی صندلی، نمایشگر 10 اینچی لمسی، سیستم رهیاب، دوربین دید عقب و سنسور پارک عقب به بازار عرضه شد را نادیده بگیریم، می‌توان گفت که این خودرو نیز مانند تندر 90 با حداقل امکانات رفاهی ممکن روانه بازار شده‌است. لیست امکانات رفاهی این خودرو در نمونه‌های استاندارد شامل مواردی همچون شیشه‌بالابر برقی، مه‌شکن جلو و عقب، تنظیم برقی آینه‌های جانبی و فرمان هیدرولیک است که در مقایسه با رقبا بسیار ناقص به نظر می‌رسد.

در مقابل پژو 207 اتوماتیک، آپشن‌های بیشتر و اصطلاحا بازارپسندتری دارد که از جمله این آپشن‌ها می‌توان به مواردی همچون سیستم مالتی‌مدیا مجهز به مانیتور 7 اینچی لمسی، کروز کنترل و دی‌لایت اشاره کرد. وجود این موارد باعث می‌شود پژو 207 اتوماتیک در مقابل رقیب ساده‌ای همچون رنو ساندرو اتوماتیک، کاملا فول‌آپشن به نظر برسد.

پژو 207
پژو 207

تجهیزات

رنو ساندرو اتوماتیک

پژو 207 اتوماتیک

چراغ

مه‌شکن جلو و عقب، تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو از داخل کابین

 دی‌لایت، مه‌شکن جلو و عقب، تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو از داخل کابین

سیستمهای مولتی مدیا

سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3، USB، AUX، بلوتوث، کلیدهای کنترل سیستم صوتی پشت فرمان، 4 عدد بلندگو

سیستم صوتی با قابلیت پخش DVD، USB، AUX، بلوتوث، نویگیشن، کلیدهای کنترل سیستم صوتی روی فرمان، 6 عدد بلندگو  

صفحه نمایش

–          

7 اینچی لمسی

رینگ ها

15 اینچی آلومینیومی

14 اینچی فولادی

آینه

آینه‌های جانبی با تنظیم برقی و مجهز به گرمکن

آينه های جانبی برقی راهنمادار و هم رنگ بدنه

تهویه مطبوع

دستی

اتوماتیک

صندلی

روکش پارچه‌ای صندلی‌ها، تنظیم دستی صندلی راننده و سرنشین جلو در 4 جهت

روکش پارچه‌ای صندلی‌ها، تنظیم دستی صندلی راننده و سرنشین جلو

شیشه

شیشه بالابر برقی جلو و عقب

شیشه بالابر برقی جلو و عقب

سیستم های هشدار دهنده

سنسور پارک عقب

سایر امکانات

کامپیوتر سفری، فرمان با نیروی کمکی هیدرولیکی، برف پاک كن و شيشه شور عقب به همراه مه زدا

کروز کنترل، دوربین دنده‌عقب، کامپیوتر سفری، كليدهای كنترل روی فرمان (MFC)، فرمان برقی (کلاس 60003، 60006 و 60010)، كد كلاس 60004 و 60010 مجهز به سقف شيشه‌ای

مقایسه ایمنی ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات

برای مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک از نظر تجهیزات ایمنی، بایستی بگوییم که هر دو خودرو از سیستم‌های کمکی ترمز ABS و EBD به همراه 2 عدد ایربگ بهره‌مند هستند. البته پژو 207 اتوماتیک از ترمزهای دیسکی در هر دو محور جلو و عقب بهره می‌برد درحالی‌که رنو ساندرو اتوماتیک تنها در محور جلو ترمز دیسکی دارد.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

تست تصادف رنو ساندرو اتوماتیک نیز در سال 2008 و در موسسه معتبر Euro NCAP انجام شده که نتیجه آن کسب 3 ستاره ایمنی از 5 ستاره ممکن بوده است.

مقایسه ایمنی ساندرو اتومات و پژو 207 اتومات

پژو 207 موجود در بازار ایران نیز هرچند هیچ‌گاه به صورت رسمی تحت آزمایش ایمنی قرار نگرفته است، اما با توجه به یکسان بودن بدنه این خودرو با پژو 206، می‌توان به نتایج تست ایمنی پژو 206 برای این خودرو نیز استناد کرد. پژو 206 در سال 2000 و در موسسه Euro NCAP تحت آزمایش ایمنی قرار گرفته و موفق به کسب 4 ستاره از 5 ستاره ایمنی در بخش محافظت از سرنشین بزرگسال شد.

هرچند که پژو 207 اتوماتیک (البته با استناد به تست تصادف پژو 206)، یک ستاره ایمنی بیشتر از رنو ساندرو اتوماتیک کسب کرده‌است؛ اما بایستی این نکته را نیز درنظر گرفت که تست تصادف رنو ساندرو، هشت سال پس از پژو 206 انجام شده و طبیعتا با استاندارهای سخت‌گیرانه‌تری همراه بوده است. ازاین‌رو، می‌توان ایمنی هر دو خودرو را تقریبا یکسان درنظر گرفت.

تجهیزات

پژو 207

رنو ساندرو

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

ايموبلايزر، قفل مركزی با ريموت، كمربندهای ايمنی سرنشينان جلو 3 نقطه‌ای با قابليت تنظيم ارتفاع، كمربند سرنشينان عقب 3 نقطه‌ای، صندلی عقب مجهز به ايزوفيكس

قفل مرکزی، قفل مركزی به‌همراه كنترل از راه دور، ایموبلایزر

کیسه هوا

2 کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو

2 کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو

سیستم ترمز و پایداری

سيستم ترمز ضد قفل (ABS و EBD ‌و EBA)، ترمز جلو ديسكی با سيستم خنک شونده، ترمز عقب ديسكی توپر، (كد كلاس 60109: ترمز عقب كاسه‌ای)

ترمز جلو دیسکی و ترمز عقب کاسه‌ای، توزیع نیروی ترمز و ترمز ضدقفل (ABS+EBD) دکمه ضد لغزش خودرو برای نمونه اتوماتیک

مقایسه تجربه رانندگی رنو ساندرو اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک

مقایسه تجربه رانندگی رنو ساندرو اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک را از بررسی کیفیت سواری آغاز می‌کنیم. هردو خودروی مورد بحث، سواری نسبتا نرمی را به سرنشینان ردیف جلوی خود عرضه می‌کنند، اما سرنشینان عقب از این نظر وضعیت چندان مناسبی ندارند و در هنگام عبور از دست‌انداز‌ها، کوبش‌های نسبتا آزاردهنده‌ای را تجربه خواهند‌ کرد. در زمینه نرمی عملکرد سیستم تعلیق و حجم فضای داخل کابین نیز رنو ساندرو اتوماتیک کاملا برتر از رقیب ظاهر می‌شود اما در مقابل، صندلی‌های پژو 207 اتوماتیک راحتی بیشتری دارند و در مسافرت‌های طولانی‌مدت، خستگی کمتری را به سرنشینان القا می‌کند.

معایب ساندرو
معایب ساندرو

در مقایسه لذت رانندگی نیز بایستی بگوییم که هماهنگی پیشرانه و گیربکس رنو ساندرو اتوماتیک بسیار مناسب است. این نکته در کنار عملکرد نسبتا مناسب گیربکس این خودرو حین رانندگی‌های روزمره، باعث می‌شود تا سواری با ساندرو، در نوع خود رضایت‌بخش باشد. شاید تنها نقطه ضعف رنو ساندرو اتوماتیک در هنگام رانندگی را بتوان فرمان نسبتا خشک آن و همینطور عملکرد کند گیربکس خودرو در حالت تیپ‌ترونیک دانست؛ البته پژو 207 هم در زمان استفاده از حالت تیپ ترونیک ضعف مشابهی را از خود نشان می‌دهد. 

پژو 207 اتوماتیک در زمینه عملکرد هوشمند گیربکس و هماهنگی آن با پیشرانه، نمره چندان بالایی کسب نمی‌کند. درواقع گیربکس این خودرو در برخی مواقع عملکردی کند و همراه با تقه دارد که موجب نارضایتی راننده می‌شود. البته این محصول ایران خودرو در کنار این نقطه ضعف، نقاط قوتی نیز نسبت به رنو ساندرو اتوماتیک دارد که از این نقاط قوت می‌توان به هندلینگ و نرمی فرمان اشاره کرد.  

peugeot
پژو 207

تحلیل شرایط بازار رنو ساندرو اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک

در مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک از نظر شرایط بازار می‌توان گفت که هر دو خودروی مورد بحث، جزو خودروهای پرطرفدار سگمنت خود در بازار کشور محسوب می‌شوند و بازار خریدوفروش مناسبی دارند. البته پژو 207 اتوماتیک به دلایلی همچون تیراژ تولید بالاتر و زرق‌وبرق‌های ظاهری بیشتر، کمی خوش‌معامله‌تر از رنو ساندرو اتوماتیک است.

از نظر گستردگی خدمات پس از فروش و هزینه‌های نگهداری نیز هر دو خودرو وضعیت مناسبی دارند و ازاین‌نظر امتیاز تقریبا برابر کسب می‌کنند.

جمع بندی مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک

رنو ساندرو

به راند نهایی مقایسه رنو ساندرو اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک رسیدیم. در این بخش می‌توانیم بگوییم که رنو ساندرو اتوماتیک در فاکتورهای فضای کابین و صندوق‌بار، عملکرد فنی و لذت رانندگی، استهلاک و دوام فنی، برتر از پژو 207 اتوماتیک ظاهر می‌شود. در مقابل، پژو 207 اتوماتیک نیز در فاکتورهای طراحی ظاهری و سطح امکانات رفاهی، برتری خود را به رقیب دیکته می‌کند. بازارفروش، ایمنی، گستردگی خدمات پس از فروش و هزینه‌های نگهداری نیز از فاکتورهایی هستند که هر دو خودروی مورد نظر، در آن‌ها امتیاز تقریبا یکسانی کسب می‌کنند.

به عنوان کلام آخر می‌توان گفت که اگر طراحی ظاهری و سطح آپشن‌ها برای شما مهم‌تر است و از خودروی خود بیشتر در مسیرهای شهری استفاده می‌کنید، به سراغ پژو 207 اتوماتیک بروید. اما اگر قصد خرید یک هاچبک دومنظوره را دارید که هم در مسیرهای شهری و هم برای مسافرت‌های خانوادگی جوابگوی نیازهای شما باشد و در عین حال، کم‌استهلاک‌ و کم‌دردسر‌بودن خودرو برایتان اهمیت بیشتری دارد، رنو ساندرو اتوماتیک گزینه مناسب‌تری برای شما خواهد بود. برای اطلاع از قیمت رنو ساندرو اتوماتیک کلیک کنید.

بیشتر بخوانید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
8 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
آزاد
1401-10-12 11:25

عالی و بیطرف
ممنون

پوریا
1401-05-29 12:44

من ساندور ۱ز صفر داشتم…..فقط دکمه ضد لغزش ساندور به کل وجود ۲۰۷ میارزه…..گیربکس ۲۰۷ خنگه……به نظرم خودتون هر دوتا ماشینا سوار بشید.
.نتیجه گیری کنید.

عیسی
1400-06-21 03:50
امتیاز دهی :
     

بسم الله الرحمن الرحیم (نظر همه عزیز هست)نویسنده خسته نباشی ………مهم ترین نکته در خرید خودرو این است که خودرو را با تایید کارشناس بخرید………. ی اولویت در مقایسه این دو خودرو سلیقه ما است پس شما ببینید کدوم خودرو برای شما زیبا تر هست …….اولویت دوم نیاز های ما است ساندرو خودرو ای جادار تر با قطعات باکیفیت تراست و هزینه کم تری برای نگهرداری این خودرو میدهید در مقابل ۲۰۷ خودرو ای اسپرت جوان پسند با اپشن های بیشتر هست…ی کاغد وردارید نیاز های خودتان را از خرید خودرو بنویسید و مقایسه کنید ……. /بنده ۲۰۷ و ساندرو… بیشتر »

علی
1399-03-20 02:31

به نظر من پژو 206 و 207 هر دو از ساندرو بهترند
اولا قطعات به وفور در بازار پیدا میشه
دوم همه مکانیک ها سر در میارند
سوم قطعاتشون بهم میخوره
چهارم سواریش بهتره
پنجم تعویض قطعاتش ارزونتر و راحت تره
بازار 206 و 207 تو ایران فوق العاده است ولی ساندرو خیر

ایرانی
1399-11-14 23:27
پاسخ به  علی

تا الان سوار شدی؟. کیفیتش نسبت یک به صده

مراد
1402-01-02 00:26
پاسخ به  ایرانی

چی میگی تو حرف مفت نزن

اکبری
1402-02-31 07:40
پاسخ به  مراد

حرف مفت نمیزنه توی جاده خاکی ک سنگ زیاد داره با سرعت ۸۰تا ۱۰۰تا رانندگی کن با ۲۰۷هم همینطور با ساندرو هم بعد ببین کدوما سر تره اصلا هندلینگ این دوتا باهم نمیخونن

اکبری
1402-02-31 07:37
پاسخ به  علی

داداش ۲۰۶ و۲۰۷ ماشینهای خوبی ان خرید فروشش هم از ساندرو بهتره قطعاتش هم خوب گیر میاد نظر به ساندرو اما بستگی داره چجوری بخوای استفاده کنی من خودم کارم توی جاده خاکیه پژو پارس tu5داشتم مفت سگ نمی ارزه توی خاک ۲۰۷ داشتم توی خاک چپ کرد ساندرو گرفتم الان ۸۰تا باهاش جاده خاکی میرم نه ریگلاژ میخواد درهاش نه صدا می افته نه خرج الکی میخواد صدبرابر قطعات با کیفیتی داره نظر به ۲۰۷ اما اونی ک توی آسفالت رانندگی میکنه ۲۰۷ بصرفه تره براش