بیوک علیمرادلو؛ مدیرعامل گروه خودروسازی بهمن در حاشیه نمایشگاه داخلیسازی محصولات این شرکت گفت: «همه قراردادهای ما برای تامین قطعات خودروهای جدید مبتنی بر این خواهد بود که وابستگینمان به خارج حداقلی باشد و در این راستا طرح توسعهای تولید خودروهای تجاری و سواری تعریف کردهایم.»

بیوک علیمرادلو تصریح کرد: «دو محصول تجاری جدید آماده عرضه به بازار داریم که یکی از آنها کامیون شیلر 8 تن، برای اولینبار در این نمایشگاه معرفی شده است. برنامهریزی کردهایم برای دو خودروی دیگنیتی و فیدلیتی که تا پایان سال به بازار عرضه میشود حتی قبل از مونتاژ نخستین نمونهها، قطعات موردنیاز ساخت داخل باشد.»
او در ادامه گفت: «برنامه گروه بهمن و شرکتهای تابعه استفاده از حداکثر توان داخلی است، یعنی هرچه تولید افزایش مییابد قطعهسازان هم رغبت بیشتری برای تولید قطعات خواهند داشت.»
[hm_sell_form_inline]
علیمرادلو ادامه داد: «امیدواریم طی سه تا پنج سال آینده در تولید خودروهای سواری به آمار سالانه تا 300 هزار دستگاه برسیم و به این ترتیب تولید خودرو برای ما اقتصادی باشد.»
مدیرعامل گروه بهمن در پایان گفت: «در برنامه کاری ما ایجاد پرسهای نسل جدید برای قطعات بدنه و راهاندازی خط دوم رنگ وجود دارد تا بتوانیم تیراژ تولید را به مرز اقتصادی بودن افزایش دهیم.»
منبع: گروه بهمن
بیشتر بخوانید: