مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4

فهرست مطالب


در ادامه سری مقالات مقایسه میان خودروها این بار نیز دو ژاپنی خوش‌ساخت را برای شما انتخاب کرده‌ایم که هردو از پرفروش‌های بازارهای جهانی هستند. میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 که برخلاف بسیاری از خودروهای خارجی مدل‌های جدیدتر آن‌ها نیز در ایران یافت می‌شود. اما قرار است در ادامه این دو کراس‌اوور با کیفیت را از جهات مختلف در مقاله مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 بررسی کنیم تا اگر به دنبال خریداری یکی از آن‌ها هستید بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

معرفی میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 

میتسوبیشی اوتلندر، یک کراس‌اوور ژاپنی است که تاکنون سه نسل از آن وارد بازارهای جهانی شده است. اولین نمونه از این خودرو در سال ۲۰۰۱ میلادی روانه‌ی بازار شده است که در ابتدا نیز با نام میتسوبیشی ایرتک(airtek) شناخته می‌شد. پس از آن و در سال ۲۰۰۶ تولید نسل دوم از این میتسوبیشی با تغییر نام به اوتلندر در تمام فروشگاه‌های دنیا از جمله ژاپن آغاز شد؛ البته به موازات آن تولید مدل قبلی نیز کماکان ادامه داشت. کمپانی میتسوبیشی این نسل از کراس‌اوورهای خود را بر اساس پلت‌فرم GS ساخته است.

معرفی میتسوبیشی اوتلندر

اما معرفی آخرین نسلی که از اوتلندر تاکنون تولید شده است به سال ۲۰۱۳ میلادی بازمی‌گردد که در این نسل، میتسوبیشی تصمیم گرفت یک مدل هیبریدی از اوتلندر را نیز با نام اوتلندر پلاگین هیبریدی(PHEV) روانه‌ی بازار کند. این مدل از اوتلندر هیبریدی در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ توانست بیشترین فروش را در بازارهای اروپا و در مجموع برای مدت چهار سال بیشترین فروش را بین خودروهای هیبریدی کلاس خود داشته باشد. اما ورود میتسوبیشی اوتلندر به بازار ایران مربوط به نسل دوم آن است که البته به دلیل ظاهر نه‌چندان جذاب خود نتوانست بازار خوبی پیدا کند. بیشترین فروش برای این کراس‌اوور در کشورمان مربوط به فیس‌لیفت‌هایی است که از نسل سوم این خودرو وارد بازار شد و با تغییرات مثبتی که روی آن انجام شده بود توانست به فروش خوبی برسد. برای اوتلندر در سال‌های ۲۰۱۵( به عنوان مدل ۲۰۱۶) و ۲۰۱۸( به‌عنوان مدل ۲۰۱۹) نیز فیس‌لیفت‌هایی روانه‌ی بازار شده است. در حال‌حاضر مدل هیبریدی از این کراس‌اوور نیز مدت کوتاهی است که در ایران به‌فروش می‌رسد.

مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4

دیگر خودروی مورد بحث ما یعنی تویوتا راو4 که تاکنون پنج نسل از آن تولید شده است، برای نخستین بار توسط شرکت قدیمی و قدرتمند تویوتا در سال ۱۹۹۴ وارد بازارهای ژاپن و اروپا شد و پس از آن در سال ۱۹۹۵ از آن در آمریکای شمالی رونمایی شد و به عنوان مدل ۱۹۹۶ در دسترس طرفدارانش قرار گرفت. ورود این خودرو به کشورمان مربوط به نسل سوم آن است که به موفقیت چندانی دست نیافت. اما بیشترین فروش آن در کشورمان مربوط به نسل چهارم(XA40) از این تویوتا است که در نوامبر سال ۲۰۱۲ در نمایشگاه اتومبیل لس‌آنجلس با تغییرات مثبت و جذاب‌ از آن رونمایی و به عنوان مدل ۲۰۱۳ روانه‌ی بازار شد. در سال ۲۰۱۵ نیز یک فیس لیفت جدید از راو4( XV40) معرفی شد که با تغییراتی در چراغ‌های جلو و عقب و جلو پنجره همراه بود و به عنوان مدل ۲۰۱۶ از تویوتا راو4 وارد بازار کشورمان شد و به فروش خوبی نیز دست یافت.

باید یادآور شویم که در ادامه بررسی میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 تمرکز ما روی جدیدترین مدل‌های آن‌ها در بازار ایران است اما مدل غیرهیبریدی اوتلندر.

مشخصات فنی میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4

در میتسوبیشی اوتلندرهای موجود در بازار کشورمان البته غیر از مدل‌های هیبریدی، موتور ۴ سیلندر ۲.۴ لیتری مانند تویوتا راو4 به‌کار رفته است. قدرت اوتلندر ۱۷۰ اسب بخار است و ۲۳۳ نیوتن بر متر نیز گشتاور دارد. در مقابل، تویوتا راو4 ۱۷۷ اسب بخار توان و ۲۳۳ نیوتن بر متر نیز گشتاور آن است که توان تولیدی را از طریق یک دنده‌ی ۶ سرعته اتوماتیک به چرخ‌ها منتقل می‌کند.

مشخصات فنی میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4

حداکثر سرعت هردو کراس‌اوور نزدیک به هم است؛ اوتلندر ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت و تویوتا راو4، ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. از لحاظ شتاب، اوتلندر نسبت به رقیب کمی کندتر است و صفر تا ۱۰۰ را در ۱۰.۵ ثانیه طی می‌کند، در حالی‌که تویوتا راو4 صفر تا ۱۰۰ را در ۹.۷ ثانیه طی می‌کند. اما در مورد مدل هیبریدی اوتلندر که از بهترین کراس‌اوورهای هیبریدی در دنیا محسوب می‌شود؛ دارای دو موتور یکی بنزینی دو لیتری و یکی الکتریکی، که تامین‎کننده‌ی قدرت ۲۰۳ اسب بخاری آن هستند و یک گیربکس CVT اتوماتیک نیز در این خودروی کم‌مصرف به‌کار رفته است.

اما لازم به ذکر است که مشخصاتی که در جدول زیر مشاهده می‌کنید مربوط به مدل غیرهیبریدی اوتلندر است.

مدل خودرو میتسوبیشی اوتلندر تویوتا راو4
پیشرانه ۴ سیلندر ۴ سیلندر
حجم موتور ۲.۴ لیتر ۲.۵ لیتر
حداکثر قدرت ۱۷۰ اسب بخار ۱۷۷ اسب بخار
حداکثر گشتاور ۲۳۳ نیوتن بر متر ۲۳۳ نیوتن بر متر
گیربکس  CVT ۶ سرعته اتوماتیک
مصرف سوخت(ترکیبی) ۹.۳ لیتر ۹.۱ لیتر
شتاب صفر تا صد ۱۰.۵ ثانیه  ۹.۷ ثانیه 
حداکثر سرعت  ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت

 

مقایسه طراحی

دربحث طراحی خارجی مدل‌های جدیدتر از میتسوبیشی اوتلندر که در بازار ایران نیز طرفداران بیشتری پیدا کرده است، دچار تغییرات بسیار خوبی شده‌اند. تغییراتی در چراغ‌های جلو، جلو پنجره و استفاده از شیشه‌های بزرگ برای دید بهتر که همگی  از نکات مثبت طراحی خارجی این کراس‌اوور با کیفیت هستند و در فروش آن تاثیر به‌سزایی دارند.

مشخصات فنی میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4

مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 در بخش فضای داخلی جذاب‌ر نیز می‌شود؛ در مورد طراحی داخلی میتسوبیشی اوتلندر که مدل‌های ۷ نفره و ۵ نفره از آن در بازار وجود دارند باید بگوییم که فضای در نظر گرفته‌شده برای سرنشینان بسیار مناسب و کافی است، چه در جلوی پا و چه فاصله از سقف.  صندلی‌های اوتلندر نیز همگی از چرم و بسیار راحت هستند. در ساخت کابین میتسوبیشی اوتلندر نیز از مواد بسیار باکیفیتی استفاده شده است که طبیعتا هزینه‌ی نگهداری آن‌ را مانند رقیب پایین می‌آورد. فضای صندوق عقب در اوتلندر خصوصا در مدل‌های پنج نفره بسیار زیاد است. اما در کل شاید در طراحی داخلی به اندازه‌ی تویوتا راو4 اسپرت و جوان‌پسند نباشد.

تویوتا در طراحی نسل چهارم تغییرات بسیاری خوبی را در نمای بیرونی خود داشته است. تغییر در نمای جلوی خودرو، چراغ‌های جلو و چلو پنجره، چهره‌ی آن را بسیار مدرن‌تر و جذاب‌تر کرده است. قسمت عقب نیز در مدل‌های جدید دچار تغییر شده است که البته کمی ساده‌تر از نمای روبه‌رو است؛ ولی تویوتا سعی کرده است با این نوع طراحی، شما بیشترین استفاده را از فضای داخلی داشته باشید.

مشخصات فنی میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4

در بحث طراحی داخلی و کابین نیز در نسل جدید تغییرات زیادی ایجاد شده است که شباهت‌های زیادی با تویوتا کرولا دارد. کابین و داشبورد از مواد باکیفیت بالا ساخته شده‌اند و برای جذابیت بیشتر، قسمت‌هایی از داشبورد را نیز با چرم تزیین کرده‌اند. مانند رقیب نیز صندلی‌های چرمی آن برای راحتی راننده و سرنشین بسیار مناسب هستند و برای سرنشینان بلندقدتر نیز فضای جلوی پا و فاصله از سقف خوبی در نظر گرفته‌شده است. در قسمت فضای صندوق عقب نیز مانند رقیب خود از خودروهای جادار محسوب می‌شود.

 مقایسه ایمنی

 مقایسه ایمنی

اوتلندر در تست‌های ایمنی و تصادف موسسه‌ی معتبر IIHS توانسته است نمره‌ی خوب(good) را کسب کند. البته موسسه‌ی NHTS نیز به مدل‌های رانندگی تمام چرخ اوتلندر در مجموع نمره‌ی ۵ از ۵ را اختصاص داده است و برای حالت دیفرانسیل جلو نیز نمره‌ی میانگین ۴ از ۵ را کسب‌کرده است. امکاناتی که به‌صورت استاندارد در میتسوبیشی اوتلندر قرارداده شده است شامل دوربین عقب، کروز کنترل تطبیقی، هشدار برخورد از روبه‌رو، ترمز اضطراری اتوماتیک، سیستم هشدار خروج از خط و هشدار ترافیک در عقب است.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید

تویوتا راو4 نیز مانند اوتلندر از خودروهای ایمن در این کلاس محسوب می‌شود و توانسته‌است تا نمرات بالایی را از موسسه IIHS کسب کند و نمره‌ی کلی ۵ از ۵ را نیز از موسسه‌ی NHTS  دریافت ‌کرده است. از جمله امکاناتی که در دریافت این نمرات تاثیرگذار بوده‌اند می‌توان به سیستم کمکی نگهدارنده در خط، کروز کنترل تطبیقی، دوربین ۳۶۰ درجه، سنسورهای پارک، مانیتور نقاط کور و ۶ کیسه هوا اشاره کرد که در مدل‌های فول‌آپشن تویوتا راو4 همگی به صورت استاندارد وجود دارند.

مدل خودرو میتسوبیشی اوتلندر تویوتا راو4
تجهیزات ایمنی و حفاظت  دوربین عقب، کروز کنترل تطبیقی، هشدار برخورد از جلو، ترمز اظطراری اتوماتیک، سیستم هشدار خروج از خط، هشدار ترافیک در عقب، سیستم کنترل پایداری VSC، چرخ‌های ۱۸ اینچی سیستم کمکی نگهدارنده درخط، کروز کنترل تطبیقی، دوربین ۳۶۰ درجه، مانیتور نقاط کور، سنسورهای پارک، سیستم پایداری VSC، چرخ‌های ۱۸ اینچی
کیسه‌ی هوا ۸ کیسه هوا ۶ کیسه هوا
سیستم ترمز سیستم ترمز ABS، EBD، سیستم ترمز کمکی، HSA، سیستم کنترل کشش سیستم ترمزABS، EBD، سیستم ترمز کمکی

 

 مقایسه آپشن‌های رفاهی

مقایسه آپشن‌ها را می‌توان یکی از جذاب‌ترین بخش‌های مقاله مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 دانست؛ یکی از خودروهایی که دسترسی به آپشن‌های رفاهی آن و استفاده از امکانات در آن بسیار آسان است همین میتسوبیشی اوتلندر است. اگر به‌دنبال امکانات رفاهی بیشتر مانند اپل‌کارپلی و اتصال اتوماتیک گوشی هوشمند خود هستید باید حتما مدل‌های فول‌آپشن آن‌ را انتخاب کنید. از امکانات رفاهی موجود در آن می‌توان به صفحه‌ی لمسی ۷ اینچی، ۸ اسپیکر، رادیوHD، بلوتوث، سانروف آنتی‌تریپ و سیستم ایزوفیکس اشاره کرد.   

 مقایسه آپشن‌های رفاهی

اما رقیب سرسخت و پرطرفدار یعنی تویوتا راو4 نیز از حیث آپشن‌های رفاهی خوب عمل کرده است؛ البته طبیعتا برای داشتن تمامی امکانات باید به سراغ مدل فول آپشن آن بروید. از امکانات رفاهی آن می‌توان به آینه الکتروکرومیک، بلوتوث، سیستم صوتی به همراه ۶ بلندگو، چراغ‌های روشن در طول روز، سانروف، سنسور نور و باران و سیستم ورود و استارت بدون سوییچ اشاره کرد. اما در کل از لحاظ آپشن‌های رفاهی، کمی تویوتا راو4 بهتر عمل کرده‌است.

مدل خودرو میتسوبیشی اوتلندر تویوتا راو4
چراغ  چراغ‌های روشن در طول روز، چراغ‌های مه‌شکن در جلو و عقب، چراغ‌های زنونی جلو

چراغ‌های زنونی جلو، چراغ‌های مه‌شکن در جلو و عقب، چراغ‌های روشن در طول روز، سیستم تنظیم ارتفاع اتوماتیک نور

سیستم های مالتی مدیا سیستم صوتی با ۸ اسپیکر و قابلیت پخشCD و MP3، بلوتوث، USB سیستم صوتی با قابلیت پخشCD ۶ اسپیکر،بلوتوث، AUX، USB
صفحه ی نمایش  صفحه نمایش لمسی ۷ اینچی صفحه نمایش لمسی ۷ اینچی (امکان سفارش مانیتورردیف عقب)
آینه آینه عقب الکتروکرومیک، آینه‌های جانبی برقی دارای گرم‌کن آینه‌ عقب الکتروکرومیک، آینه‌های جانبی برقی دارای گرم‌کن
تهویه مطبوع  سیستم تهویه مطبوع دوگانه اتوماتیک با قابلیت تنظیم دما برای راننده و سرنشین به صورت مجزا سیستم تهویه مطبوع
صندلی  ۵ نفره یا ۷ نفره چرمی، صندلی برقی راننده با امکان تغییر در ۴ جهت، تغییر صندلی سرنشین جلو ۴ حالت دستی ۵ صندلی چرمی، صندلی برقی راننده با امکان تغییر در ۸ جهت، تغییر صندلی سرنشین جلو ۶ حالت دستی
شیشه شیشه‌های برقی، سانروف آنتی تریپ شیشه‌های برقی، سانروف
سایر امکانات  ورود و استارت بدون سوییچ، درب برقی صندوق عقب، فرمان برقی، گرم کن فرمان، سیستم ایزوفیکس، سنسور باران و نور سیستم فشار باد لاستیک‌ها، ورود و استارت بدون سوییچ، سنسور نور و باران، سیستم ورود و استارت بدون سوییچ، فرمان برقی، درب برقی صندوق عقب

 

مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 از نظر رانندگی

مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 از نظر رانندگی

اوتلندر نیز مانند بسیاری از خودروهای ساخت ژاپن رانندگی نرمی را به شما هدیه می‌دهد. در بحث هندلینگ و شتاب نیز بسیار راضی ‌کننده عمل می‌کند. در تست‌های رانندگی اوتلندر علاوه‌بر این‌که در مسیرهای هموار و درون‌شهری به خوبی عمل کرده‌است، در رانندگی آفرود نیز گزینه‌ی مناسبی خواهد بود. در میتسوبیشی اوتلندر جعبه‌دنده‌ی CVT بسیار خوب عمل می‌کند و شیفترهای پشت فرمان آن نیز با این جعبه‌دنده هماهنگ هستند و با تاخیر بسیار کمی دستورات راننده را اجرا می‌کنند.

اما در مورد رانندگی با تویوتا راو4 گرچه رانندگی اسپرتی را هدیه نمی‌دهد اما سواری نرمی را با آن تجربه خواهید کرد، که در مدل‌های جدیدتر مانند ۲۰۱۶ مشکل سروصدای کابین نیز برطرف شده‌است. تویوتا راو4 در دور زدن‌ها و پیچ‌ها نیز به‌خوبی عمل می‌کند. در تویوتا راو4 دو حالت رانندگی اسپرت و اکو نیز در نظر گرفته‌شده است که با انتخاب یکی از آن‌ها عملکرد پدال و گیبرکس نیز تغییر خواهد کرد. نکته‌ی قابل‌ذکر دیگر در مورد رانندگی با تویوتا راو4 این است که نسبت به رقیب قابلیت آفرود بهتری دارد و در سربالایی‌ها بهتر عمل می‌کند.

بررسی شرایط بازار

هردو خودرو دارای کیفیت بالای ساخت هستند و هزینه‌ی نگهداری پایینی دارند؛ اما از لحاظ قیمت‌گذاری شرایط میتسوبیشی کمی بهتر است و مدل‌های صفر و دست‌دوم آن با قیمت‌های پایین‌تری قابل خریداری هستند. از لحاظ بازار دست‌دوم نیز هردو خودرو بازار خوبی دارند.

مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 از نظر رانندگی

جمع‌بندی مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4

به انتهای مقاله مقایسه میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا راو4 رسیدیم؛ اما حرف آخر این‌که، هر دو خودرو کیفیت ساخت بالایی دارند و هر دو از لحاظ ایمنی و مشخصات موتور بسیار نزدیک به هم هستند. اما به احتمال زیاد جزئیات کوچک و ظاهر خودرو در انتخاب یکی از آن‌ها موثر خواهد بود. به عنوان مثال اگر فضای کابین و جادار بودن آن از اولویت‌های شما است اوتلندر انتخاب بهتری است؛ اما اگر به دنبال آپشن‌های بیشتر هستید تویوتا راو4 مناسب است. یا اگر بودجه‌ی کمتری برای خریداری خودرو در نظر گرفته‌اید میتسوبیشی اوتلندر انتخاب بهتری خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها