بدفروش‌ترین خودروهای زیر 100 میلیون بازار

فهرست مطالب


انفجار قیمت خودرو تنها چند ماه پس از افزایش قیمت بنزین، شوک سنگیی را بر مردم و خصوصا قشر منوسط و کم درآمد جامعه وارد کرد. این افزایش بی‌سابقه قیمت‌ها اگرچه به نظر موقتی بوده و شاهد توقف گرانی بی‌دلیل خواهیم بود، اما تجربه بازار خودرو ثابت کرده که قیمت‌ها هر گاه افزایش می‌یابد، نهایتا متوقف شده و فقط چند درصدی از آن کاسته می‌شود.

تا حالا تجربه خرید پراید 131 ،کارشناسی شده و با ضمانت مدت دار رو داشتی؟

اینجا کلیک کن تا این تجربه رو بدست بیاری


بدین ترتیب تقریبا مسجل است که با قیمت‌های سال پیش و یا حتی ماه‌های پیش باید خداحافظی کنیم و بازار را با نرخ‌های جدید ارزیابی کنیم. در چنین شرایطی با تغییر آنی قیمت‌ها، بازار خودرو بیش از پیش آشفته شده و هر کس ساز خود را در این نابسامانی یه‌وجود آمده کوک می‌کند. اوضاع به‌وجود آمده مشخصا دست‌پخت مشترک غفلت مدیران صنعت خودرو و دلالان قدرتمند بازار است که با اخلال در روند معاملات سعی دربالا بردن بی‌علت قیمت‌ها و افزایش حاشیه سود خود هستند. با این حال خرید و فروش در بازه قیمتی زیر 100 میلیون تومان همچنان بالاست و با از دست رفتن قدرت خرید مردم و گران‌تر شدن محصولات ژاپنی و کره‌ای، بازار خودروهای نسبتا ارزان و قابل خرید گرم‌تر هم شده است. اما خرید خودرو در این بازه قیمتی هم خود بیش از پیش حساس شده و با انتخابی اشتباه ممکن است تمام سرمایه فرد صرف چیزی شود که متناسب با نیازهای وی نباشد و تا مدت‌ها اصطلاحا خودرو روی دستش بماند. در این مقاله از مجله همراه مکانیک می‌خواهیم بدفروش‌ترین خودروهای زیر 100 میلیون بازار را به شما معرفی کنیم تا با بررسی آن‌ها به شما بگوییم که چرا این خودروها چندان طرفدار ندارند و در این شرایط بازار صاحب اول و آخرش خود خریدار است!

برلیانسH220  و H230

برلیانس H230
برلیانس H230

شرکت برلیانس یکی از خودروسازهای بزرگ چین است که در سال 1992 و در قالب یک همکاری تجاری با بی‌ام‌و آلمان شروع به کار کرد. هدف از تاسیس کارخانه برلیانس توسط یانگ‌رونگ، در ابتدا مونتاژ خودروهای برند اروپایی بود و در همین راستا پیش از ورود به این عرصه تا سال ۲۰۰۱ میلادی تنها به تولید مینی‌بوس می‌پرداخت و از سال ۲۰۰۲ رسما شروع به خودروسازی کرد. این برند از سال 93 خورشیدی به‌صورت وارداتی و مونتاژ، مشترکا توسط شرکت‌های سایپا و پارس خودرو وارد بازار ایران شد و در ابندا توانست به دلیل پایین بودن قیمت و کنار زدن محصولات داخلی در میان مردم جای خود را پیدا کند.

برلیانس مدل‌های مختلفی مانندH220  و H230 از تولیدات سایپا و نیز H330 و H320 از تولیدات پارس خودرو را روانه بازار ایران کرده است اما با گذشت چند سال از حضور این خودروی چینی در بازار، آن‌طور که باید نظر کارشناسان را جلب نکرد و مشکلات متعدد آن موجب اقبال پایین مردم به آن شد. خصوصا دو مدلH220  و H230 که از لحاظ فنی عملا مشابه یکدیگرند و تنها H220 هاچ‌بک شده H230 است. هر دو خودرو از موتوری 4 سیلندر 16 سوپاپه با حجم 1498 سی‎سی بهره می‌برند که حداکثر قدرت 103 اسب بخار در 5800 دور در دقیقه را تولید می‌کند و استاندارد آلایندگی یورو 8 را در اختیار دارد؛ مصرف سوخت آن نیز در هر صد کیلومتر ۶.۵ لیتر است.متریال کابین و اتاق هر دو خودرو نامناسب است و گیربکس اتوماتیک خودرو کارایی مطلوبی ندارد؛ نبود صفحه نمایشگر لمسی هم کاملا توی ذوق می‌زند. همه این مشکلات دست به دست هم داده تا برلیانسH220  و H230 به عنوان بدفروش‌ترین خودروهای زیر 100 میلیون بازار شناخته شوند.

پراید ۱۴۱

پراید 141
پراید 141

ده سال پس از تولید اولین خودروی پراید توسط سایپا، این شرکت به منظور تنوع بخشی به محصولات خود، دست به تغییراتی در این خودرو زد و مدلی با نام پراید صبا را روانه بازار کرد. پس از آن بود که سایپا با فیس‌لیفت این خودرو، پراید 141 را که محصولی کاملا شکست خورده بود را روانه بازار کرد. این خودرو پیشرانه 4 سیلندر 8 سوپاپه با حجم موتور 1323 سی‌سی را در اختیار دارد و حداکثر قدرتی برابر با 63 اسب بخار تولید می‌کند که با استاندارد یورو 2 و مصرف سوخت ترکیبی 7 لیتر در هر صد کیلومتر بسیار آلاینده است. در طراحی ظاهری هم با خودرویی ناموزون و بی‌کیفیت مواجه هستیم که اصول ابتدایی را هم در ساخت رعایت نکرده و عایق‌‌بندی ضعیف آن در هنگام بارندگی موجب نفوذ آب به داخل خودرو می‌شود. همه این موارد دست به دست هم داده تا پراید 141 یکی از کم اقبال‌ترین خودروهای بازار لقب بگیرد و در زمره خودروهای بدفروش زیر 100 میلیون تومان شناخته شود.

ام‌وی‌ام ۳۱۵

ام‌وی‌ام ۳۱۵
ام‌وی‌ام ۳۱۵

خودروهای هاچ‌بک و جمع و جور در بازار ایران همواره از محبوبیت خاصی برخوردارند و در همین راستا در سال 1391 شرکت مدیران خودرو اولین نسخه از ام‌وی‌ام 315 را وارد کشور کرد و 3 سال بعد نسخه فیس‌لیفت شده آن در خیابان‌ها دیده شد. mvm 315 در ابتدا با ظاهر گیرا و قیمت پایین خود بسیاری را هیجان‌زده کرد و به‌ فکر خرید این خودرو انداخت. اما خیلی زود مشخص شد که هاچ‌بک چینی پکیجی از مشکلات متنوع را در خود جا داده است. ام‌وی‌ام ۳۱۵ مجهز به موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه با حجم1497 سی‌‎سی است که حداکثر قدرت 107 اسب بخار را تولید می‌کند و استاندارد آلایندگی یورو ۴ را در اختیار دارد؛ مصرف سوخت آن نیز در هر صد کیلومتر ۶.۵ لیتر است. یکی از اساسی‌ترین مشکلات ام‌وی‌ام 315 همین موتور خودرو است که با فاصله یکی از کم‌رمق‌ترین موتورهای خودروی حاضر در بازار است. گیربکس عجیب و غریب این خودرو نیز بسیار پر سروصدا است و سرنشینان خودرو را کاملا آزار می‌دهد. کیفیت متریال به کار رفته در بدنه و اتاق خودرو نیز بسیار پایین است و خریدار را کاملا دلسرد می‌کند. در این بین مشکل کمبود قطعات یدکی و هزینه بالای نگهداری و تعمیرات خودرو دردسر بزرگی است. همه این مشکلات ام‌وی‌ام ۳۱۵ را یکی از بدفروشترین‌های بازار کرده و به دلیل افت قیمت زیاد تقریبا کمتر کسی است که به سراغ این خودروی چینی برود.

مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید:

مقایسه تندر 90 و برلیانس h230

مقایسه پژو پارس و برلیانس h230

مقایسه برلیانس h230  و برلیانس h320

چرا برلیانس h320 بخریم

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
1 دیدگاه
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
mohammad javad
1399-02-24 05:02

H200 ماشین های خوبی هستن و خیلی بهتر از پژو پارس و دنا فروش میرن

طرف با ۱۷ میلیون پیش و اقساطی این ماشین رو خریده و الان سرمایش ۶ برابر شده، دقیقا زمانی که تندر رو نقد می فروختن ۴۰ تومن