معرفی تیگارد x35؛ کراس‌اوور جدید بازار

فهرست مطالب


تیگارد x35 جدیدترین رهاورد خودروسازان چینی برای بازار کشور ما است که به‌زودی توسط شرکت سانیار موتور عرضه خواهد شد. در ادامه با ما همراه باشید تا بیش‌تر با مشخصات و ویژگی‌های این کراس‌اوور جمع‌وجور چینی آشنا شویم.

 

معرفی تیگارد x35

قبل از معرفی تیگارد x35 بهتر است با عرضه‌کننده این خودرو در ایران یعنی شرکت سانیار موتور آشنا شویم. سانیار موتور پارسیان نام شرکتی است که به‌صورت مشترک (جوینت ونچر) بین شرکت دیار خودرو و شرکتی چینی به نام ساینوچِین (sinochain) تأسیس شده است و قرار است محصولات مختلفی از برندهای بایک و سوئیست را به‌صورت مونتاژی در بازار ایران عرضه کند. شرکت ساینوچین که در زمینه حمل‌ونقل فعالیت می‌کند، قرار است قطعات CKD را از چین خریداری و به ایران ارسال کند و دیار خودرو هم وظیفه مونتاژ این قطعات در کارخانه خود را بر عهده دارد.

سانیار موتور برند تیگارد را برای محصولات خود ثبت کرده است و قرار است در گام نخست، بایک x3 را با نام تیگارد x35 به بازار عرضه کند. بایک x3 نخستین بار در سال 2016 و با نام بایک سنوا x35 معرفی شد. نسل دوم این خودرو هم سال 2019 عرضه شد و یکسال بعد، نامش به بایک بِیجینگ x3 تغییر کرد که تیگارد x35 درواقع همین بایک بِیجینگ x3 مدل 2020 است.

 

معرفی تیگارد x35

 

طراحی تیگارد x35

تیگارد x35 ظاهر به‌روز و نسبتاً جذابی دارد. به‌خصوص نمای جلوی آن با وجود جلوپنجره بزرگ، پس‌زمینه تیره چراغ‌ها و دی‌لایت‌های بومرنگ شکل داخل سپر، طرحی تهاجمی را به نمایش می‌گذارد. نماي جانبي تيگارد x35 نسبتاً ساده است اما مواردي مثل طرح تراش‌خورده رينگ‌ها و ستون C مشکي‌رنگ اين نما را از يکنواختي درآورده است. در نماي عقب اين خودرو هم سپر طرح بسيار ساده‌اي دارد اما طرح چراغ‌ها با گرافيک برگرفته از نسل قبل محصولات پژو و نوار مشکي بين آن‌ها در کنار خطوط شکسته روي درب صندوق‌بار، جذابيت قابل‌قبولي به اين نما بخشيده است.

 

طراحی تیگارد x35

 

کابين تيگارد x35 هم هرچند زرق‌وبرق برخي کابين‌هاي جديد خودروهاي چيني را ندارد اما به‌لطف مواردي مثل غربيلک فرمان D-Cut، مانيتور ايستاده در قسمت مياني و چيدمان متفاوت دکمه‌هاي سيستم تهويه، دوست‌داشتني جلوه مي‌کند و نمي‌توانيم ايراد چنداني از آن بگيريم. ضمن اين‌که زاويه قسمت مياني داشبورد به سمت راننده و استفاده بيش‌تر از دکمه‌هاي فيزيکي به‌جاي صفحه‌هاي لمسي، ارگونومي کابين را افزايش داده است.

 

مشخصات فني تيگارد x35

تيگارد x35 مثل بسياري از رقباي هم‌وطنش با يک پيشرانه 1.5 ليتري توربو در بازار کشور ما عرضه خواهد شد. اين پيشرانه که با کد A151R1 شناخته مي‌شود، حداکثر قدرت 150 اسب بخار و حداکثر گشتاور 210 نيوتن‌متر را از طريق يک گيربکس اتوماتيک ضريب‌متغير (CVT) به محور جلوي اين کراس‌اوور ساب‌کامپکت انتقال مي‌دهد. مصرف سوخت ترکيبي تيگارد x35 هم برابر با 7.2 ليتر در صد کيلومتر است. با اين اوصاف بايستي بگوييم که هرچند تيگارد x35 مشخصات فني اغواکننده‌اي ندارد اما توانايي‌هاي فني آن در حد معمول اين کلاس است و در مقابل اکثر رقبا احساس کمبودي نخواهد کرد.

 

مشخصات فنی تیگارد x35

 

آپشن‌ هاي تيگارد x35

تيگارد x35 با امکاناتي مثل کي‌لس استارتر، کروز کنترل، سقف پانوراما، دي‌لايت، سيستم مالتي‌مديا با مانيتور لمسي، تهويه مطبوع الکتريکي، دوربين ديد عقب، ترمز پارک برقي، کنترل پايداري الکتريکي (ESP)، کنترل شروع حرکت در سربالايي (HAC)، 2 ايربگ و… در بازار کشور ما عرضه خواهد شد که ليست کامل و اغواکننده‌اي نيست اما با توجه به رده قيمتي احتمالي اين خودرو، قابل‌قبول خواهد بود. ضمن اين‌که وجود سقف پانوراما در اين رده يک مزيت رقابتي محسوب مي‌شود.

 

آپشن های تیگارد x35

 

کلام پاياني

هنوز قيمت و زمان عرضه دقيق تيگارد x35 به بازار مشخص نيست اما به احتمال زياد اين خودرو در تابستان امسال و با قيمتي نزديک به خودروهايي مثل ام وي ام x22 پرو، هایما s5، اف ام سی SX5 و ام وي ام x33 AT sport راهي بازار خواهد شد. تيگارد x35 براي رقابت با رقباي مذکور چيزي کم ندارد و مي‌تواند نظر خريداراني که به‌دنبال يک محصول متفاوت هستند را به خود جلب کند. اما به شرط اين‌که شرکت سانيار موتور بتواند در تداوم عرضه اين خودرو به بازار و هم‌چنين بحث خدمات پس از فروش قوي عمل کند. چراکه خريداران ايراني خاطره چندان خوشي از بايک و ديار خودرو در ذهن ندارند.

عضویت در خبرنامه
عضویت
اطلاع از
امتیاز دهی
2 نظرات
کامنت گذاری داخل متن
نمایش همه دیدگاه ها
احمد
1402-08-25 18:27
امتیاز دهی :
     

تو رو خدا اصلا به هیچ وجه هرچی که به اسم شرکت بایک بین الملل هست هیچی نخرین‌.. قطعات بسیار گرون .. خدمات پس از فروش بسیار بد و بدون جواب و افتضاااااح .. بازار دست دوم افتضاح و خراب یعنی مشتری اول و آخرش خودتون میشین یه رادیات بخاری x25 دوسال طول کشید تا به دستمون رسید زمستون ها یخ میزدیم نه نمایندگی جوابگو بود نه تهران قسمت شکایات خانم موسوی تا تونستیم با شکایت دادگاه ازشون بگیریم .. یه دست لنت ترمزش سال ۹۷ یک میلیون چهارصد هزار تومن بود که از لنت سانتافه گرون تر بود و… بیشتر »

محمد
1401-12-24 17:41

تخصص دیارخودرو آوردن یک ماشین به تعداد معدود و فروختن به ملت با بدقولی و تاخیر فراوان و بعد قطع عرضه و خوردن تو سر این ماشین ، شاید چون متعلق به وزارت دفاعه کسی سینجینش نمی کنه .اول سنوا ۳۵ که در واقع یکی از محصولات ساب سوئد بود و موتور پرقدرت ۲۴۰۰ داشت رو آورد یهو رها کرد. با کلی تبلیغات محصولات هاوال قدیم رو یه تعداد عرضه کرد بقیه رو گذاشت سر کار مثل m4 و هاوال h6 تو نمایشگاه خودروی تهران سال ۱۳۹۴ تمامی محصولات جدید هاوال که بعدها بهمن عرضه کرد رو آورد بعدش هیچی… بیشتر »