معایب هیوندای وراکروز ix55

فهرست مطالب


 
در این مقاله به بررسی معایب هیوندای وراکروز ix55 می‌پردازیم تا بیشتر با نقاط ضعف این کراس اوور نسبتا لوکس کره‌ای آشنا شوید. همانطور که می‌دانید هیوندای وراکروز در کنار مزایای فراوان از معایبی نیز برخوردار است که در ادامه معایب وراکروز را برایتان شرح خواهیم داد.

هیوندای وراکروز به عنوان یک شاسی‌بلند ترکیبی شهری نسبتا درشت‌جثه، تنها در یک نسل توسط شرکت هیوندای تولید شد، اما فروش نه‌چندان موفق آن مسئولان کمپانی کره‌ای را مجاب کرد که از تولید این مدل صرف‌نظر کنند و بیشتر سرمایه خود را به ساخت مدل‌های پرفروشی مثل سانتافه هفت نفره و… اختصاص بدهند.

به هر حال این کراس‌اوور کره‌ای با مدل‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ توسط آسان موتور وارد بازار ایران شد و درمجموع توانست نظر مثبت بعضی مشتریان ثروتمند را به سمت خود جلب کند.

نقاط ضعف هیوندای وراکروز
هیوندای وراکروز

 هیوندای برای وراکروز از موتور 3.8 لیتری شش سیلندر به قدرت 260 اسب بخار استفاده کرده‌است و یک گیربکس شش سرعته به‌علاوه دو دیفرانسیل با قفل عقب نیز توان موتور را به چرخ‌ها انتقال می‌دهند. وراکروز ix55 یکی از چابک‌ترین کراس اوورهای بازار است و می‌تواند ظرف مدت 8.5 ثانیه از حالت درجا به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد.

اما با وجود مزایای فراوان، این ماشین کره‌ای مثل بسیاری از همنوعان دیگر خود معایبی هم دارد که ما در متن زیر تمرکز خود را روی نقاط ضعف این کراس اوور بزرگ شرقی قرار داده‌ایم تا شما هنگام خرید هیوندای وراکروز ix55 با دید بازتری این محصول را انتخاب کنید. لطفا در ادامه به مقاله کاربردی ” معایب هیوندای وراکروز ” از گروه تحریریه مجله خودرو همراه مکانیک توجه کنید.

معایب هیوندای وراکروز ix55

  • مصرف سوخت نسبتا بالا به‌ویژه در سطح شهر

در اینجا با یک ماشین نسبتا سنگین وزن حدود دو تنی مواجه هستیم که از یک موتور ۶ سیلندر ۳.۸ لیتری نیرو دریافت می‌کند. بنابراین طبیعی است که مصرف سوخت آن بیشتر از کراس اوورهای جمع‌وجور مجهز به موتورهای چهار سیلندر خواهد بود. مصرف سوخت هیوندای وراکروز در سطح شهر حدود ۱۵ تا ۱۶ لیتر ارزیابی می‌شود و مسلما این میزان برای یک خودروی شهری رقمی نسبتا بالا خواهد بود. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو هم برابر ۱۲ تا ۱۳ لیتر ارزیابی می‌شود که در مجموع نشان از پرمصرف بودن این خودروی بزرگ کره‌ای دارد.

وراکروز بخریم یا نه؟

  • لوازم کمیاب‌تر و البته گران‌تر نسبت به رقبا

هیوندای وراکروز به صورت نسبتا محدودتر از رقیبانی مثل سانتافه یا کیا موهاوی وارد بازار ایران شده و در نتیجه لوازم بدنه و قطعات یدکی آن در قیاس با مدل‌های پرفروش، کمیاب‌تر است. ضمنا قیمت لوازم بدنه و قطعات فنی این خودرو هم در مقایسه با قطعات مورد استفاده در دیگر کراس اوورهای موجود در بازار، تقریبا گران‌تر بوده و هزینه نگهداری از این خودرو بالاتر از حریفان ارزیابی می‌شود. بنابراین می‌توان این مورد را نیز به عنوان یکی از عیب های وراکروز در مقایسه با رقبا در نظر گرفت.

[hm_sell_form_inline]

  • ابعاد بزرگ و نامناسب مصارف شهری

این کراس اوور شرقی دارای ابعاد بزرگی است که آن را برای استفاده در ترافیک‌های شهری نامناسب می‌کند و به‌ویژه در شهرهای بزرگ، مشکل پیدا کردن جای پارک را برای مالک خود به دنبال می‌آورد.

همچنین علاوه بر نامناسب بودن ابعاد هیوندای وراکروز برای مصارف شهری، برخلاف انتظار وراکروز در کاربردهای آفرود یا بیراهه‌نوردی هم خیلی درخشان عمل نمی‌کند، به‌ویژه در مقایسه با حریفانی مثل کیا موهاوی که دارای شاسی مستقل هستند، آی ایکس ۵۵ از شاسی یکپارچه برخوردار بوده و نمی‌تواند قابلیت آفرود خیلی بالایی از خود را ارائه دهد.

  • فقدان برخی آپشن‌های مهم مانند انواع رادارهای هشداردهنده و دوربین‌های دید اطراف
معایب وراکروز
هیوندای ix55

هیوندای ix55 یک خودروی نسبتا گران‌قیمت است، اما همانطور که در بالا اشاره کردیم علی‌رغم این بهای گران، برخی از آپشن‌های مهم و کاربردی مثل رادارهای هشدار نقاط کور، تغییر خط، هشدار تصادف، دوربین‌های جانبی و ۳۶۰ درجه را در لیست امکانات خود جا نداده است. خصوصا که ابعاد نسبتا بزرگ این شاسی بلند کره‌ای نیاز راننده را به چنین امکاناتی جهت تسلط بیشتر بر بدنه خودرو بسیار افزایش می‌دهد. حتی برخی نمونه‌های هیوندای ix55 فاقد دوربین عقب هستند که در نتیجه حرکت به سمت پشت با این ماشین نسبتا بزرگ را در این مدل‌ها به کاری تقریبا سخت و خطرناک تبدیل می‌کند و لازم است این آپشن به صورت افترمارکت و به سفارش مالک روی خودرو نصب شود. بنابراین فقدان رادارهای هشداردهنده به‌علاوه دوربین‌های دید اطراف، از جمله انتقادات اساسی وارده بر این شاسی بلند کره‌ای به حساب می‌آیند.

جمع‌بندی معایب هیوندای وراکروز

در انتهای مقاله ” معایب هیوندای وراکروز ” باید بگوییم که هیوندای ix55 با وجود بهره‌مندی از مزایایی مثل توان فنی بالا، چابکی مطلوب، طراحی ظاهری نسبتا لوکس و خاص، کابین جادار و سواری نرم، از ضعف‌ها و نکات منفی اشاره شده در بالا نیز رنج می‌برد که باید هنگام تصمیم‌گیری برای خرید وراکروز به آن‌ها نیز توجه کرد. با توجه به اینکه قیمت وراکروز مدل 2013 فول در حدود یک و نیم میلیارد است می‌توان با بودجه مشابه به سراغ خرید شاسی بلندهای کوچکتر و البته جدیدتر مثل نیسان ایکس تریل، هیوندای سانتافه و… رفت و از سواری و استهلاک کمتر آن‌ها لذت برد.

بیشتر بخوانید

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
1 دیدگاه
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
ممد
1402-03-21 21:18

اقا امکانات وراکروز برای سال طراحیش خیلی خوب بوده اون زمان دوربین ۳۶۰ درجه روی بنز های اس کلاس هم نصب نمیکردن