شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن که بارها تمایل خود را برای سفر به ایران اعلام کرده بود، قرار است فردا با هدف میانجیگری میان آمریکا و ایران به تهران سفر کند.
ژاپن یکی از متحدان ایالات متحده است و روابط نزدیک آن با ایران، این کشور را در موقعیت منحصربهفردی به عنوان واسطه و پیامرسان قرار میدهد. اما چرا میانجیگری میان ایالات متحده و ایران برای ژاپن مهم است؟
روابط تجاری ایران و ژاپن ۷۰ سال قدمت دارد. ایران یکی از منابع اصلی تامینکننده نفت ژاپن محسوب میشود و تا پیش از اجرایی شدن دور پیشین تحریمها در سال ۲۰۱۲، ایران ۱۰ تا ۱۵ درصد از نفت مورد نیاز ژاپن را تامین میکرد.

از سوی دیگر، خودروسازی ایران پس از نفت، مهمترین صنعت این کشور محسوب میشود. بزرگترین صنعت خودروسازی در خاورمیانه نیز از آنِ ایران است.
[inbound_button font_size=”17″ color=”#88b71e” text_color=”#ffffff” icon=”check-square-o” url=”http://hamrah-mechanic.com/hm.apk” width=”” target=”_blank”]همین حالا اپلیکیشن همراه مکانیک رو نصب کنید تا ببینید خرابی و یا خوردگی بخش های مختلف خودرو چقدر در قیمت ان تاثیر گذار خواهد بود.[/inbound_button]
بازگشت مزدا به ایران در سال ۲۰۱۶، از مهمترین اخبار برای صنعت خودروی ایران بود. بلافاصله پس از لغو تحریمهای بینالمللی، مذاکرات فشرده مزدا و گروه بهمن برای ازسرگیری مونتاژ، افزایش، تولید محصولات و همچنین توسعه و عرضه محصولات جدید آغاز شد. اولین قرارداد میان این دو کمپانی در سال ۱۹۵۹ برای تولید در ایران امضا شده بود.

میتسوبیشی دیگر خودروساز ژاپنی بود که پس از امضای برجام همکاریهایش را با شرکت آرینموتور آغاز کرد.
حتما بخوانید :
با 13 شاسی بلند واردانی محبوب آشنا شوید
ارزانترین خودرو های هیبریدی بازار کشور
مقایسه تویوتا کرولا و کیا سراتو
مقایسه هیوندای سانتافه و تویوتا راو4
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای: 0
اولین نفری باشید که به این مقاله رای میدهید.