سانگ یانگ، در خطر نابودی

فهرست مطالب


شرکت کره‌ای سانگ‌یانگ به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی‌هایش اعلام ورشکستگی کرد. بر اساس اعلام شرکت هندی ماهیندرا که 75 درصد سهام این کارخانه را دارد، علت ورشکستگی سانگ یانگ ناتوانی در پرداخت بدهی خود به ارزش شصت میلیارد وون (حدود 55 میلیون دلار) است.

این شرکت در حال حاضر به شدت بدهکار است. تولید کارخانه در یازده ماه اول سال 2020 نزدیک به 97 هزار دستگاه بود که بیست درصد از سال قبل کمتر است.

سانگ یانگ یکی از شرکت‌های قدیمی حاضر در بازار خودروی کشور ما هم هست و محصولات متنوع و شاسی بلندی در ایران ارائه کرده که اولین آن موسو و آخرین آن رکستون مدل 2018 است.

معایب سانگ یانگ رکستون
معایب سانگ یانگ رکستون

بر اساس نظر تحلیل‌گران، اعلام ورشکستگی سانگ‌یانگ نشان می‌دهد که دولت کره مایل نیست به کارخانه‌هایی که مالک خارجی دارند کمک کند. در جریان بحران کرونا، دولت کمک‌های هنگفتی به شرکت‌های کره‌ای کرده اما به گفته تحلیلگران نجات سانگ‌یانگ ممکن است باعث شود شرکت‌های خارجی دیگر هم کمک‌هایی مشابه درخواست کنند.

[hm_sell_form_inline]

دو شرکت خارجی دیگری که در کره جنوبی دچار مشکل هستند جنرال‌موتورز و رنو دو هستند که مشکلات مالی دارند و در سال‌های اخیر ناچار شده‌اند تولید خود را کاهش دهند. ماهیندرا که یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان در هند است، سهام سانگ‌یانگ را در سال 2010 و زمانی خرید که سانگ‌یانگ در آستانه ورشکستگی بود. اما این شرکت نتوانست در ده سال گذشته سانگ‌یانگ را به سوددهی برگرداند و از تابستان گذشته به دنبال خریداری برای کارخانه است. سانگ‌یانگ با اعلام ورشکستگی سه ماه فرصت دارد تا با طلبکاران به توافق برسد یا خریداری برای خود پیدا کند.

منبع: ایران جیب

بیشتر بخوانید:

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
0 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها