مقایسه پژو پارس و تندر 90

فهرست مطالب

مقایسه پژو پارس و تندر 90 موضوع این مقاله از سری مقالات مجله خودرو همراه مکانیک است که در این مقاله به بررسی ویژگی‌های طراحی ظاهری و داخلی، آپشن‌ها و امکانات، مشخصات فنی و ایمنی این دو سدان پرطرفدار می‌پردازیم.

سدان‌های اقتصادی یکی از بهترین گزینه‌ها برای ایفای نقش یک خودرو چندمنظوره خواهند بود، چراکه برای مسافرت‌های خانوادگی می‌توان روی فضای مناسب کابین و صندوق‌بار آن‌ها حساب کرد؛ از طرفی، قیمت مناسب قطعات یدکی و در دسترس‌بودن تعمیرکار مناسب، این خودروها را به گزینه‌هایی مطلوب برای استفاده‌های روزمره شهری تبدیل می‌کند. در ادامه به مقایسه پژو پارس با تندر 90 دو سدان اقتصادی پرطرفدار بازار کشور می‌پردازیم. اگر تمایل‌به خرید ال نود یا خرید پژو پارس دارید؛ در ادامه با ما همراه باشید.

معرفی پژو پارس و تندر 90

مقایسه پژو پارس و تندر 90 را با معرفی این دو خودرو آغاز می‌کنیم. شرکت ایران خودرو در اواخر دهه 70 شمسی تصمیم گرفت تا دستی بر چهره خسته و قدیمی پژو 405 بکشد و محصولی به‌روزتر و لوکس‌تر را براساس این خودروی کهنه‌کار، وارد بازار کند. در نتیجه، مهندسان و طراحان این شرکت دست‌به‌کار شدند و با بهره‌گیری از المان‌های ظاهری پژو 406، یک فیس‌لیفت عمده (Major Facelift) را روی بدنه پژو 405 اجرا کردند.

معرفی پژو پارس

نتیجه این کار در سال 1379 و با نام پژو پرشیا، در بازار عرضه شد، البته پس از مدت کوتاهی موانعی بر سر راه استفاده از نام پرشیا به وجود آمد و این محصول جدید ایران خودرو، به ناچار به پژو پارس تغییر نام داد. بازار خودروی تشنه و کم‌تنوع آن دوران، باعث شد تا پژو پارس در کانون توجه قرار گیرد و آمار فروش بسیار مناسبی را به نام خود ثبت کند. در طی این سال‌ها، تیپ‌های متنوعی از پژو پارس، از نظر مشخصات فنی و سطح آپشن‌ها در سبد خرید محصولات ایران خودرو عرضه شده است. که از جمله این تیپ‌ها می‌توان به پارس سال، پارس TU5 LX، دوگانه سوز، پارس ELX و پارس اتوماتیک اشاره کرد.

در حال حاضر، پژو پارس در دو تیپ پارس سال (پیشرانه 1.8 لیتری XU7) و پارس LX (پیشرانه 1.6 لیتری TU5)در ایران خودرو تولید می‌شود که ما در این مطلب به بررسی پژو پارس سال و مقایسه آن با تندر 90 خواهیم پرداخت.

معرفی کوتاه ال نود

اما داستان تندر 90 از سال 1999 و با خریداری شرکت خودروسازی رومانیایی داچیا، توسط شرکت رنو فرانسه آغاز شد. در آن دوران رنو تصمیم گرفت تا خودرویی ارزان‌قیمت را با هدف فروش در بازار کشورهای در حال ‌توسعه، تحت برند داچیا طراحی و تولید کند. نتیجه این تصمیم در سال 2004 و با نام داچیا لوگان، به مرحله تولید رسید. البته به دلیل ناشناخته‌بودن برند داچیا در بسیاری از کشورها، رنو تصمیم گرفت تا لوگان را در برخی بازارها، تحت برند خود و با نام رنو لوگان عرضه کند.

عرضه لوگان در بازارهای جهانی تقریبا هم‌زمان با خروج پیکان از خط تولید بازار کشورمان بود و همین نکته ذهن مدیران وقت صنعت خودرو کشور را متوجه رنو لوگان کرد تا به این خودرو به عنوان یکی از گزینه‌های جانشینی پیکان فکر کنند. در نهایت و پس از حواشی فراوان، لوگان در سال 1386 و با نام رنو تندر 90 به ایران آمد و هم‌زمان روی خط تولید دو شرکت ایران خودرو و پارس خودرو رفت.

معرفی تندر 90

البته قیمت تمام‌شده تندر 90 برای خریداران ایرانی، بسیار بالاتر از آن چیزی بود که آن را به گزینه‌ای برای جانشینی پیکان تبدیل کند و از این‌رو، تندر 90 به رقیبی برای خانواده‌های پژو و سمند ایران خودرو تبدیل شد. تندر 90 از سال 1386 تاکنون در تیپ‌های متنوعی از نظر طراحی ظاهری، نوع گیربکس و سطح امکانات رفاهی در کشور ما تولید شده‌است که ما در این مطلب، به بررسی تندر 90 تیپ E2 با گیربکس دستی و مقایسه آن با پژو پارس خواهیم پرداخت.

مقایسه پژو پارس و ال نود از لحاظ طراحی ظاهری و کابین

در ادامه مبحث مقایسه پژو پارس و تندر 90 به طراحی دو خودرو خواهیم پرداخت. طراحی ظاهری پژو پارس با معیار زمان عرضه این خودرو به بازار (حدود دو دهه پیش)، طراحی متناسب و قابل‌قبولی است اما در حال حاضر، می‌توان گفت که چهره این خودرو جذابیت‌های اولیه خود را از دست داده و آثار پیری روی آن کاملا مشهود است. اگرچه که نمی‌توان در طراحی ظاهری پژو پارس نقطه ضعف مشخصی را یافت، اما المان‌هایی همچون ضربه‌گیرهای پلاستیکی ضخیم روی سپرها و درب‌های خودرو، نمای جانبی کاملا صاف و اتوکشیده و جلوپنجره کوچک از مواردی هستند که چهره این محصول ایران خودرو را بیش از پیش کهنه نشان می‌دهند.

نمای داخلی پژو پارس، تا سال‌ها با پژو 405 یکسان بود و تنها برخی المان‌ها همچون غربیلک فرمان و صفحه نشان‌دهنده‌ها، این خودرو را از پدرش متمایز می‌کرد، اما از سال 1393 ایران خودرو، پژو پارس را با تریم داخلی جدیدی عرضه کرد که این داشبورد جدید نمایی متناسب دارد و وجود مواردی همچون کلیدهای کنترل سیستم صوتی روی غربیلک فرمان و نحوه طراحی پنل سیستم صوتی و تهویه مطبوع، جلوه‌ای مدرن و نزدیک به خودروهای روز دنیا را به داشبورد پژو پارس بخشیده است. البته تنها نقطه ضعف این تریم داخلی جدید را می‌توان استفاده از پلاستیک خشک و با کیفیتی پایین‌تر از داشبورد قبلی دانست.

نیم نگاهی به طراحی داخلی و خارجی تندر90

در مقابل، طراحی تندر 90 حتی در همان سال‌های ابتدایی عرضه این خودرو به بازار نیز چندان چشمگیر نبود. درواقع رنو در هنگام طراحی این خودرو، بیش از حد اقتصادی فکر کرده و طراحی تمامی اجزا در نهایت سادگی صورت گرفته‌است.

مقایسه پژو پارس و ال نود از لحاظ طراحی

در ادامه مقایسه پژو پارس و تندر 90 خوب است بدانید که هرچند که هماهنگی خوب خطوط بدنه تندر 90 ستودنی است، اما بایستی پذیرفت که این خودروی اروپایی، فاقد زرق‌وبرق لازم برای جلب توجه خریداران خطه خاورمیانه است. ازاین‌رو بسیاری از هم‌وطنانمان، تندر 90 را یک خودروی زشت خطاب می‌کنند؛ نکته‌ای که در مورد پژو پارس به‌هیچ‌عنوان شنیده نمی‌شود.

نگاهی به طراحی داخلی ال 90

هنگامی‌که وارد کابین تندر 90 می‌شوید، تفکر اقتصادی طراحان رنو بیش‌از‌پیش نمایان خواهد شد؛ چراکه تمام داشبورد از پلاستیک خشک خاکستری‌رنگ شکل گرفته است و نحوه طراحی اجزایی همچون دریچه‌های تهویه، رودری‌ها و کلیدهای زمخت روی داشبورد حس قرارگرفتن در کابین یک خودرو بسیار ارزان‌قیمت و با کیفیت پایین را به سرنشینان القا می‌کند که موجب عدم ترغیب خرید تندر 90 برای مشتریان می‌شود.

طراحی داخلی تندر 90

البته لازم به ذکر است که این حس در زمینه کیفیت داشبورد چندان درست نیست و تجربه ثابت کرده است که پلاستیک‌ مورد استفاده در داشبورد تندر 90 کیفیت مناسبی دارد و در گذر زمان به سروصدا نخواهد افتاد. نکته دیگر در مورد داشبورد ال 90 باید به آن اشاره شود، ارگونومی ضعیف آن است. درواقع طراحان تندر 90، حتی به فکر صرفه‌جویی در مقدار سیم به‌کار ‌رفته برای ادوات برقی کابین نیز بوده‌اند و از این‌رو بسیاری از کلیدهای کنترلی را در قسمت‌هایی از داشبورد تعبیه کرده‌اند که دسترسی چندان راحتی برای سرنشینان ندارد.

برای مثال می‌توان به قرارگیری دکمه‌های شیشه‌بالابر جلو در قسمت میانی داشبورد و کلید چرخشی تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو در مکانی نزدیک به محل قرارگیری ساق پای چپ راننده اشاره کرد!

مقایسه فنی پژو پارس و ال نود

مقایسه فنی پژو پارس و ال نود

پژو پارس سال، از همان پیشرانه معروف و قدیمی پژو 405 استفاده می‌کند. این پیشرانه 1.8 لیتری 8 سوپاپ که با کد XU7 شناخته می‌شود، حداکثر 100 اسب‌بخار قدرت و 153 نیوتن‌متر گشتاور را تولید می‌کند و این نیرو را از طریق یک گیربکس 5 سرعته دستی به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. پژو پارس با این مجموعه فنی، شتاب صفر تا صد رسمی 11 ثانیه و حداکثر سرعتي برابر با 190 کیلومتربرساعت را دارد. پژو پارس برای طی‌کردن هر صد کیلومتر در سیکل ترکیبی 9.1 لیتر سوخت مصرف می‌کند. 

در مقابل، تندر 90 با یک پیشرانه 1.6 لیتری 16 سوپاپ در بازار کشور ما عرضه شده‌است. این پیشرانه که با کد K4M شناخته می‌شود، حداکثر قدرت 105 اسب‌بخار و حداکثر گشتاور 140 نیوتن‌متر را تولید می‌کند. تندر 90 با بهره‌گيری از این پیشرانه و یک گیربکس 5 سرعته دستی، شتاب صفرتا‌صد رسمی 10.2 ثانیه و حداکثر سرعت 175 کیلومتربرساعت را ثبت مي‌کند. مصرف سوخت ترکيبی اين سدان اقتصادی نيز تنها 6.9 ليتر به‌ازای هر صد کيلومتر مسافت است.

موتور پژو پارس

با نگاهی به مشخصات فنی دو خودروی مورد بحث، کاملا متوجه برتری تکنولوژی مورد استفاده در پيشرانه ال 90 نسبت به پيشرانه پژو پارس خواهيد شد. چراکه پيشرانه تندر 90 علی‌رغم حجم کمتر، پرقدرت‌تر از پيشرانه پژو پارس است و درعين‌حال، در زمينه مصرف سوخت نيز به ميزان قابل‌توجهی اقتصادی‌تر ظاهر می‌شود.

جدول ویژگی های فنی ال90 و پژو پارس

مدل خودرو

پژو پارس

رنو تندر 90

پیشرانه

4 سيلندر تنفس طبيعی 8 سوپاپ

4 سيلندر تنفس طبيعی 16 سوپاپ

حجم موتور(ليتر)

1.8

1.6

حداکثر قدرت

100 اسب‌بخار در 6000 دور

105 اسب‌بخار در 5750 دور

حداکثر گشتاور

153 نيوتن‌متر در 3000 دور

140 نيوتن‌متر در 3750 دور

گیربکس

5 سرعته دستی

5 سرعته دستی

مصرف سوخت (ترکیبی)

9.1

6.9

شتاب صفر تا 100

11

10.2

حداکثر سرعت

190

175

 

تفاوت امکانات رفاهی تندر90 و پژو پارس

مقایسه پژو پارس و ال نود را با بررسی امکانات رفاهی این دو خودرو ادامه می‌دهیم. می‌توانيم بگوييم که هر دو خودرو با توجه به ساختار قديمی و قيمت اقتصادی خود، چندان پرآپشن ظاهر نشده‌اند و بایستی توقع حداقلی از آن‌ها داشت.

تفاوت امکانات رفاهی تندر90 و پژو پارس

البته پژو پارس در اين زمينه کمی دست‌ودلبازتر عمل کرده است و با دارا بودن آپشن‌هايی همچون تهويه مطبوع اتوماتيک، کليدهای کنترلی سيستم صوتی روي غربيلک فرمان، بلوتوث، سنسور پارک عقب و صندوق‌پران برقی برتری خود را بر تندر 90 ديکته می‌کند. چراکه تندر 90 در اين زمينه بسيار نااميدکننده ظاهر شده و تنها آپشن‌های ابتدايی مثل شيشه‌بالابر برقی جلو و عقب، تنظيم برقی آينه‌های جانبی، ريموت کنترل قفل درب‌ها و مه‌شکن جلو و عقب را به همراه دارد که نسبت به قیمت تندر 90، اصلا قابل‌قبول نيست.

جدول آپشن های پژو پارس و ال نود

تجهیزات

پژو پارس

تندر 90

چراغ

مه‌شکن جلو و عقب، چراغ نقشه‌خوانی، چراغ جلو هالوژن

مه‌شکن جلو و عقب، چراغ نقشه‌خوانی، قابلیت تنظیم زاویه نور چراغ‌های جلو از داخل کابین

سیستم‌های مولتی مدیا

سیستم صوتی با قابلیت پخش USB و AUX، بلوتوث، 4 عدد بلندگو 

سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3، USB و AUX، بلندگو درهای جلو

صفحه نمایش

رینگ‌ها

14 اینچی فولادی

15 اینچی فولادی

آینه

آینه‌های جانبی با تنظیم برقی و مجهز به چراغ راهنما

آینه‌های جانبی با تنظیم برقی و گرمکن

تهویه مطبوع

دستی

دستی

صندلی

صندلی‌ها با روکش پارچه‌ای، تنظیم دستی صندلی راننده و سرنشین جلو

صندلی‌ها با روکش پارچه‌ای، تنظیم دستی صندلی راننده و سرنشین جلو در 6 جهت

شیشه

بالابر برقی جلو و عقب، شیشه سمت راننده با قابلیت بالاوپایین رفتن اتوماتیک

 بالابر برقی جلو و عقب

سیستم‌های هشدار دهنده

سنسور پارک عقب، روشن‌شدن اتوماتیک فلاشر در ترمزهای ناگهانی(کلاس‌های 28229 و 28240)، سیستم اخطار سرقت ساده با استفاده از بوق خودرو به جای آژیر دزدگیر(کلاس‌های 28229 و 28240)

سایر امکانات

قفل مرکزی با ریموت، ایموبلایزر، صندوق‌پران برقی

قفل مرکزی با ریموت، ایموبلایزر، کامپیوتر سفری

 

بررسی ايمنی تندر 90 و پژو پارس

به مقايسه پژو پارس و تندر 90 از نظر ايمنی می‌رسيم. در زمينه تجهيزات ايمنی مورد استفاده باید گفت که هر دو خودرو در يک سطح ظاهر می‌شوند و از حداقل تجهيزات ايمنی براساس آخرين استانداردهای کشور بهره‌مند هستند. اين تجهيزات شامل ترمزهای ديسکی چرخ‌های جلو و کاسه‌ای چرخ‌های عقب، در کنار سيستم‌های کمکی ترمز ABS و EBD و 2 عدد ايربگ می‌شود.

تست تصادف تندر 90 در سال 2005 و در موسسه معتبر Euro NCAP انجام شده و اين خودرو، 3 ستاره ايمنی از 5 ستاره ممکن را بر طبق استاندارهای آن دوره کسب کرده است که با توجه به قيمت اقتصادی آن، نتيجه خوبی محسوب می‌شود، اما متأسفانه اين تست هيچ‌گاه به‌صورت رسمی برای پژو پارس انجام نشده است. با اين‌وجود و با توجه به ساختار جديدتر تندر 90 و به‌فروش رسيدن آن در برخی از کشورهای پيشرفته اروپايي (که استاندارهای سخت‌گيرانه‌ای در زمينه ايمنی خودروها دارند) می‌توان اين خودرو را از نظر ايمنی برتر از پژو پارس دانست. 

بررسی ايمنی تندر 90 و پژو پارس

مقايسه تجربه رانندگی پژو پارس و تندر 90

از نظر تجربه رانندگی تندر 90 و پژو پارس می‌توانيم بگوييم که پژو پارس، صندلی‌های راحت‌تر و سواری نرم‌تری نسبت به تندر 90 دارد و غربيلک فرمان آن نيز راحت‌تر زير دست مي‌چرخد، اما در مقابل، تندر 90 به‌طور کلی رانندگی روان‌تری را ارائه می‌دهد و کابين ساکت‌تری نيز دارد. نکته قابل‌توجه در رانندگی با تندر 90، عملکرد بسيار نرم مجموعه کلاچ و گيربکس خودرو است که در طی مسافت‌های طولانی، خستگی کمتری را برای راننده ايجاد می‌کند. در مقايسه هندلينگ دو خودرو نيز باید گفت که مرکز ثقل بالاتر تندر 90 نسبت به پژو پارس، باعث می‌شود تا پايداری اين خودرو در سرعت‌های بالا تحت تأثير قرار گيرد؛ ازاين‌رو راندن پژو پارس با سرعت بالا در سر پيچ‌ها راحت‌تر است و استرس کمتری را به راننده وارد مي‌کند.

مقايسه تجربه رانندگی پژو پارس و تندر 90

تحليل شرايط بازار پارس و ال 90

از نظر شرايط بازار فروش می‌توان گفت که هر دو خودرو بسيار نزديک به‌هم ظاهر می‌شوند و هيچ‌ يک قصد کوتاه‌آمدن در برابر رقيب را ندارد. هر دو خودرو سال‌ها است که در بازار کشور ما حضور دارند و از خودروهای خوش‌نام بازار محسوب می‌شوند. ازاين‌رو بازار خريد‌وفروش پژو پارس و ال 90، هم در نمونه‌های صفر کيلومتر و هم در نمونه‌های کارکرده داغ است. خدمات پس از فروش و تعميرکار ماهر نيز برای پژو پارس و تندر 90، تقريبا در تمام نقاط کشور به‌راحتی در دسترس است. در مورد قيمت قطعات يدکی نيز بايستی بگوييم که قطعات پژو پارس عموما کمی ارزان‌تر از قطعه مشابه در تندر 90 به فروش می‌رسند، اما با اين وجود تندر 90 نيز در اين زمينه به‌هيچ‌عنوان خودروی پرخرجی نيست. شما می‌توانید برای دیدن قیمت محصولات ایران خودرو از سایت همراه مکانیک کمک بگیرید.

جمع بندی مقايسه ال نود با پژو پارس

به راند نهایی مقايسه پژو پارس و تندر 90 رسيديم. در پايان اگر نگاهی کلی به ويژگی‌های هريک از خودروهای مورد بحث داشته باشيم، می‌توان گفت که پژو پارس در فاکتورهای طراحی ظاهری، امکانات رفاهی، ارگونومی کابين و نرمی سواری برتر از تندر 90 ظاهر می‌شود.

جمع بندی مقايسه ال نود با پژو پارس

در مقابل، مواردی همچون عملکرد فنی، مصرف سوخت، ايمنی، کيفيت ساخت و دوام فنی نيز از فاکتورهايی هستند که تندر 90 در آن‌ها دستِ برتر را دارد. فضای کابين و صندوق‌بار، بازار فروش و وضعيت خدمات پس از فروش نيز از فاکتورهايی هستند که پژو پارس و تندر 90 در آن‌ها امتياز تقريبا مساوی را کسب می‌کنند.

به عنوان کلام آخر و با درنظرگرفتن تمامی موارد بالا و بازه تقریبا مشابه قیمت ال نود و قیمت پژو پارس، می‌توان گفت که در مقایسه ال نود با پژو پارس اگر ديد کوتاه‌مدت‌تری داريد و برای طراحی ظاهری و عامه‌پسندبودن خودرو خود اهميت زيادی قائل هستيد، به سراغ پژو پارس برويد، اما اگر خودروی خود را برای مدت زمان طولانی‌تری نگه می‌داريد و به‌دنبال خودرويی هستيد که سال‌های متمادی بدون دردسر برايتان کار کند، تندر 90 انتخاب مطلوب‌تری برای شما خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

تندر 90 بخریم یا پژو پارس

اگر سواری اسپرت دوست دارید پژو پارس،ولی اگر خودرو با دوام و با کیفیت می‌خواهید تندر

بازار تندر 90 بهتر است یا پژو پارس؟

با قاطعیت می‌توان گفت بازار تندر 90 بهتر است

تجربه رانندگی با کدام یک بهتر است؟

رانندگی تندر 90 بدون آپشن و اقتصادی ولی لذت بخش است اما اگر دنبال شتاب هستید پژو پارس برای شما لذت بخش تر است.

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
47 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
چیکار داری؟
1402-07-10 15:09

یه سری اشتباه ها بود
مثلا نهایت سرعت تندر نود ۱۸۳ کیلومتر در ساعته،و ۲ تا بلندگو نداره،۴ تا بلندگو داره:دو تا تو در های جلو و دوتا عقب ماشین زیر شیشه عقب
من میدونم چون خودم یه عمر ال نود سوار شدم
نمیگم کدوم بهتره چون تا حالا پرشیا سوار نشدم

Mohamma
1402-06-14 09:30

بدون تعصب دارم نظرمو میگم ال نود موتور کم و مصرف تری و داره و دیر تر به خرج میوفته ولی لوازمش نسبت به پارس گرونتره از لحاظ ظاهری پژو پارس بهتره جنس کابین جفتشون یه پلاستیک خشکه و کیفیت نداره ولی امکاناتی ال نود خیلی ضعیفه صرودری های جفتشون ضعیفه ولی رودری پژو تریم چوب و پارچه داره و ظاهر بهتری داره، صندلی های جفتشون عامل کمر درد هست ولی صندلی های پژو پارس خستگی کمتری داره اگه ظاهر و امکانات و تعادل بهتر براتون مهمه پژو پارس اگه ایمنی بدنه بیشتر و موتور کم مصرف تر و بهینه… بیشتر »

سهیل
1401-08-23 23:12

ممنون پارس سال سلطانیه و از لحاظ شتاب و ایمنی و سوخت و قدرت از ال نود که هیچی از همه بهتره اصلا حیف مقایسه و پول برای ال نود فقط پارس سال

ahmad
1402-02-17 21:20
پاسخ به  سهیل

حرف نمیزدی سنگین تر بودی. بدبخت آخه پژو پارس کجاش امنیت داره تو ماشین اروپایی که ۳ ستاره EURO NCAP رو داره با آشغال ایرانی مقایسه میکنی؟ حداقل بر اساس تجربه حرف بزن نه تعصب.

جعفری
1402-08-12 20:14
پاسخ به  سهیل

واقعا که سوخت رسانی پژو پارس را با ال نود یکی میکنی واقعا

امیر
1402-12-08 18:06
پاسخ به  سهیل

بچه خوشگل قابل توجهت ماشینت ۱۰۰میلیونه من با پراید طاق میزنم

سپهر
1401-06-16 19:29

ایمنی: ال نود جادار بودن: ال نود فنی: ال نود قیافه: پارس
دیگه قضاوت با خودتون!!

یه نفر
1401-05-19 11:27
امتیاز دهی :
     

همش درسته
غیر از یه چیز:ظاهر ماشین مهم تره یا بادوام و امن و کم خرج بودن،معلومه که ایمنی مهم ترین چیزه،تو این گرونی هم کم خرج بودن مهمه،مصرف سوخت هم برای ال نود کم تره.بنابراین بنظر من ال نود از هر نظر مناسب تره

سعید
1402-01-28 19:31
پاسخ به  یه نفر

پارس سلطان جاده

امیر
1402-12-08 18:10
پاسخ به  سعید

پارس کلاغ جاده

ایمان
1402-12-19 21:49
پاسخ به  امیر

ایول حاجی

میران
1401-03-30 11:27
امتیاز دهی :
     

عالی تندر90 البته صفر یا کمکار واقعا بی نظیره در این رنج قیمت .
اما هاوال m4 رو هم داشتم از ال90 بهتره ولی گرون تره .

میران
1401-03-30 11:26

انسان یا یک تندر90 صفر بگیره یا ال90 کم کار .
اما بالاتر از 70 یا 80 هزار تا نگیره چون واقعا بد جوری به خرج می افته و هزینه هاش برو به بالای 10میلیون در دو ماه .
اما در کل تندر90 صفر یا کمکار خودرو با دوام و پرقدرت و با کیفیتی هستش .

لر خرم آباد
1401-05-07 01:23
پاسخ به  میران

از این بابت خیالت راهت من خودم دارم ال۹۰ ۹۳۰۰۰۰۰ کار کرده موتورش اخ نگفته فقط شمع عوض شده اونم الکی عوض کردم شمع ها شم جنس اصله

محمد
1402-01-20 17:34
پاسخ به  لر خرم آباد

داداش من ال ۹۰ دارم ۲۰۰ هزارتا رفته مدل ۹۵ با صفرش هیچ فرقی نداره

قاسم قادری
1401-03-13 14:03
امتیاز دهی :
     

ممنون بابت مقایسه پاری و تندر 90

صمد
1401-01-29 01:01

سلام. من هم 405 داشتم هم پارس و هم ال 90 داشتم و هم تیبا. میخوام بگم تقریبا همه ماشینا رو امتحان کردم ولی بازم رسیدم به آل 90 که الحق و الانصاف هیچکدومشون قابل مقایسه با آل 90 نیست خصوصا ایرانخودرو که از سال 92 به بالا کلا اشغال تولید میکنه و به مردم تحویل میده چه از نظر استحکام، سوخت، استحلاک و امنیت خاطر در رانندگی ماشینای ایرانی اصن بدرد نمیخورن من خودم به پیشنهاد اطرافیان تیبا1400 خریدم ولی دوماه هم سوار نشدم و باز بردم و با آل نود 88 معاوصه کردم چون شتاب اصن نداره و… بیشتر »

لر خرم آباد
1401-05-07 01:21
پاسخ به  صمد

به به دمت گرم پارس که الان با موتور ایرانی می‌زنند درسته یه گاز میدی به پارس خودشو ول میکنه هوندا ۱۲۵ بهتر از پارس

مرتضی
1401-06-25 17:03
پاسخ به  صمد

دقیقا من هم تا همین هفته پیش بین تیبا ۱۴۰۰ و ال نود ۸۸ مونده بود آخرش ال نود خریدم خدا رو شکر خیلی راضیم

علی
1400-05-24 22:40

من همین الان هر دو رو دارم. بجز ظاهر ماشین، ال ۹۰ همه جوره سرتره. هم شتاب هم سرعت و هم راحتی در رانندگی طولانی و هم از نظر خرج و استهلاک .
فقط صندلیهای عقب تو پژو پارس راحت تره ، ظاهر عامه پسند داره و فرمان نرم تری داره.

محمود
1402-07-28 19:15
پاسخ به  علی

موافقم

Parsa
1400-04-14 11:45

گشتاور ال نود ۱۴۸ نیوتون متر و گشتاور پارس ۱۵۳ نیوتون متر هست اما …. ال نود زود تر به سرعت نهایی می رسه تا پارس،،، شتاب هم که ال نود ۱۰.۲ ثانیه می زنه در حالی که پارس بین ۱۲ تا ۱۳ میزنه . بعدشم ظاهر که چندان مِلاک نیست چون هر ماشینی رو حتی ماتیز هم اسپرت کنی قشنگ میشه ،،، ایمنی که تندر ۳ ستاره اروپا رو داره در حالی که پارس ۱ ستاره اروپا رو داره از ۵ ستاره ،،، مصرف سوخت و کم اصطحلاک بودن خودرو که صد در صد تندر سرتره،،، فضای داخل کابین… بیشتر »

لر خرم آباد
1401-05-07 01:18
پاسخ به  Parsa

واقعن راست میگی من خودم هم ال۹۰ دارم همه‌ی حرفات خدایی درسته ممنونم

یه نفر
1401-05-19 11:19
پاسخ به  Parsa

راست میگه

امیر
1402-12-08 18:18
پاسخ به  Parsa

من خودم ال نود دارم همه ی حرفات درسته

امیر حسین
1400-01-11 00:52

بابا اینجوری نکنید مگه میشه سلطان رو با الممد مقایسه کنید اصلا قابل مقایسه نیستند. پرشیا سلطان جاده هس . هیچ ماشینی جای پرشیا رو نمیده حتی دنا یا ۲۰۶ یا سمند شاتون. پرشیا عشقه عشق ❤

بازدید کننده
1400-08-15 18:28
پاسخ به  امیر حسین

اون ELX که سلطان جادست نه پژو پارس معمولییی ال نود تو جاده پژو پارسو قورت میده

لر خرم آباد
1401-05-07 01:15
پاسخ به  امیر حسین

دادا چرا ال۹۰ که سلطان پا عرشیا پرشیا مقاسه میکنید ال۹۰ عشقه

یه نفر
1401-05-19 11:18
پاسخ به  لر خرم آباد

دقیقا

یه نفر
1401-05-19 11:17
پاسخ به  امیر حسین

پرشیا کجاش با ال نود قابل مقایسه نیست؟تنها برتری پرشیا اینه که داخلش شیک تره
ال نود هم جاش بیشتره هم بادوم تره.
ما خودمون یازده ساله ال نود داریم تازه بعد ده سال گاز کولرش تموم شد
دایی من پرشیا داره،پرشیا رو حدود چهار سال بعد از ما گرفته،اما وقتی با سرعت کم میرهیهو ماشینش خاموش میشه

پرشیا باز
1401-10-21 19:54
پاسخ به  امیر حسین

حرف حق زدی مشتی
سلطان جاده یک دونه است
پرشیا یک جاده

امیر
1401-10-24 02:21
پاسخ به  امیر حسین

داداش اون چیزی ک تو میگی elx اون پرشیا ک میگی باهاش 100کیلومتر بری آب روغن قاطیع

محمد
1402-01-20 17:28
پاسخ به  امیر حسین

والا من دوتاشو داشتم ال۹۰ ماشین بی صدا و پرشتاب و پر قدرت با کیفیت گریبکس عالی . دنده میدی بهش مثل پنبه تو دسته بجاش پرشیا ماشین پر سر و صدا و گریبکس سفت و تق و لقه

Benyamin khosrave
1402-03-17 12:42
پاسخ به  امیر حسین

الممد خودتی النود خیلی بهتر از پژو پارس

محمود
1402-07-28 19:18
پاسخ به  امیر حسین

شما ال 90 سوار نشدی پس؟؟؟؟؟!!!!!

پارس تندر سوار❤️✌️
1402-12-10 01:04
پاسخ به  امیر حسین

اولا کسی با سلطان مقایسه نکرد داریم با پژو پارس معمولی مقایسه میکنیم، دوما الممد کدوم حروم زاده ای به شما یاد داده؟ ال نود L90 تکرار کن ال نود،زبونت عادت کنه پس چیشد؟ ال نود، حله؟ افتاد؟ سوما من خودمم از ال نود خوشم نمیاد، پارس تندر عشقه همون ال نودی هست که پارس خودرو فیس لیفت کرده خیلی قشنگ شده ۲۰ است پارس تندر عشق است پارس تندر❤️

علیرضا
1399-12-18 22:05

سلام.من پژو پارس وال۹۰ هردو را داشتم وامروز با قاطعیت میگم به جز ظاهر داخلی که پژو پارس بهتره دربقیه موارد ال۹۰ کاملا برتری دارد.
شک نکنید

Mahdi Naghavi
1399-11-16 17:44

باسلام. ممنون از کارشناس محترم. خیلی خوب هر دو ماشین تحلیل شده است و این باعث میشود خریدار بهتر تصمیم بگیرد. مرسسسسی

مریم
1399-03-20 01:31

سلام، من در بین انتخاب خرید بین پژو پارس tu5، کوییک و ساینا و 207 و دناپلاس موندم، البته قبلا پراید 111 و 206 تیپ پنج داشتم، لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم

مهدی
1399-05-07 00:06
پاسخ به  مریم

دنا.پلاس بهتره

علی
1399-05-10 17:07
پاسخ به  مهدی

دنا پلاس که از همه شون بهتره بعد از اونم پارس TU5 خوبه. البته اگه مجردیو برای خانواده نمیخوای ۲۰۷ بگیر. ولی اگه میخوای یه روز درمیون بری نمایندگی و تعمیرگاه برو ساینا و کوییک بخر.

امیر حسین
1400-01-11 00:48
پاسخ به  مریم

حتما پرشیا بگیرید.تو ماشین های ایرانی پرشیا از همش بهتر پرشیا سلطان جاده هس

لر خرم آباد
1401-05-07 01:14
پاسخ به  امیر حسین

داداش‌پارس ۲۰۰ کیلومتر بکوب بره منجر به فجر میشه

یه نفر
1401-05-19 11:28
پاسخ به  مریم

ساینا همون پرایده،فقط یکم شکلش رو تغییر دادن
بنظر من ۲۰۷ بخرید

محمد
1401-10-07 14:30
پاسخ به  یه نفر

207 ایران همون 206تیپ پنجه،پس همون 206بخریند

Mohamad
1402-01-09 11:00
پاسخ به  مریم

پارس

محمد
1402-03-29 15:31
پاسخ به  مریم

موندم نداره دیگه خانوم دنا پلاس جزو بهترین ماشین های ایرانیه