معایب هیوندای النترا

فهرست مطالب


در این مقاله از سری مقالات معرفی خودرو مجله همراه مکانیک قصد داریم به بررسی معایب هیوندای النترا بپردازیم. اگر شما هم قصد خرید هیوندای النترا را دارید بهتر است با معایبی که ممکن است از نگاهتان پنهان بماند بیشتر آشنا شوید. در ادامه مقاله همراه ما باشید.

 

معرفی خودرو

هیوندای النترا (Hyundai Elantra) یکی از سدان‌های محبوب کمپانی هیوندای است که نسل اول آن در سال 1990 به بازارهای جهانی عرضه شد. این خودرو که تاکنون هفت نسل از آن به بازارهای جهانی عرضه شده است، اولین بار در سال 1384 و با نام «هیوندای آوانته» به بازار کشورمان راه یافت و عرضه آن نیز تا سال 1391 ادامه داشت. هیوندای آوانته که در واقع نسل سوم النترا محسوب می‌شود، علی‌رغم کیفیت قابل‌قبول و پیشرانه توانمند نتوانست فروش چشمگیری را در بازار کشورمان تجربه کند.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

نسل پنجم هیوندای النترا در سال 2010 برروی خط تولید کمپانی هیوندای قرار گرفت که با پسوند MD از آن یاد می‌شود. این خودرو در سال 2013 به بازار کشورمان وارد شد و توانست نظر بسیاری از طرفداران محصولات هیوندای را به سوی خود جلب کند. در سال 2014 نسخه فیس‌لیفت هیوندای النترا راهی بازار کشورمان شد؛ نسخه فیس‌لیفت النترا علاوه‌بر تغییرات ظاهری چشمگیر، از امکانات رفاهی و تجهیزات امنیتی کامل‌تری نیز برخوردار بود که باعث شد محبوبیت این خودرو در بازار داخلی دو چندان شود. در سال 1392 شرکت کرمان موتور هیوندای النترا فیس‌لیفت را به بازار داخلی عرضه کرد و به لطف قیمت مناسب و طراحی متفاوت از همان ابتدا مورد توجه بسیاری از خریداران قرار گرفت.

معایب هیوندای النترا چیست؟

معایب هیوندای النترا
معایب هیوندای النترا چیست؟

در مورد هیوندای النترا فیس‌لیفت که در بین سال‌های 2014 تا 2016 در بازار کشورمان حضور داشت، می‌توان گفت که این خودرو، سدانی جذاب و مطمئن است که به نوعی حاصل تجربه چندین ساله کمپانی هیوندای در تولید نسل‌های مختلف هیوندای النترا محسوب می‌شود؛ البته باید قبول کرد که هیوندای النترا نیز مانند همه خودروهای جهان در کنار تمامی مزایا و توانایی‌های خود از معایبی نیز برخوردار است که در ادامه قصد داریم برخی از آن‌ها را برای شما مخاطبین عزیز بازگو کنیم؛ در ادامه با ما همراه باشید.

معایب هیوندا النترا در طراحی ظاهری

معایب هیوندای النترا
معایب طراحی ظاهری هیوندای االنترا

طراحان شرکت هیوندای در طراحی نمای کلی النترا از خطوط حجم دهنده و اغراق آمیز فراوانی استفاده کرده‌اند که باعث شده هیوندای النترا نسل پنجم در مقایسه با نسل‌های قبلی کمی خشن‌تر و اسپرت‌تر به‌نظر برسد، البته نمی‌توان این نکته را نادیده گرفت که طراحی هیوندای النترا مخصوصا در نمای جلویی شباهت غیرقابل انکاری به هیوندای i40 دارد که در سال‌های گذشته به تعداد نسبتا کمی به بازار کشورمان وارد شده است.

به‌طورکلی باید گفت که طراحی هیوندای النترا یکی از مواردی است که کمی سخت می‌توان در مورد آن نظر داد، زیرا عده‌ای از کارشناسان آن را خاص و جذاب می‌دانند و عده‌ای دیگر عقیده دارند که شاید نمای ظاهری این خودرو در سال‌های اولیه طراحی آن یعنی در حدود سال‌های 2011 تا 2013 جذاب به‌نظر می‌رسید، اما هم اکنون در مقایسه با طراحی سایر سدان‌های هم تراز کمی قدیمی و نامتعارف است.

از بحث خطوط اغراق‌آمیز و ظاهر کاملا مشابه این خودرو با هیوندای i40 که بگذریم، به شیب بیش از حد سقف این خودرو می‌رسیم که شاید در نگاه اول بسیار جذاب به‌نظر برسد، اما بد نیست که بدانید شیب سقف بخش پشتی النترا باعث شده تا فضای سر نسبتا محدودی برای سرنشینان عقب پدید آید؛ همچنین زاویه تند سقف در ترکیب با ستون C نسبتا پهن این خودرو باعث شده تا شیشه عقب النترا بسیار کوچک‌تر از سایر سدان‌های این کلاس خودرویی از کار در بیاید.

پیشرانه نسبتا ضعیف

معایب هیوندای النترا
پیشرانه نسبتا ضعیف هیوندای النترا

شرکت هیوندای برای این سدان جمع‌وجور خود یک پیشرانه 1.8 لیتری MPI در نظر گرفته که می‌تواند 147 اسب‌بخار قدرت در 6500 دور در دقیقه و 176 نیوتن‌متر گشتاور در 4700 دور در دقیقه را تولید کند. نیروی تولید شده توسط این پیشرانه از طریق یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود تا این سدان 1335 کیلوگرمی بتواند پس از حدود 12.5 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت دست یابد. البته شتاب صفر تا صدی که به طور رسمی از این خودرو اعلام شده برابر با 10.5 ثانیه است، اما آنچه که ما به آن اشاره کردیم حاصل شتاب‌گیری‌هایی است که در تست‌های عملی به آن دست پیدا کردیم.

موتور هیوندای النترا از لحاظ توان خروجی در سطح نسبتا یکسانی با موتور مزدا 3 جدید (NEW) یا کیا سراتو 2017 قرار دارد، اما نباید فراموش کرد که این پیشرانه در مقایسه با دو رقیب دیگر از حجم کمتری برخوردار است. این حجم کمتر باعث شده که هیوندای النترا علاوه‌بر چالاکی کمتر، در جاده‌های پرپیچ‌وخم و بالاخص در سربالایی‌ها نتواند پابه‌پای دو رقیب دیگر خود پیشروی کند.                                           

کیفیت پایین متریال داخلی

معایب هیوندای النترا
معایب هیوندای النترا-کیفیت پایین متریال داخلی

فضای کابین هیوندای النترا از طراحی مناسبی برخوردار است و سبک آن نیز شباهت زیادی به سبک طراحی کابین هیوندای سوناتا YF دارد. تمامی اجزای کابین از ارگونومی خوبی برخوردارند و شرکت هیوندای تجهیزات متنوعی را برای سرنشینان این خودرو در نظر گرفته است، اما کیفیت مواد سازنده اجزای کابین النترا تنها نکته منفی است که در این بین به چشم می‌خورد. استفاده گسترده از قطعات پلاستیکی و بی‌کیفیت مسئله‌ای است که برای خودرویی در این سطح به هیچ‌وجه نمی‌تواند رضایت‌بخش باشد.

شاید در ساخت اجزای داخلی کابین مزدا 3 و کیا سراتو نیز از قطعات پلاستیکی استفاده شده باشد، اما متریال به‌کار رفته در ساخت کابین النترا در مقایسه با سایر رقبا از کمترین کیفیت برخوردار است. مطمئنا استفاده از این پلاستیک خشک و نسبتا بی‌کیفیت در درازمدت می‌تواند باعث ایجاد صداهای اضافی در فضای داخلی خودرو باشد.

کلام پایانی در مورد معایب النترا

معایب هیوندای النترا
معایب هیوندای النترا

هیوندای النترا از بدو ورود خود به بازار داخلی توانسته به‌عنوان یک سدان خانوادگی کره‌ای فروش بسیار خوبی را تجربه کند. موفقیت‌های این خودرو تنها به بازار کشور ما ختم نمی‌شود، بلکه هیوندای النترا در واقع یکی از پرفروش‌ترین محصولات هیوندای در بازارهای جهانی به‌شمار می‌رود؛ مطمئنا این فروش بالا می‌تواند حکم تاییدی برای تمامی ویژگی‌های مثبت این خودرو باشد.

ما در این مقاله سعی کرده‌ایم تا با نگاهی ریزبینانه از میان تمامی ویژگی‌های مثبت و مزایای فراوان هیوندای النترا به برخی از نکات منفی این خودرو اشاره کنیم تا شاید بتوانیم سهم کوچکی در راهنمایی شما همراهان گرامی برای خرید بهترین سدان خانوادگی در این رنج قیمتی داشته باشیم.

اگر شما هم تجربه رانندگی با این سدان محبوب را داشته‌اید یا اکنون صاحب یکی از هیوندای النتراهای موجود در کشور هستید، خواهشمندیم نظرات خود را با همراه مکانیک در میان بگذارید. برای اطلاع از قیمت هیوندای النترا کلیک کنید.

مطالعه مقالات مرتبط زیر را از دست ندهید

چرا هیوندای النترا بخریم

بررسی هیوندا النترا

مقایسه تویوتا پریوس و هیوندای النترا 2017

مقایسه رنو سیمبل و هیوندای النترا

مقایسه چری آریزو 6 و هیوندای النترا 2016

مقایسه هیوندا النترا و کیا سراتو

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
9 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
میثم بازرگان
1402-09-06 20:26

درود ، من وقتی میخواستم ماشین عوض کنم نظر مردم خیلی کمکم کرد و حالا گفتم راجع به سه تا ماشینی که تجربه کردم و هر کدوم رو چند سال داشتم به بقیه کمک کنم ، اول : x22 , خلاصه بگم یه آشغال که زمان خودش خوشگل بود ، من دنده ای داشتم ، قدرت موتورش کمه ولی از ۲۰۶ تیپ ۳ که هنوزم در کنار ماشین های دیگه دارمش ، بهتر راه میرفت ، تو مسافرت از مشهد به شمال سر گردنه ها کم میاورد ولی خیلی هم فاجعه نبود ، مانتور و توی خودرو واسه زمان خودش… بیشتر »

علي دانايي
1402-07-09 13:08

از صفر٢٠١٤ دارمش و فقط فاق لاستيك روعوض كردم و تا بحال از لحاظ فني مشكلي نداشتم و بنظرم يك ماشين راحت و بيدردسري .

آقای ایکس
1402-06-27 13:58

من سه ساله النترا دارم به نظر من تنها عیبش ارتفاع پایینش واسه جاده های پر از مانع ایرانه ودیگه فاق کوتاه لاستیک که صدا میاره تو اتاق

الهام
1402-07-20 09:49
پاسخ به  آقای ایکس

ینی تو دست اندازها کف ماشین به زمین برخورد میکنه؟؟؟

شهرام
1400-11-24 12:40

درود
فیس جدید النترا که از سال 2017 وارد بازار ایران شد به نسبت فیس قدیم خلی متمایز تر بوده و جلب رضایت مشتری را بیشتر به خود اختصاص داده است..البته سدان پلاک اروندی را عرض کرم نه کرمان موتور

صدرا رمضانی
1402-10-10 22:29
پاسخ به  شهرام

مدل ۲۰۱۷ میشه نسل ششم

محمد
1399-03-09 12:05

ببخشید یعنی توی سربالایی ها کم میاره، النترا

محمد رحیمیان
1399-03-10 08:21
پاسخ به  محمد

در مسیرهایی که یه مقدار شیب تند دارن ممکنه نسبت به رقبا کم بیاره

میثم بازرگان
1402-09-06 20:33
پاسخ به  محمد

نه داداش ، اصلا کم نمیاره ، البته سراتو ۲۰۰۰ ، شاید ۵٪ از النترا ۱۸۰۰ ، سربالایی ها رو خوشگلتر میرفت ، ولی کم آوردن نه ، صحبت رو سرعت ۱۳۰ تا ۱۵۰ تو اوج سربالاییه